Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ 0-0 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΠΛ: Λιοντάρια απέναντι σε "κοράκια"

Καμία σχέση δεν έχει η εικόνα του σκορ με την απόδοση του ΑΟ Χαλκίς. Την Κυριακή  Νοεμβρίου, η ομάδα της Χαλκίδας ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με αντίπαλο το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου και τους διαιτητές, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Οι παίχτες της Χαλκίδας ήταν πραγματικά λιοντάρια και άξιζαν μία νίκη τεραστίων διαστάσεων. Όμως βρήκαν απέναντι τους, μία ομάδα που 11 παίχτες φύλαγαν ένα τέρμα για να μην φάνε γκολ αλλά και τους απαράδεχτους διαιτητές, οι οποίοι μοίρασαν 3 κόκκινες κάρτες σε παίχτες της Χαλκίδας, ακύρωσαν ΚΑΘΑΡΟ γκολ του ΑΟΧ, δεν έδωσαν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι υπέρ της ομάδας της Χαλκίδας, καθώς και τα περισσότερα σφυρίγματα τους ήταν ανάποδα, υπέρ του Διαγόρα.
Ο απαράδεχτος διαιτητής Αντώνης Παπαβασιλείου και η απαράδεχτη βοηθός Κατερίνα Γκόγκα, μετά από αυτή τη διαιτησία πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα και να διαγραφούν από τους πίνακες της ΕΠΟ.

Το φιλμ του αγώνα (starsports.gr):
  • 14' - Μετά από απομάκρυνση της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ταυταρίδης έπιασε το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Χάιρο Σάντσεζ. (ΑΟΧ)
  • 17' - Ο Ανέστης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τη λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών σουτάροντας αέρα. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα με το στήθος και εξαπέλυσε έναν κεραυνό που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Χάιρο. (ΑΟΧ)
  • 20' - Μακρινό σουτ από το Τσομπανέλη, ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΔΑΠΛ)
  • 25΄- Το σουτ που επιχείρησε ο Θωμάς έξω από τη περιοχή πέρασε πάνω από την εστία του Διαγόρα. (ΑΟΧ)
  • 32' - Ο Μπλάνκο έκανε τη παράλληλη μπαλιά, ο Ανέστης πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει το Μεξικανό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. (ΑΟΧ)
  • 33' - Εκτέλεση φάουλ απ' το Στεργιανό, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά η απαράδεχτη 2η βοηθός Γκόντα υπέδειξε οφ-σάιντ το Μπλάνκο, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι ο Αργεντινός δεν επηρέαζε τη φάση. Το γκολ ήταν πεντακάθαρο και η απαράδεχτη Γκόγκα στέρησε τη νίκη απ' την ομάδα της Χαλκίδας, σε αυτή τη φάση. (ΑΟΧ)
  • 50' - Πολιορκία στην άμυνα του Διαγόρα με το Πολίτη να βγάζει τη σέντρα ο Μπλάνκο πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. (ΑΟΧ)
  • 58' - Μακρινή μπαλιά ακριβείας από το Θωμά, ο Μπλάνκο έχασε το κοντρόλ αρχικά αλλά στη συνέχεια κέρδισε τη μπάλα και τελείωσε τη φάση με το Χάιρο να βγαίνει έγκαιρα και να αποσοβεί το γκολ. (ΑΟΧ)
  • 60' - Θωμάς και Χαρτσιάς συνδυάστηκαν υπέροχα με το Πολίτη να γίνεται τελικός αποδέκτης, αλλά να μη μπορεί να τελειώσει καλά τη φάση. (ΑΟΧ)
  • 65΄ - Ο Πολίτης έσκαψε τη μπάλα για το Χαρτσιά ο Χάιρο πρόλαβε και έδιωξε. (Α0Χ)
  • 69' - Ο Αχείμαστος έφερε τη μπάλα μέσα στη περιοχή της Χαλκίδας, ο Λαζαρίδης πλάσαρε από κοντά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντουμάνη. (ΔΑΠΛ)
  • 79 - Ο Ντελέκος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τσομπανέλη αλλά ο διαιτητής Παπαβασιλείου αντί να σφυρίξει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ, υπέδειξε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 81' - Ανεπάνάληπτο τετ-ατετ από το Μπλάνκο που γλίστρησε, σηκώθηκε, έκανε το πλασέ, αλλά ο Χάιρο απέκρουσε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 83΄- Ο Ζορντάν βρήκε χώρο και έφυγε στη κόντρα ο Τσίγκρος του έκανε σκληρό μαρκάρισμα με το Θωμά στη συνέχεια να κόβει το Κατσαμπά. Ακολούθησαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κόκκινη κάρτα σε Θωμά και Τσίγκρο από τους γηπεδούχους και το Ρέτσο από τους φιλοξενούμενους.   
  • 90' - Σουτ του Κονσταντίνοφ από πλάγια θέση ο Χάϊρο μπλάκαρε. (ΑΟΧ)
  • 94' - Νέα διακοπή με το μέλος του ΔΣ Αλέκο Σιγανό να αποβάλλεται με υπόδειξη της βοηθού Γκόντα καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και απευθύνθηκε εναντίον της. Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε δυο λεπτά.
  • Στο 97΄είχαμε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Πολίτη απ' το πουθενά, σε κερδισμένο φάουλ υπέρ της Χαλκίδας.  
Οι πρωταγωνιστές της παρωδίας. Οι απαράδεχτοι
διαιτητές Κ. Γκόγκα και Α. Παπαβασιλείου
Απίστευτη η διαιτησία όπως αναφέραμε απ' τους απαράδεχτους Παπαβασιλείου και Γκόγκα. Πέρα από το ότι ακύρωσαν καθαρό γκολ του ΑΟΧ και δεν του έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτι, μοίρασαν και 3 ανύπαρκτες κόκκινες κάρτες σε παίχτες του ΑΟΧ. Τέτοιοι διαιτητές πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τα γήπεδα και να διαγραφούν απ' τους πίνακες της ΕΠΟ. ούτε για τοπικό δεν κάνουν. Στέρησαν μία δίκαιη νίκη για τον ΑΟ Χαλκίς, ενώ του έκοψαν στα ίσα 2 βαθμούς.
Λιοντάρια οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς. Παρά τα οικονομικά προβλήματα, που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα απ' τη διοίκηση, έπαιξαν για την κυανόμαυρη φανέλα και τον κόσμο και η απόδοση τους ήταν πάρα πολύ καλή.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθηρραϊκό, στο γήπεδο Ευελπιστούμε η διοίκηση να εξοφλήσει τους παίχτες του ΑΟΧ που με το Διαγόρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το ίδιο θα κάνουν στους υπόλοιπους αγώνες.

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός (70΄ Βαλκάνος), Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Ταυταρίδης (98΄ Εμέκα), Χαρτσιάς (78΄Κονσταντίνοφ), Ντελέκος, Μπλάνκο, Πολίτης, Ανέστης (65΄ Τσίγκρος)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής: (Χ. Πελέκης): Χάϊρο, Τοπάλι, Κατσάμπας, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλης, Μαλακός (62΄Σεφουλάι), Κίστα (68΄Ζορντάν), Μιχαλάκης (99΄ Κρασουδάκης)



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Το ακυρωμένο καθαρό γκολ του ΑΟΧ. Πάνω δείτε την πορεία της μπάλας. Δεν επηρεάζει καθόλου τον τερματοφύλακα ο Μπλάνκο, ο οποίος στην κάτω φωτογραφία θα δείτε με το νο. 9, να είναι πλάγια τελείως. Πεντακάθαρο γκολ, όπου η βοηθός Γκόγκα, στέρησε τη νίκη στον ΑΟΧ. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: