Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

0 ΑΗΤΤΗΤΟΣ Σ. 1-1 ΑΟΧ: Αήττητος και αδικημένος στην έδρα του πρωτοπόρου

Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στα Σπάτα, από τον τοπικό Αήττητο, χθες, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης αν δεν του ακύρωναν οι διαιτητές πεντακάθαρο γκολ στο 3' και του έδιναν πεντακάθαρο πέναλτι στο 76', ενώ ήταν και ο κυρίαρχος του αγώνα, έχοντας τις περισσότερες φάσεις. Είναι η 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα που οι διαιτητές "κλέβουν" στον ΑΟΧ τη νίκη. Ο αγώνας στιγματίστηκε από απειλές διοικούντων του Αήττητου προς τους φιλάθλους αλλά και από επεισόδια μεταξύ φιλάθλων της Χαλκίδας και ένα μείγμα οπαδών άλλων γνωστών Αθηναϊκών ομάδων που απλά το έπαιζαν φίλαθλοι του Αήττητου. 150 Χαλκιδέοι ταξίδεψαν στα Σπάτα με 2 λεωφορεία αλλά και μεμονωμένα με αυτοκίνητα, βρέθηκαν στο πλάι του ΑΟΧ και τα έβαλαν και με μεικτούς φιλάθλους, από τα Σπάτα και από άλλων οργανωμένων γνωστών Αθηναϊκών φιλάθλων.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 3' - Από βαθιά μπαλιά του Καραμπά, ο Μπλάνκο βρέθηκε τετ α τετ με τον Μιχελή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε καθαρό γκολ της Χαλκίδας. Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός του Αήττητου πετιέται μόνος του θεατρικά από απόσταση, χωρίς να έχει δεχθεί χτύπημα. (ΑΟΧ)
  • 32' - Ο Δουκάκης σέντραρε και ο Κρητικός στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΧ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού. (ΣΠΑΤΑ)
  • 52' - Σε μία επίθεση του Αήττητου, η μπάλα έφτασε στον Κρητικό, που δοκίμασε το δυνατό σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στην επαναφορά, ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σταυριανού. (ΣΠΑΤΑ)
  • 57' - Ο Μπλάνκο με ωραία ατομική ενέργεια χόρεψε τους αμυντικούς του Αήττητου και με συρτό σουτ στη κλειστή γωνία νίκησε τον Μιχελή κάνοντας το 1-1. (ΑΟΧ)
  • 58' - Σουτ του Κρητικού που βγήκε μπροστά στο Σταυριανό, η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΣΠΑΤΑ)
  • 76' - Εκτέλεση φάουλ του Θωμά, η μπάλα γυρίζει στην αγκαλιά του Μιχελή, από χέρι αμυντικού του Αήττητου, που όπως φαίνεται στην φωτογραφία δεν είναι καθόλου ακούσιο. Ο διαιτητής δεν δίνει πεντακάθαρο πέναλτι στον ΑΟΧ και του στερεί για άλλη μία φορά να προηγηθεί στον αγώνα. (ΑΟΧ)
  • 84' - Ο Φαρινόλα, έπεσε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι, αλλά δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για "θέατρο". Στη φωτογραφία φαίνεται πως μέχρι και αυτή τη στιγμή, όπου ο αμυντικός του ΑΟΧ έχει περάσει πίσω του χωρίς να τον ακουμπά, ο Φαρινόλα είναι όρθιος και μετά "κατεδαφίστηκε" μόνος του. Σωστή η απόφαση του διαιτητή και η κίτρινη που έδειξε στο "θεατρίνο" παίχτη του Αήττητου.  (ΣΠΑΤΑ)
  • 86' - Ο Μπλάνκο μπαίνει μέσα στην περιοχή, βρίσκεται τετ α τετ με το Μιχελη αλλά από πίσω ο αμυντικός του Αήττητου τσιμπάει τη μπάλα, κοντράρει στο πόδι του Αργεντίνου επιθετικού της Χαλκίδας και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αήττητου. (ΑΟΧ)
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τζάκσον, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (80' Γκούμας), Ρουσσάκης, Δουκάκης (74' Νικλητσιώτης), Ηρακλής, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Βαλκάνος, Τσίγκρος (Εμέκα), Θωμάς, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Ταυταρίδης (89' Γεωργίου), Μπλάνκο (86' Ανέστης), Πολίτης (94' Πατερίτσας)

ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ:
Στον πάγκο του Αήττητου ήταν ο πρόεδρος του Αήττητου και ο γενικός αρχηγός Σεραφείμ Μπατσιάκος, οι οποίοι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα γύριζαν στην εξέδρα των φιλάθλων της Χαλκίδας, προκαλούσαν και έβριζαν. Μάλιστα ο Σεραφείμ Μπατσιάκος τα ίδια είχε κάνει και στη Θήβα, όταν ήταν διοικητικό μέλος της τοπικής ομάδας. Μάλλον τον.... πονάει συνέχεια η Χαλκίδα και συνεχίζει και βγάζει το άχτι του, πάντα από ασφαλής απόσταση.
Στον αγώνα υπήρχαν υποτιθέμενοι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αήττητου. Αυτοί φυσικά δεν ενδιαφέρθηκαν για τον αγώνα και ούτε πανηγύρισαν το δικό τους γκολ. Στο τέλος του αγώνα, μαζί με άλλους φιλάθλους που δεν ήταν στον αγώνα και με διακριτικά γνωστών Αθηναϊκών ομάδων, πέταξαν μπουκάλια στην εξέδρα των οργανωμένων φιλάθλων, πάντα από απόσταση και πίσω από τους αστυνομικούς. Οι Χαλκιδέοι φίλαθλοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Στο τέλος του αγώνα και κατά την έξοδο των Χαλκιδέων απ' το γήπεδο, μερικοί φίλαθλοι από αυτούς, τις άρπαξαν από μερικούς φιλάθλους της Χαλκίδας.
Για άλλη μία φορά η διαιτησία απαράδεχτη. Το διαιτητικό τρίο Παναγιώτης Κουκούλας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος και Μαρία Δέτση, ακύρωσαν καθαρό γκολ του ΑΟΧ και δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας της Χαλκίδας. Η Μαρία Δέτση, ήταν εκείνη που και στον αγώνα με το Διαγόρα, είχε "σφάξει" τον ΑΟΧ.
Ο Αήττητος εξέδωσε αηδιαστική ανακοίνωση κατά της διαιτησία και θεωρήθηκε αδικημένος, από ένα πέναλτι που προφανέστατα ο Φαρινόλα έκανε θέατρο. Μόνο ο ΑΟΧ μπορεί να θεωρηθεί αδικημένος. Βίντεο υπάρχουν και όλα αυτά ο κόσμος μπορεί να τα δει ξεκάθαρα.


Ο ΑΟ Χαλκίς δεν ηττήθηκε στην έδρα του Αήττητου και πέρα από την αδικία που έπρεπε να πάρει τη νίκη, είναι στο -2 απ' την πρωτοπόρο ομάδα των Σπάτων. Αν είχε νικήσει θα ήταν στο +1 και αν δεν είχε αδικηθεί σε 3 αγώνες θα ήταν στο +5. 
Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΟ Χαλκίς έχει ρεπό, ενώ η μεθεπόμενη είναι με το νέο έτος (2018), όπου θα αντιμετωπίσει στη Ραφήνα την τοπική Θύελλα (7/1/18 στις 15:00).


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:






ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
















ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια: