Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

0 ΟΠΕΧ: Ανακοίνωση για τον "ευγενικό" διωγμό από το "φιλοξενούμενο" ΓΣ Κύμης, σε κλειστό της Χαλκίδας

Το Σάββατο το απόγευμα παράγοντες προπονήτρια και αθλήτριες της ομάδας μας του Ο.ΠΕ. Χαλκίδας γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που θέλουμε να καταγγείλουμε για να μην ξανά επαναληφθεί.
Η ομάδα των κορασίδων της ομάδας μας έδινε αγώνα πρωταθλήματος στην Αθήνα και είχαν ραντεβού στο ΔΑΚ για να φύγουν με το πούλμαν. Εκείνη την ώρα στο κλειστό έκανε προπόνηση η ομάδα μπάσκετ της Κύμης και όπως πάντα μέχρι να έρθει το πούλμαν η αποστολή της ομάδας κάθεται στις εξέδρες για 5-10 λεπτά.
Πρώτη έφθασε η προπονήτρια της ομάδας μας Σοφία Ιορδανίδου μαζί με τις 2 κόρες της που όταν πήγαν να καθίσουν στην εξέδρα ο μάνατζερ της Κύμης Κος Γυφτονικολός την ενημέρωσε ότι τα κορίτσια μπορούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση όπως και άλλες 2 κυρίες αλλά όχι η συγκεκριμένη και την παρακάλεσε να βγει έξω, όπως και έκανε χωρίς να δώσει συνέχεια, κάτι που όπως εκμυστηρεύτηκε της συνέβαινε πρώτη φορά τόσο σαν αθλήτρια όσο και σαν προπονήτρια. Μετά από λίγο ήρθαν και αρκετές αθλήτριες της ομάδας που όταν πήγαν να καθίσουν στην εξέδρα τις ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάνε πολύ ψηλά στην εξέδρα και να αποχωρήσουν. Εκείνη την ώρα έμπαινε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ζεμπίλης και γύρισε πίσω τις αθλήτριες στην εξέδρα που κάθονται πάντα και ζήτησε τον λόγο που γίνεται αυτή η αναστάτωση.
Τότε τον πλησίασε άνδρας που φορούσε μπλούζα της Κύμης και άρχισε να του μιλάει απειλητικά ακριβώς στο πρόσωπο του για να πάρει τα κορίτσια γιατί η ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί με κόσμο κοντά στο παρκέ. Με την επέμβαση του Κου Γυφτονικολού το θέμα έληξε και τα κορίτσια έμειναν για 5 λεπτά μέχρι να αποχωρήσουν για την Αθήνα. Η ομάδα της Κύμης πρέπει να σέβεται την πόλη που την φιλοξενεί, τις ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης που ωθούν την νεολαία στον αθλητισμό, προπονητές-τριες πόσο μάλλον αν έχουν τόσο μεγάλη πορεία στον αθλητισμό της Ελλάδας και τέλος τους αθλητές-τριες που θέλουν να παρακολουθούν τα πρότυπα του επαγγελματικού αθλητισμού.
Εμείς σαν Ο.ΠΕ. Χαλκίδας δεν ανεχόμαστε από κανένα σωματείο, πόσο μάλλον από φιλοξενούμενο, "ευγενικούς" διωγμούς ή τοποθετήσεις από παράγοντες ή ψευτοτσαμπουκάδες που φορούν μπλουζάκια της Κύμης και θα συνεχίσουμε να καθόμαστε στις εξέδρες (όταν δεν αθλούμαστε) σε όποιο σημείο θεωρούμε ότι έχει καλύτερη οπτική.

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: