Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Πρώτη νίκη, 2-1 τον Άρη Κορίνθου

Την Κυριακή 05/11/2017 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μακρυκάπας διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Αβαντίδες Χαλκίδας και Άρης Κορίνθου στα πλαίσια διεξαγωγής της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών Ελλάδας . Οι'' ΠΟΛΕΜΙΕΣ'' της Χαλκίδας έδωσαν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους, και νίκησαν 2-1 τον Άρη Κορίνθου.
Οι Χαλκιδέες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας από την αρχή να δείξουν ότι διψούσαν για τους τρεις βαθμούς της νίκης......όμως στο 4΄ μόλις λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτριες του ΑΡΗ κέρδισαν πέναλτι ύστερα από ανατροπή της ΒΑΡΣΑΜΗ μέσα στην μεγάλη περιοχή της ΜΑΡΑΣΙΔΗ από χτύπημα της ΣΙΔΕΡΙΑΣ στην πρώτη . Το πέναλτι εκτελέστηκε από την ΒΑΡΣΑΜΗ η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με την ΜΑΡΑΣΙΔΗ να μην μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της , βάζοντας πολύ γρήγορα την ομάδα του ΑΡΗ μπροστά στο σκορ . Οι παίκτριες του Τεχνικού Αθανάσιου Σμπρίνη μην θέλοντας να παρατήσουν τα όπλα έφτασαν πολλές φορές στα καρέ της ΚΟΤΣΩΝΗ χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν .
Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Χαλκίδας μπήκε με περισσότερη όρεξη στο γήπεδο και βγάζοντας περισσότερη ενέργεια, έδειξε ότι μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.......με το καλημέρα λοιπόν του δευτέρου ημιχρόνου οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' άρχισαν να βομβαρδίζουν τα καρέ της ΚΟΤΣΩΝΗ η οποία με τις δικές της επεμβάσεις κράτησε ζωντανό τον ΑΡΗ για αρκετά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.......όσο περνούσαν τα λεπτά και το σκορ συνέχιζε να παραμένει υπέρ του ΑΡΗ τόσο ποιο πολύ τρέλαινε τις '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' οι οποίες ήταν ασταμάτητες.....με την ΑΣΗΜΩΝΗ να κάνει τις γνωστές της επελάσεις στην επίθεση και να χάνει τα άχαστα , την ΜΑΝΙΤΑ ( ΤΣΟΡΙ ) να χορεύει με τις γνωστές της πιρουέτες, τις αντίπαλες στο κέντρο του γηπέδου, να περνάει τρεις και τέσσερις αντιπάλους και να αποκόπτεται από την ΚΟΤΣΩΝΗ.......την ΣΙΔΕΡΙΑ με την ΚΑΡΟΖΗ να έχουν δημιουργήσει ένα απροσπέλαστο τείχος στην άμυνα......την MYRTOLLARI να διεισδύει σαν βέλος από την δεξιά πλευρά των αντιπάλων, να φτάνει στην πηγή και να μη μπορεί να πιει νερό.....με την ΜΕΪΝΤΑΝΗ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης να κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα και δίνοντας πολύ σημαντικές μάχες να βγάζει αμέτρητες ασίστ στην αντίπαλη περιοχή.......την ΤΣΩΚΟΥ να μπαίνει αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο κέντρο.......τελικά η ισοφάριση προήλθε από το πόδι της ΑΣΗΜΟΝΗ στο 76΄ λεπτό ύστερα από ένα όμορφο πλασέ απέναντι στην ΚΟΤΣΩΝΗ........ενώ το δεύτερο γκολ των '' ΑΒΝΤΙΔΩΝ '' σημειώθηκε στο 84΄λεπτό από κεφαλιά της MYRTOLLARI ύστερα από όμορφη ασίστ της ΜΑΝΙΤΑ (ΤΣΟΡΙ ).
Στη συνέχεια ο κ. Σμπρίνης θέλοντας να κάνει σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και να κρατήσει το σκορ υπέρ της Χαλκίδας......έριξε στον αγώνα τις ΤΟΥΛΟΥΜΗ και ΝΙΚΑ παίκτριες με φρέσκα πόδια προκειμένου να κρατήσουν και να μοιράσουν την μπάλα με καθαρό μυαλό........έτσι λοιπόν οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που την κατατάσσουν στην 4η θέση της βαθμολογίας .
Τον αγώνα παρακολούθησαν 100 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Μακρυκάπας, με μία ηλιόλουστη ημέρα και με ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για ποδόσφαιρο
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τον Πήγασο Θριασίου. 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σμπρίνης Αθανάσιος):
Μαρασίδη Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Παρασκευή, ( 73΄ Νίκα Αντωνία ) , Αγγελακούδη Παναγιώτα, Σιδερία Αγγελική, Καρόζη Στεφανία, Μανίτα Αφροδίτη (ΤΣΟΡΙ), Myrtollari Klara, Τσώκου Αικατερίνη, Ζώγα Βιολέτα (46΄ Δάρλα Θωμαή), Ασημώνη Φωτεινή (89΄ Τουλούμη), Μείντάνη Αγγελική.
Στον πάγκο βρισκόταν οι: Τουλούμη Ελεάνα, Δήμου Νικολέτα, Κουτρούτσου Δέσποινα, Γιάνναλου Ειρήνη, Σαμαρά Αντωνία, Νίκα Αντωνία, Δάρλα Θωμαή.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Άβαντες Χαλκίδας 2-1 Άρης Κορίνθου (Γήπεδο Μακρυκάπα Ευβοίας)
Ολυμπιάδα Υμηττού 1-2 Πανηλειακός (Γήπεδο Υμηττού Αθήνας)
Πήγασος Θριασίου 0-5 Αγία Παρασκευή (Γήπεδο Μαγούλας Αττικής)
Καρυάτιδες Σπάρτης - Ίκαρος Πετρωτού (Γήπεδο Σπάρτης - 12/11/2017)

Βαθμολογία (2 αγ.):
1. Αγία Παρασκευή 6 (13-2)
2. Πανηλειακός 6 (5-1)
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 3 (6-6)
4. Άβαντες Χαλκίδας 3 (2-4)
5. Πήγασος Θριασίου 3 (2-5)
6. Καρυάτιδες Σπάρτης 0 (4-5)*
7. Ίκαρος Πετρωτού 0 (0-2)*
8. Άρης Κορίνθου 0 (3-10)

* Καρυάτιδες και Ίκαρος έχουν 1 αγώνα λιγότερο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Παίχτριες των '' ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ '' ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Γυναικείου Τμήματος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιο Χατζησαρόγλου, για την βοήθεια του στο να λυθεί το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το Δημοτικό Γήπεδο Μακρυκάπας , στο οποίο είχε οριστεί από την Διοργανώτρια Αρχή ( Ε.Π.Ο. ), να διεξαχθεί στις 05/11/2017 και ώρα 15:00΄ η 2η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών Ελλάδας , μεταξύ των ομάδων '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ '' και '' ΑΡΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ ''. Ενώ την ίδια ημέρα και ώρα είχε οριστεί από την Ε.Π.Σ. Ευβοίας και ο αγώνας της τοπικής ομάδας για το Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ .
Και πριν από αυτούς τους αγώνες είχε ορίσει και αγώνα την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο αλλά στις 12:00΄ώρα για το τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΨΑΧΝΩΝ και ΛΗΛΑΝΤΙΟ.......η λύση δόθηκε την τελευταία στιγμή και μετά από παρέμβαση του Προέδρου κ. Χατζησαρόγλου ο αγώνας διεξήχθη κανονικά στην ώρα του χωρίς κανένα πρόβλημα......επίσης ευχαριστούμε και τους παράγοντες της τοπικής ομάδας Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ για την βοήθεια τους ώστε να αποκατασταθεί γρήγορα η καθαριότητα των αποδυτηρίων, προκειμένου να ετοιμαστούν γρήγορα οι Αθλήτριες και των δύο ομάδων....!!!
Τέλος Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Γεώργιο Ψαθά για την ενέργεια του να παραχωρήσει στην Ομάδα μας το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών προκειμένου να γινόταν εκεί ο αγώνας χωρίς κανένα πρόβλημα......επειδή όμως δεν υπήρχε άδεια διεξαγωγής του αγώνα για το συγκεκριμένο γήπεδο.......όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατον να χρησιμοποιηθεί...!!!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.......!

Δεν υπάρχουν σχόλια: