Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

1 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (2017-18)

Με ένα ποσοστό 38%, ο Λάμπρος Πολίτης, αναδείχθηκε ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς (2016-17), βάση της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στο blog μας. Στη 2η θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς, Κώστας Καραμπάς με 25%, ενώ 3ος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιάννης Θωμάς με 16%. Οι υπόλοιποι παίχτες που συμμετείχαν στη ψηφοφορία ήταν ο Βαγγέλης Ντελέκος (14%), ο Παναγιώτης Ταυταρίδης (6%) και ο Βαγγέλης Ανέστης (1%)

1. ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 38%
Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του ΑΟ Χαλκίς ως βασικός και πέτυχε 2 γκολ. Αγωνίστηκε και στις 3 διοργανώσεις (πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, κύπελλο Ευβοίας, κύπελλο Ερασιτεχνών). Ο Πολίτης αγωνίζεται στον ΑΟΧ τα τελευταία 2 χρόνια και πέρσι είχε ψηφιστεί στη 2ος ως ο καλύτερος παίχτης της ομάδας της Χαλκίδας. Είναι ένας σημαντικός και σπουδαίος παίχτης που έχει να δώσει πολλά ακόμα στον ΑΟ Χαλκίς.

2. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ 25%
Ο αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του ΑΟ Χαλκίς ως βασικός και πέτυχε 2 γκολ. Εδώ και πολλά χρόνια που είναι στην ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι άξια αρχηγός και έχει δώσει την ψυχή του για την ομάδα της Χαλκίδας. Φέτος αναδείχθηκε 2ος στην ψηφοφορία του καλύτερου ποδοσφαιριστή, αξίζοντας και του 1ου, όπως είχε αναδειχθεί πριν 2 χρόνια 2015-16. 

3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 16%
Ο Γιάννης Θωμάς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς, μαζί με τον Παναγιώτη Ταυταρίδη, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έχοντας πετύχει από 4 γκολ. Χρόνια παίχτης της Χαλκίδας, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά, έχοντας δώσει την ψυχή του για την ομάδα και γι αυτό και βρέθηκε στην 3η θέση της ψηφοφορίας για τον καλύτερο φετινό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς.

4. Βαγγέλης Ντελέκος 14%

5. Παναγιώτης Ταυταρίδης 6%

6. Βαγγέλης Ανέστης 1%

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
1,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ -ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ-
2.ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ -ΧΑΛΚΙΔΑ 2-2 ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΓΚΟΛ
3.ΠΑΝΑΓΡΕΙΑΚΟΣ -ΧΑΛΚΙΔΑ - ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ