Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

0 ΑΟΧ 2-0 ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Αήττητος με τον Αήττητο και παραμονή

Ο ΑΟ Χαλκίς είναι γεννημένος για τα δύσκολα και τα τελευταία χρόνια δεν χάνει απ' τους πρωτοπόρους. Χθες, Κυριακή 18 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς νίκησε τον Αήττητο Σπάτων, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με σκορ 2-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο ΑΟΧ παρέμεινε αήττητος με τον Αήττητο, καθώς δεν έχασε σε κανένα από τα 2 παιχνίδια, απ' τον πρωταθλητή του 7ου ομίλου της φετινής Γ' Εθνικής κατηγορίας, έχοντας 1 νίκη στη Χαλκίδα και μία ισοπαλία στα Σπάτα.
Οι παίχτες της Χαλκίδας έκαναν το καθήκον τους και έδειξαν χαρακτήρα σε αυτό το ματς κερδίζοντας τον πρωταθλητή του ομίλου, εξασφαλίζοντας μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Μάλιστα ο ΑΟΧ με αυτή τη νίκη, επέστρεψε ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα των Σπάτων έκανε ελάχιστες ακίνδυνες ευκαιρίες στο Α' ημίχρονο, ενώ στο Β' δεν πλησίασαν καθόλου την εστία του Ντουμάνη και δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία, με τους παίχτες του ΑΟΧ να παίζουν σαν πρωταθλητές, απέναντι στους πρωταθλητές.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 16΄ - Ο Πολίτης με ατομική ενέργεια ζάλισε την άμυνα του Αήττητου έστρωσε στον Θωμά που με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε την αριστερή γωνία του Μιχελή κάνοντας το 1-0. (ΑΟΧ)
  • 25' - Σουτ του Νικλητσιώτη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντουμάνης (ΣΠΑΤΑ)
  • 41΄ - Λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων ο Ανέστης βρέθηκε φάτσα με τον Μιχελή που προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά ο γκολκίπερ του Αήττητου αντέδρασε σωστά. (ΑΟΧ)
  • 77΄ - Ο Ταυταρίδης με συστημένη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Γεωργίου και αυτός με ανάποδη κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μιχελή διαμορφώνοντας το 2-0. (ΑΟΧ)
  • 81΄ - Ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Μιχελής έκανε τη προβολή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον αδελφό του. (ΑΟΧ)
Καλή η διαιτησία του Καλογερόπουλου (Αθήνα) με βοηθούς τους Γιαννίκο (Πειραιά) και Μανούρα (Τρίκαλα). Πολύ καλύτερη από αυτή του Α' γύρου, όπου οι διαιτητές είχαν στερήσει τη νίκη του ΑΟΧ μέσα στα Σπάτα. Παρόλα αυτά ο Αήττητος έγινε "πελάτης" της Χαλκίδας αφού δεν κατάφερε να την κερδίσει φέτος.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο της Χαλκίδας, χειροκτότησε τους παίχτες που έδωσαν και την ψυχή τους σε αυτό το ματς, αλλά όλος ο κόσμος της Χαλκίδας, δεν ξεχνά πως θέλει να απομακρυνθεί η τωρινή διοίκηση. Η επιτυχία της παραμονής ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος και στο τεχνικό team (τόσο στο τωρινό, όσο και στο προηγούμενο του Αντώνη Αυλωνίτη). Καμία επιτυχία της διοίκησης που ο κόσμος επιμένει στην απομάκρυνση της.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Χαλκίς έχει ρεπό, ενώ την τελευταία αγωνιστική, Κυριακή 1 Απριλίου, θα φιλοξενήσει τη Θύελλα Ραφήνας, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής, Τσίγκρος (76' Χαλιώτης), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα Ταυταρίδης, Ανέστης (70' Παπαδάκης), Θωμάς, Πολίτης (80' Πατερίτσας), Μυρτέζα (49' Βαλκάνος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (68' Γκούμας), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας (46' Μωϋσιάδης), Σκαφίδας (65' Κατσικογιάννης), Νικλητσιώτης (46' Σκούμας), Βιδάλης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.



ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2-0 ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ












Δεν υπάρχουν σχόλια: