Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

0 ΑΟΧ 0-1 ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ήττα στο 1ο εντός έδρας

Την πρώτη ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της φετινής Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ηττήθηκε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, απ' τον Αιολικό Μυτιλήνης, με σκορ 0-1. Ο ΑΟΧ αν και βρέθηκε απ' το 25' πίσω στο σκορ, έκανε αρκετές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς.
Η συνολική εικόνα αδίκησε τον ΑΟΧ ο οποίος δημιούργησε αρκετές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι. Από την άλλη ο Αιολικός, πέρα από τη φάση του γκολ, απείλησε άλλη μία φορά τον Ντουμάνη και με αυτές τις 2 φάσεις, κατάφερε και πήρε ένα μεγάλο διπλό.

Το φιλμ του αγώνα (starsports.gr):
  • 21' - Ο Χαρτσιάς από πλάγια θέση έκανε το πλασέ και η μπαλα βρήκε στο εσωτερικό δεξί δοκάρι του Γιώτα. (ΑΟΧ)
  • 25' - Εκτέλεση κόρνερ του Λαμπράκη, ο Κριπηντήρης πήρε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο κι ο Χρήστου στην επαναφορά με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
  • 27' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά από πλάγια θέση, ο Γιώτας έδειξε να αιφνιδιάζεται αρχικά, αλλά στη συνέχεια μπλόκαρε. (ΑΟΧ)
  • 35' - Εκτέλεση κόρνερ του Θωμά, ο Γιώτας έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Ντελέκο, που έπιασε το σουτ κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα κόντραρε σε σώματα αμυντικών κι αποσοβίστηκε ο κίνδυνος για τους φιλοξενούμενους. (ΑΟΧ)
  • 36' - Γέμισμα από τον Στεριανό, κεφαλιά από τον Μπακομήτρο η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Γιώτα. (ΑΟΧ)
  • 67' - Πολύ ωραίο γύρισμα του Πολίτη μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ ο Κεσίδης. (ΑΟΧ)
  • 68' - Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μπλάνκο σκόραρε με το χέρι, το γκολ πολύ σωστά ακυρώθηκε από τον Μιχαηλίδη, που κιτρίνισε τον Αργεντίνο επιθετικό. (ΑΟΧ)
  • 75' - Ο Ανέστης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι μετά την εκτέλεση φάουλ του Θωμά. (ΑΟΧ)
  • 77' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη με υπερένταση έδιωξε ο Ντουμάνης. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
  • 87' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιώτα. (ΑΟΧ)
  • 94' - Ο Παλιάτσιος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Γιώτα. (ΑΟΧ)

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Ραφήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Τριγλιά, στις 16:00. 

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Ταυταρίδης (90+2’ Βαλκάνος), Ντελέκος, Χαρτσιάς (75’ Ανέστης), Κοσταντίνοφ (86’ Παλιάτσιος), Πολίτης, Μπλάνκο.
Αιολικός (Γ. Πολλαετίδης): Γιώτας, Λάσπατζης, Νυφαδόπουλος, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπηντήρης, Μουδούρογλου (90+4’ Καπταγιάννης), Παληγεώργος, Μπουρούς (80’ Σιακορόνας), Χρήστου (88’ Πτηνόπουλος) , Λαμπράκης.




ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


















ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΞΕΔΡΑΣ 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: