Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

0 ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Το ΣΥΝ στον Ηρακλή Χαλκίδας

Ο Πρόεδρος του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Γιάννης Καρκαλής στην εκδήλωση κοπής πίτας του Αθλητικού Συλλόγου μίλησε για τα παρόν και το μέλλον του Ηρακλή Χαλκίδας. Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του δημοσιεύεται παρακάτω:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ απόψε και τιμάτε με την παρουσία σας το αθλητικό σύλλογο Ηρακλή Χαλκίδας καθώς και όσους για διάφορους λόγους απουσιάζουν αλλά συμμετέχουν ενεργά στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας και στηρίζουν έμπρακτα την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Αξιότιμε βουλευτή Εύβοιας Γιώργο Ακριώτη, Δήμαρχε Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη, Αντιπρόεδρε του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστα Αναγνωστάκη, Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Βάκα, Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτη Γκούνη, Αγαπητοί φίλοι, γονείς, προπονητές, αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες της ομάδας που κάνει περήφανη τη Χαλκίδα!
Για άλλη μια χρονιά ο σύλλογός μας πιστός στο καθήκον και το ραντεβού του με την αθλητική ιστορία του τόπου μας συνεχίζει την όμορφη πορεία του αναπτύσσοντας και διαδίδοντας το βόλεϊ στην Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα γράφει λαμπρές αθλητικές σελίδες.
Όλοι εμείς εδώ στον Ηρακλή Χαλκίδας θέλουμε κάθε νέα σεζόν να είναι μια σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη και χειρότερη από την επόμενη.
Και θέλουμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό οικοδόμημα να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε να αντέξουμε σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!
Δίπλα στην ήδη εξαιρετική πορεία που για (3) τρία χρόνια διαγράφει περήφανα το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας προσπαθούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό μέλλον για όλα τα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα νέα αυτά βήματα που κάνει ο σύλλογός μας, τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από συντονισμένες προσπάθειες για τον Ηρακλή Χαλκίδας που προσδίδουν εκτός από τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό κύρος στην ομάδα μας!
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Θα ήταν ολέθριο λάθος να πιστέψουμε στο σύλλογό μας ότι υπάρχει αθλητικό μέλλον αν δεν υπάρχει το κατάλληλο έμψυχο αθλητικό δυναμικό που να δουλεύεται κατάλληλα και με προοπτική.
Ιδιαίτερα όταν στη Χαλκίδα θέλουμε από τα σπλάχνα της να αναδεικνύονται αθλητές και αθλήτριες με πανελλαδική και διεθνή προοπτική.
Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζονται μερικά δεδομένα που είναι άρρηκτα δεμένα με το αποτέλεσμα.
-- Έμψυχο υλικό (αθλητές, αθλήτριες, προπονητές με γνώση, διοίκηση με όραμα)
--- Υλικοτεχνική υποδομή (υλικό)
--- Γήπεδα (αγωνιστικοί χώροι και πολλές ώρες προπόνησης)
Ο σύλλογός μας από όσα ανέφερα διαθέτει τα περισσότερα!
Υστερεί σε ένα ως προς το μεγάλο αυτό στόχο και ίσως το πιο σημαντικό! Το γήπεδο και αναφέρομαι στη διάσταση που επιβάλλεται από τα παραπάνω!
" Άνευ αιτίας ουδέν εστί " (Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αιτία) όπως είπε και ο Αριστοτέλης!
Δίνοντας αθλητική προοπτική θα έλεγα:
Τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις απαραίτητες προπονητικές ώρες από ειδικούς προς διάθεση της προπόνησης των ταλέντων ώστε να αναδειχθούν οι αθλητές και αθλήτριες που θα ενταχθούν άξια μελλοντικά στις αγωνιστικές ομάδες μας.
Έτσι και με τη βοήθεια της πολιτείας, του Δήμου Χαλκίδας και του ΔΟΑΠΠΕΧ πέρα από την μέχρι στιγμής βοήθεια που μας προσφέρουν να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο αυτό το εγχείρημα για να είμαστε περισσότερο αυτοδύναμοι και να μπορούμε με αξιοπρέπεια να κάνουμε αθλητισμό και πρωταθλητισμό στο επίπεδο που έχει προδιαγράψει η πορεία του συλλόγου μας.
Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο και εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο, τους προπονητές Σπύρο Γκολίτση, Δήμο Ζυμαράκη, Μάκη Κολτσιάκη, Τάσο Σαλεμή, και Σωτήρη Γκότση.
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ 17 ΕΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Το Μπιτς βόλεϊ ως Ολυμπιακό Άθλημα, ο βασιλιάς των σπορ του καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο θα έλεγα ότι είναι το παρεξηγημένο και αδικημένο άθλημα στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό και τον ολυμπισμό. Τη χώρα που ζει τα τελευταία χρόνια από τον τουρισμό! Ένα σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστούμε τη διεθνή πορεία και προοπτικές του αθλήματος σε όλες τις μορφές του.
Ο σύλλογός μας λειτουργεί το μοναδικό αναγνωρισμένο τμήμα μπιτς βόλεϊ στη Χαλκίδα με την επωνυμία HBVA – HalkidaBeachVolleyAcademy.
Μέχρι σήμερα έβρισκε περιστασιακά καταφύγιο σε διάφορες παραλίες της Χαλκίδας.
Όμως απόψε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι για το σύλλογό μας ένα όνειρο 17 ετών γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα χάρη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Κοτσαμπασέρη για την ευγενική παραχώρηση ιδιωτικού χώρου στον σύλλογό μας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Ένα χώρο που με τις εργασίες που ήδη ξεκίνησαν πληροί όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται το άθλημα με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους και βρίσκεται στην ομώνυμη παραλία της Νέας Αρτάκης, στο Καλάμια BeachBar.
Εκεί ο σύλλογός μας όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή των (2) δύο γηπέδων μπιτς βόλεϊ ολυμπιακών προδιαγραφών θα μπορέσει να αναπτύξει το άθλημα της πετοσφαίρισης παραλίας όπως ακριβώς πρέπει όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά σε ετήσια βάση δημιουργώντας ακαδημίες για όλες τις ηλικίες. Στόχος αφενός η ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος και αφετέρου η ανάδειξη ταλέντων και η προοπτική τους.
Ήδη οι εργασίες ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν την προσεχή άνοιξη.
ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Πρέπει να σας απολογηθώ εν μέρει απόψε για το γυναικείο τμήμα που λίγα χρόνια πριν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή, ενώ σήμερα βρίσκεται στην σκιά της εκπληκτικής πορείας της ομάδας των ανδρών.
Πιστεύω όμως ότι δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία επιτυχή πορεία και εξέλιξη του ανδρικού τμήματος στις Εθνικές Κατηγορίες και τις τεράστιες υποχρεώσεις που δημιούργησε στο σύλλογο.
Ήρθε όμως η ώρα να δούμε ότι η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μεγαλώνει. Νέα άτομα με δυναμική αναλαμβάνουν με ευθύνη τμήματά του, όπως το ΤΑΑ του επαγγελματικού τμήματος. Έτσι ήρθε η ώρα να μπουν οι βάσεις για μία καλύτερη πορεία της γυναικείας ομάδας με προοπτική ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες αφού διαπιστώνεται ότι σήμερα το γυναικείο βόλεϊ διαθέτει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
--- Κατέχει την πρώτη θέση προτίμησης στα ομαδικά αθλήματα για κορίτσια στην χώρα μας με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο άθλημα που είναι το μπάσκετ.
--- Έχει μεγάλες προοπτικές ανοδικής πορείας αφού βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο στην περιοχή μας αυτή τη στιγμή.
--- Συγκεντρώνει την προτίμηση πολλών φιλάθλων που στατιστικά αποδεικνύεται ότι παρακολουθούν αγώνες γυναικείου βόλεϊ επιπέδου Εθνικών Κατηγοριών
--- Έχει μεγάλες προοπτικές στο αθλητικό μάρκετιγκ αφού πολλές εταιρείες προβάλλονται μέσω των γυναικείων πρωταθλημάτων
--- Η πόλη μας διαθέτει το κατάλληλο κλειστό γυμναστήριο που αναδεικνύει την ομορφιά του αθλήματος σε υψηλό επίπεδο
--- Και το σημαντικότερο αποδείχθηκε ότι το βόλεϊ ταιριάζει απόλυτα στην πόλη μας!
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Πριν τρία χρόνια όταν διεκδικήσαμε την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Α΄ Εθνική Κατηγορία είχα αναφέρει ότι η ομάδα μας εκτός από την εξαιρετική πορεία της στα πρωταθλήματα μπορεί να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ήδη το ανδρικό τμήμα με τη φετινή πορεία του δείχνει με ιδιαίτερες αξιώσεις την Ευρωπαϊκή εκπροσώπηση του συλλόγου και της πόλης μας.
Όμως και ο σύλλογός μας σε Διοικητικό επίπεδο ανοίγει την δική του Ευρωπαϊκή προοπτική με:
---- Την προώθηση της αδελφοποίησης με την ομάδα του Χέρσιν της Γερμανίας στην περιοχή του Μονάχου με προοπτικές ανταλλαγής επισκέψεων, γνωριμίας μεταξύ των μελών των δύο ομάδων, φιλικών αγώνων στο βόλεϊ και το Μπιτς βόλεϊ μεταξύ των τμημάτων σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες για αγόρια και κορίτσια. Διεθνή τουρνουά αμφότερα σε Χαλκίδα και Χέρσιγκ των ανδρικών ομάδων και τέλος τη γνωριμία και προοπτική προώθησης συνεργασιών επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού, του εμπορίου και των επιχειρήσεων.
Σκεφθείτε ότι μόνο στο τομέα του αθλητικού τουρισμού κάθε χρόνο 2 εκατ. Γερμανοί συνδυάζουν το Μπιτς βόλεϊ με τις διακοπές τους και κανένα βόλεϊ κλαμπ της Γερμανίας μέχρι σήμερα δεν είχε στο χάρτη του την Ελλάδα.
Να αναφέρω το ενδιαφέρον που έδειξε σχετικά με το θέμα η Ένωση ξενοδόχων Εύβοιας και ο Πρόεδρός της Μιλτιάδης Χέλμης που αναφέρθηκε σχετικά στη συνεδρίαση των μελών της δύο εβδομάδες πριν στο ξενοδοχείο Λούσυ.
ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αγαπητοί φίλοι, το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας πιστό στο ραντεβού του με την αθλητική ιστορία του τόπου κάνει την υπέρβαση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Προσπαθούμε να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε οι βάσεις του αθλητικού οικοδομήματος στον αγωνιστικό τομέα να είναι γερές και να αντέξουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!
Ας μην γελιόμαστε όμως…
Ένα χρόνο, δύο μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, αλλά όχι να συνεχίσεις για πολλά χρόνια. Ο Ηρακλής Χαλκίδας κάνει ήδη την υπέρβαση για τρίτη χρονιά …
Πριν προχωρήσω στην τελευταία ενότητα που αφορά το μέλλον και την προοπτική που πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος ιδιαίτερα στα τμήματα των ανδρών και γυναικών στις Εθνικές Κατηγορίες θα μου επιτρέψετε να προσκαλέσω δίπλα μου τους ανθρώπους που αυτή τη χρονιά συγκροτούν την διοίκηση του επαγγελματικού ανδρικού τμήματος (ΤΑΑ). Ανθρώπους που τους κέρδισε ο αθλητισμός και η πόλη δια μέσου της εξαιρετικής πορείας της ανδρικής ομάδας.
Τους αγαπητούς φίλους, Διαμαντή Θωμά πρόεδρο του ΤΑΑ, τον Ηλία Σκανδάλη Αντιπρόεδρο και το μέλος Κωνσταντίνο Γρίλλια.
Επίσης θα ήθελα να προσέλθουν κοντά μας και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, ο Σταύρος Σφυρίδης αντιπρόεδρος του ΔΣ, τα μέλη Δημήτρης Καραντάκης (Γεν Αρχηγός Γυναικών), Δημήτρης Κακάτσος (Γεν. Αρχηγός Ανδρών) , Καρκαλή Αγάπη Σίντια, Γιώργο Χριστόπουλο (Τιμ Μάνατζερ) και τους εφόρους των παγκορασίδων και ακαδημιών Μαριάννα Τρίκκα και Βασίλη Γκαραγκουνούλη.
ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Θα κλείσω την αποψινή αναφορά στο σύλλογο της καρδιάς μου, πιστεύω με μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις των τελευταίων χρόνων για το μέλλον των ομάδων μας στις εθνικές κατηγορίες που ακούει στο όνομα: ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Η Χαλκιδαϊκή Συμμαχία επί της ουσίας αποτελεί την έκφραση της απλής, άμεσης και ειλικρινούς βούλησης των φιλάθλων, φίλων του Ηρακλή Χαλκίδας να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την πορεία των ομάδων ανδρών και γυναικών.
Λίγα λόγια από την ιδρυτική της διακήρυξη:
Στόχος της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας είναι να εκπροσωπείται υπερήφανα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και η Χαλκίδα στις κορυφαίες θέσεις των πρωταθλημάτων της χώρας και να στηρίζεται με κάθε δυνατό τρόπο η Εθνική και Ευρωπαϊκή προοπτική τους.
Αποτελείται από φιλάθλους της Χαλκίδας, της Εύβοιας, φίλους του Ηρακλή Χαλκίδας, ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα και διαφορετικές γενιές.
Τους συνδέει, όμως, κάτι πολύ ισχυρό: η αγάπη για τον αθλητισμό, την παιδεία την προκοπή του τόπου, η αγάπη γι’ αυτό το μοναδικό επίτευγμα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Γι’ αυτό αποφασίζεται σήμερα η πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους με στόχο την ένωση όλων των δυνάμεων .
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μέχρι σήμερα είναι σε κάθε του βήμα πρωτοπόρος. Έκανε το αδύνατο δυνατό και πέρασε σε όλους ότι όλα μπορούν να γίνουν χωρίς "Μεσσίες", αλλά με πολύ δουλειά και πίστη για το αποτέλεσμα.
Έγινε η πρώτη ομάδα της Χαλκίδας που συμμετέχει στον επαγγελματικό αθλητισμό και ξεπέρασε τα στενά τοπικά όρια, η πρώτη ομάδα που έφερε τεχνικούς από άλλα σημεία της χώρας, η πρώτη ομάδα που έφερε παίκτες από όλο τον πλανήτη και σήμερα γίνεται η πρώτη ομάδα που αποκτά οργανωμένη Ομάδα Φίλων και Φιλάθλων με την επωνυμία «Χαλκιδαϊκή Συμμαχία».
Επί της ουσίας ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ γίνεται η πρώτη ομάδα που εισάγει μοντέλο ομάδας με λαϊκή βάση αφού τα μέλη της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας θα εκλέγουν δημοκρατικά Διοίκηση που θα βρίσκεται δίπλα στη Διοίκηση της ομάδας θα ενημερώνεται και θα συνεργάζεται ώστε η πορεία της ομάδας να είναι κοινό αποτέλεσμα της θέλησης όλων των φιλάθλων της πόλης.
Στόχος της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας είναι η δημιουργία ενός φορέα διαλόγου, έκφρασης, ενημέρωσης και δράσης όλων των φίλων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Προτεραιότητα της Ομάδας Φίλων είναι η εξασφάλιση της αυτόνομης οικονομικής βιωσιμότητας και ευμάρειας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και η διασφάλιση και διατήρηση των ομάδων σε κορυφαίο επίπεδο.
- Τα μέλη της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας δεν έχουν καμία οικονομική και νομική ευθύνη στις υποχρεώσεις της ομάδας. Συμμετέχουν ενισχύοντας με την παρουσία τους την πορεία της ομάδας, καθώς συμβουλεύουν, ενισχύουν οικονομικά και αποτελούν το άγρυπνο μάτι της διοίκησης.
Τα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοίκηση της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας αναδεικνύοντας τους εκπροσώπους τους, με ίσο δικαίωμα ψήφου, ανεξάρτητα από το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ενός εκάστου. Στόχος είναι η διοίκηση να αναδεικνύεται δημοκρατικά, να ασκείται με σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες και να λογοδοτεί στους φίλους της ομάδας. Στόχος είναι οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας να ανέβουν επίπεδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας θα είναι επταμελές (7μελές). Ένα πρόεδρο, δύο Αντιπροέδρους και τέσσερα μέλη.
Ο Πρόεδρος εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει το ΔΣ της Χαλκιδαϊκής Συμμαχίας σε όλες τις σχέσεις και θα συνεργάζεται άριστα με το Δ.Σ. του συλλόγου σύμφωνα με την παρούσα διακήρυξη.
Πίσω από τη «Χαλκιδαϊκή Συμμαχία », δεν κρύβεται τίποτα άλλο πέρα από το προφανές:
«Την αγάπη του κόσμου της Χαλκίδας για την ομάδα που κάνει περήφανη τη πόλη »
Το εγχείρημα είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Χαλκίδας και στόχο έχει να κάνει την ομάδα να ανήκει εκεί που πρέπει:
«στους φιλάθλους και στον κόσμο της, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις, συμφέροντα και οφέλη. Πίσω από τη «Χαλκιδαϊκή Συμμαχία », δεν κρύβεται «κάποιος» αλλά είμαστε ΟΛΟΙ εμείς που θέλουμε να έχουμε λόγο και θέση στην πορεία της ομάδας για το μέλλον»
Καλούμε λοιπόν όλους, τους φιλάθλους της Χαλκίδας και της Εύβοιας, τους φίλους, παλιούς και νέους του Ηρακλή Χαλκίδας, να συμμετάσχουν σε μία κοινή, ανιδιοτελή προσπάθεια για τη διατήρηση της ιδέας και της ιστορίας που γράφει η ομάδα της πόλη μας.
Σε μια πραγματική ΣΥΜΜΑΧΙΑ!
Ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Είναι μακρύς και δύσκολος και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε από μηχανής Θεοί. Στηρίζουμε το δύσκολο έργο της Διοίκησης του συλλόγου.
Αγαπητοί φίλοι, ήδη χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η Χαλκιδαϊκή Συμμαχία ξεπέρασε τα 50 μέλη της. Ο στόχος της όμως είναι πολύ μεγαλύτερος!
Ήρθε επιτέλους η ώρα όλοι εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό ως μέσο παιδείας, την Χαλκίδα ως περήφανη πόλη και τον Ηρακλή Χαλκίδας που την εκπροσωπεί επάξια να σταθούμε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας.
"ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ" - "ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"
Όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!
Για τον ΗΡΑΚΛΗ και την ΧΑΛΚΙΔΑ που θέλουμε και αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: