Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

0 Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ

Στον αγώνα με το Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, όλοι είδαμε με τα μάτια μας την απαράδεχτη διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου και της Κατερίνα Γκόγκα. Πέρα από πολλά ανάποδα σφυρίγματα, οι διαιτητές ακύρωσαν καθαρό γκολ του ΑΟΧ και δεν έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας της Χαλκίδας.  Παρόλα αυτά η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς είδε ένα καθαρό παιχνίδι, βάση της παρακάτω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μετά τη λήξη του σημερινού, διοικητικού συμβουλίου κι ύστερα από εκτενή συζήτηση για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση - δήλωση. 
"Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία. Από πέρσι που ασχολούμαστε ως διοίκηση με τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, έχουμε βιώσει εξαιρετικές διαιτησίες στη Γ' Εθνική και πιστεύουμε στο ταλέντο και στην ικανότητα των Ελλήνων διαιτητών". 


Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς δεν ήταν στο γήπεδο την Κυριακή; Τι σόι ανακοίνωση ήταν αυτή που έβγαλε; Πρώτον υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Δεύτερον κρεμάει τους παίχτες και τον προπονητή. Αν η διαιτησία ήταν σωστή γιατί ο κος Σιγανός μπήκε στο γήπεδο διαμαρτυρόμενος; Δεν πάμε καλά... Θα ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε με αυτές τις ανακοινώσεις που βγάζει η διοίκηση. 
Συγχαρητήρια στη διοίκηση διότι δώσατε πάτημα να σας "ξαναστήσουν" και να παίζουν οι διαιτητές όπως θέλουν μέσα στην έδρα μας. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την ανακοίνωση, αλλά δεν μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν ούτε οι διαιτητές, αλλά ούτε η διοίκηση, δίνοντας συγχαρητήρια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που στέρησαν τη νίκη στην ομάδα μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: