Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

0 Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ 2018

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Αβαντίδων, στο John's Hotel. Πριν τη κοπή της πίτας, διοικητικά στελέχη έκαναν αναφορά για την πορεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Χαλκίδας στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας αλλά και για τους στόχους της ομάδας.
Από τη διοίκηση το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος Κώστας Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος Δήμος Λεοντής, η ταμίας Ασημένια Σέρρα, ο ειδικός σύμβουλος Σπύρος Λαγός και ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Τουλούμης. Απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Τάρλας και ο Αναστάσιος Θωμάς. 
Το παρόν απ' τις αθλήτριες έδωσαν οι Φωτεινή Ασημώνη, Λυδία Αφεντάκη, Ειρήνη Γιάνναλου, Θωμαή Δάρλα, Νικολέτα Δήμου, Βιολέτα Ζώγα, Βίκυ Καρέτσου, Έφη Κόντου, Μαρίνα Κουκουβίνου, Δέσποινα Κουτρούτσου, Κατερίνα Κύριλλου, Μπαϊόλα Λιατίφι, Αγγελική Μεϊντάνη, Αντωνία Νίκα, Αντωνία Σαμαρά, Αγγελική Σιδερία, Ελεάνα Τουλούμη, Κατερίνα Τσώκου και Μαρία Τυλιγάδη. Απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι Παναγιώτα Αγγελακούδη, Μαργαρίτα Αδοσίδη, Αφροδίτη Μανίτα, Λία Μαρασίδη, Βιβή Παπαδοπούλου, Ειρήνη Σταθαρά, Αλίκη Τάρλα και Βάνα Τάρλα. 
Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο νέος προπονητής των Αβαντίδων, Γιώργος Νίκας, ενώ απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων ο βοηθός προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ανδρίτσος. Επίσης το παρών έδωσαν εκπρόσωποι χορηγών της ομάδας, γονείς αθλητριών και φίλοι της ομάδας.
Το φλουρί κέρδισε η Νικολέτα Δήμου, η οποία μαζί με την Θωμαή Δάρλα και την Αγγελική Μεϊντάνη, κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, στην Αθήνα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Δεν υπάρχουν σχόλια: