Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

0 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΟΧ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ

Τα προβλήματα του ΑΟ Χαλκίς είναι πολλά. Στην διοίκηση πλέον έχουν μείνει τόσο λίγοι που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Ο Νίκος Κακαβάς είναι πλέον εκτός διοίκησης (δεν θέλει να ακούει για την Χαλκίδα) και οι μόνοι που τρέχουν την ομάδα είναι ο Τσαγκάρης (να θυμίσουμε ότι έχει παραιτηθεί), ο Πίσχινας και ο Σιγανός.
Το αν μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα είναι το ερώτημα, με 25.000 ευρώ τον μήνα που χρειάζεται η ομάδα για να λειτουργήσει, φαντάζει δύσκολο.
Τα ερωτήματα πολλά όσο αφορά τον προγραμματισμό και την διαχείριση της ομάδας, στην περίοδο των μεταγραφών και την διαμόρφωση του ρόστερ.
Αφού δεν υπήρχε οικονομικό πλάνο, γιατί η διοίκηση έκανε ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα σε μεταγραφές και σε υποχρεώσεις που δεν μπορεί να ικανοποιήσει;
Η προθεσμία (15 Οκτωβρίου) που έχει δώσει η διοίκηση για να βρεθεί άλλος οικονομικός παράγοντας για να αναλάβει την ομάδα (ο Κουλιάκης έκανε πίσω), αύριο τελειώνει.
Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη αλλά θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους ανθρώπους της διοίκησης (ακόμα περιμένουμε κάτι συνεντεύξεις τύπου).

Απόστολος Αβερκιάδης (Κοντά στα σπορ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: