Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

0 ΑΟΧ 1-2 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Αστοχία μεν, αλλά χωρίς μεταγραφές δεν έχει "πρωτιά"

Το να διώχνεις ποδοσφαιριστές και να μην παίρνεις κανέναν, δεν περιμένεις ούτε πρωτάθλημα, ούτε άνοδο και η διοίκηση αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει μεταγραφές. Αυτό φάνηκε και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου ο ΑΟ Χαλκίς ηττήθηκε απ' τον Παναργειακό, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας με σκορ 1-2. Έναν "τελειωμένο" Παναργειακό, καθώς έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ του αρκετοί ποδοσφαιριστές.
Ο αγώνας κρίθηκε από τη μεγάλη αστοχία του ΑΟΧ σε πολλές φάσεις αλλά και την έλλειψη πάγκου της ομάδας της Χαλκίδας. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν στη θέση τους λόγω έλλειψης παιχτών, ενώ ο Αυλωνίτης δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή στον αγώνα. Συμπλήρωσε βέβαια 18αδα, αλλά με τον τραυματία Εμέκα, δύο γκολκίπερ και παιδιά από την ομάδα Νέων που το βράδυ πρέπει να φτιάξουν την τσάντα τους για να πάνε αύριο στο σχολείο.
Η ήττα αυτή "τελειώνει" οριστικά τις ελπίδες για πρωτάθλημα και άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 5' - Ο Ταυταρίδης έβγαλε τη κάθετη μπαλιά στον Μπλάνκο, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νάνου. (ΑΟΧ)
  • 9' - Λάθος του τερματοφύλακα του ΑΟΧ Σταυριανό, ο οποίος σε μια ανύποπτη φάση άνοιξε το κοντρόλ, ο Παιδάκης του έκλεψε τη μπάλα και ο Σταυριανός τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καλύβας. (ΑΡΓΟΣ)
  • 17' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη, ο Νάνος παρότι έδειξε να αιφνιδιάζεται έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 23' - Πλασέ του Καμπιώτη, η μπάλα πέρασε άουτ. (ΑΡΓΟΣ)
  • 25' - Σέντρα του Μπλάνκο, ο Παπαδάκης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει. (ΑΟΧ)
  • 40' - Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου, ο Μπακομήτρος πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν κατάφερε να τη στείλει προς την εστία. (ΑΟΧ)
  • 44' - Ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Ταυταρίδη, ο Παπαδάκης κοντρολάρει υπέροχα, αλλά στο πλασέ που πραγματοποιεί, ο τερματοφύλακας του Παναργειακού, Μάνος, αποκρούει σωτήρια. (ΑΟΧ)
  • 48' - Ο Ανέστης μπήκε στη περιοχή και έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε λίγο έξω. (ΑΟΧ)
  • 53' - Σέντρα  του Παναγιώτου από δεξιά, ο Παιδάκης έκανε το σουτ χωρίς να βρει στόχο (ΑΡΓΟΣ)
  • 55' - Ο Ταυταρίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Μπλάνκο έκανε τη προβολή με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μάνου. (ΑΟΧ)
  • 60' - Ο Πολίτης κέρδισε τη μπάλα μέσα στη περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά ο Μάνος έσωσε ξανά την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 63' - Εκτέλεση κόρνερ του Παιδάκη, ο Θοδωρής Καραμπάς με κεφαλιά έκανε το 0-2 και "πάγωσε" το στάδιο της Χαλκίδας. (ΑΡΓΟΣ)
  • 75' - Σε μια κόντρα επίθεση ο Λιακόπουλος έδωσε στον Καμπιώτη μέσα στη περιοχή, αλλά ο Χαλκιδαίος ποδοσφαιριστής του Παναργειακού σούταρε άουτ. (ΑΡΓΟΣ)
  • 82' - Ο Μπλάνκο βρήκε την άμυνα των φικοξενούμενων ανοργάνωτη και έφυγε στη κόντρα, άνοιξε τη μπάλα στο πλάι, πλάσαρε, αλλά ο Μάνος βγήκε και απέκρουσε. (ΑΟΧ)
  • 94' - Κάθετη μπαλιά του Πολίτη, ο Ταυταρίδης με πλασέ μείωσε σε 1-2. (ΑΟΧ)
Όταν δεν πραγματοποιούνται μεταγραφές, αυτά γίνονται. Ο Τζανέτος, η μοναδική χειμερινή μεταγραφή του ΑΟΧ δεν ήταν ούτε στον πάγκο, ενώ ο Αυλωνίτης δεν έκανε καμία αλλαγή. Η διοίκηση για άλλη μία χρονιά απέτυχε παταγωδώς. Σίγουρα υπήρχαν σε άλλα ματς θέματα διαιτησίας αλλά δεν μπορείς να γκρινιάζεις γι αυτό και να μην κάνεις μεταγραφές στην ομάδα.
Ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, Αντώνης Αυλωνίτης, δήλωσε τα εξής: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την περυσινή ομάδα ή με αυτή που ξεκίνησε τη σεζόν, καθώς με τις αποχωρήσεις παικτών αποδυναμωθήκαμε και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Χρησιμοποιώ πολλούς παίκτες σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους, είμαστε γυμνοί και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το καλό της ομάδας».
Το 2017, ο ΑΟ Χαλκίς είχε κάνει μόλις 2 ήττες. 2 ήττες έκανε ο ΑΟ Χαλκίς στις 2 πρώτες αγωνιστικές του 2018.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό. Ο ΑΟ Χαλκίς στον πρώτο γύρο, είχε ηττηθεί με 0-1 μέσα στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Γεωργίου, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Βαλκάνος, Ντελέκος, Ταυταρίδης, Ανέστης, Μπλάνκο, Πολίτης, Παπαδάκης.
Στον πάγκο ήταν οι: Εμέκα, Καρκαντελίδης, Κακαβάς, Ντουμάνης, Ρογαλίδης, Παπαγεωργίου, Σιμηστήρας.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κετικίδης): Μάνος, Παπαγιώτου, Θοδ. Καραμπάς (91' Καλογεράκης), Μεζίνης, Νώτης, Καϊάφας, Λιακόπουλος (85' Τζαματζίτζε), Καμπιώτης, Αμέντ (86' Φασουλής), Καλύβας, Παιδάκης.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ:





Μετά το τέλος του αγώνα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, βγήκαν έξω από το γήπεδο και έστησαν το δικό τους πανηγύρι, παρά την ήττα που δέχθηκαν.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ














Το Smart που θα κληρώσει ο ΑΟ Χαλκίς, απ' τη λαχειοφόρο αγορά που είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: