Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

0 ΔΣ ΑΟΧ: Πλήρωσαν τους πάντες, σε λίγες μέρες και τους παίχτες

Ανακοίνωση για να μας δείξει πόσο άψογη είναι, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς. Μας ανακοινώνει την αποπληρωμή όλων των οικονομικών υποχρεώσεων (με κεφαλαία παρακαλώ), ενώ σε λίγες ημέρες θα πληρώσουν και τους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε παρακάτω μία ακόμα "μάγκικη" ανακοίνωση που για άλλη μία φορά είναι εριστική. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ:

1. ΕΠΟ,ΕΠΣΕ,
2. ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΙ
3. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΟ

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Σχόλια:

Μας τη λένε και από πάνω για την αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών... "Σε πείσμα όσων προσδοκούσαν το αντίθετο"... Οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί. 3,5 μήνες απλήρωτοι ήταν ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
Και τώρα σοβαρά χαίρεστε; ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΤΕ; Ξεχάσατε ότι στη Σαντορίνη πήγαν μόνο 8 παίχτες απ' την ανδρική ομάδα (και αυτοί με το ζόρι) και ξεφτιλιστήκαμε από μία ομάδα Α' τοπικού;
Λοιπόν αφήστε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και πραγματοποιήστε γενική συνέλευση όπως ορίζει ο νόμος και να παρουσιάσετε τον οικονομικό απολογισμό. Αφήστε τους πανηγυρισμούς των αποπληρωμών. Αν έχετε έστω ελάχιστη αξιοπρέπεια πρέπει να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: