Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

0 ΑΓΕΧ - DTV BERLIN: Σάββατο 19/5/18 φιλικό reunion του '81

37 χρόνια μετά από ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα του εφηβικού τμήματος της ΑΓΕ Χαλκίδας με τη Γερμανική DTV Charlottenburg Berlin, οι 2 ομάδες θα ξανατεθούν αντίπαλοι και πάλι στη Χαλκίδα, σε μία ρεβάνς - γιορτή του πρώτου παιχνιδιού που είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου του 1981.
Αυτή τη φορά, η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί σε 1 μήνα, το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 15:00, στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας, με τους ίδιους παίχτες που αγωνίστηκαν σε εκείνο το παιχνίδι. Αγγέλου, Μαλεσσόβας, Τοσούνης, Κεχαγιάς, Παπαγεωργίου, Σταμέλος, Κατσής, Λιάκος, Παντελιδάκης, Αναγνώστου, Καραχρήστος, Κανατσέλος, με προπονητή τον Γιώργο Βελισσαράκο, θα υποδεχτούν τους γερμανούς φίλους και παλιούς γνώριμους. Πρωτεργάτης αυτού του reunion, είναι ο Στέλιος Μαλεσσόβας.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω φιλικό, είχε πραγματοποιηθεί στις 14/6/1981 στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας (σε ανοιχτό γήπεδο) και η DTV Βερολίνου είχε κερδίσει με 70-91, έχοντας στις τάξεις της τον διεθνή Βάντεν, που πριν λίγο καιρό είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τσεχοσλοβακίας. Για την ΑΓΕΧ τους πόντους είχαν πετύχει οι Αγγέλου 24, Μαλεσσόβας 20, Τοσούνης 10, Κεχαγιάς 6, Κατσής 6, Τσότσος 2, Σταμέλος 2. Είχαν αγωνιστεί και οι Παπαγεωργίου, Παντελιδάκης, Καραχρήστος και Αναγνώστου.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, αφιέρωμα του αγώνα ΑΓΕ Χαλκίδας - DTV Charlottenburg Berlin που είχε πραγματοποιήσει η σελίδα μας (Chalkidafans3.blogspot.gr)

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του φιλικού αγώνα του 1981 μεταξύ της ΑΓΕ Χαλκίδας και της DTV Charlottenburg Berlin. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: