Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

0 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΟΧ 2017-18

Φέτος οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, δεν ακολούθησαν τον ΑΟ Χαλκίς όπως την προηγούμενη χρονιά και έδωσαν το "εκτός έδρας" παρών σε λίγα παιχνίδια, λόγω των διοικητικών προβλημάτων, των ψεμμάτων της διοίκησης, καθώς και της υποβάθμισης της ομάδας απ' την ίδια. Παρόλα αυτά ακόμα και σε λίγα ταξίδια που έκαναν, έδωσαν βροντερό παρόν. Δείτε παρακάτω την ψηφοφορία για την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εξέδρα:

Ο Αγώνας αυτός ήταν σημαντικός καθώς ο Αήττητος ήταν πρώτος, 2 βαθμούς πάνω απ' τον 2ο ΑΟ Χαλκίς. 2 πούλμαν με φιλάθλους του ΑΟΧ ξεκίνησαν απ' τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στα Σπάττα. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας έκαναν έδρα τους το γήπεδο Σπατών, ενώ δεν έλειψαν τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων της Χαλκίδας και ένα κράμα φιλάθλων των Σπατών και άλλων μεγάλων Αθηναϊκών ομάδων. Το ισόπαλο σκορ του αγώνα δεν ήταν άσχημο για τον ΑΟ Χαλκίς, μόνο που ήταν η τελευταία φορά που ο ΑΟΧ χτύπησε το πρωτάθλημα. Με τη νέα χρονιά η διοίκηση υποβάθμισε την ομάδα και οι εκδρομές σταμάτησαν (τελευταία ήταν αυτή στη Θύελλα Ραφήνας). Μαζί με την προπέρσινη εξέδρα στην Τρίπολη, η φετινή εκτός έδρας εξέδρα έχει πάρει το περισσότερο ποσοστό σε ψηφοφορία. 




1η αγωνιστική και μία μερίδα του κόσμου ζεστή για τη νέα χρονιά. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν απογοητευτεί με το φιάσκο της ανόδου στη Football League. Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι της Χαλκίδας ακολούθησαν την ομάδα του ΑΟΧ στο Άργος την 1η αγωνιστική, στήριξαν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τους χάρισαν ένα πολύτιμο "διπλό". Στην ψηφοφορία αυτή η εξέδρα έλαβε 17%. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: