Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

0 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΑΟΧ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ


Σε λίγες ημέρες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), θα ασχοληθεί με τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League). Ειλικρινά ανυπομονώ να δω τι θα αποφασίσει για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μετά τα όσα έχουν γίνει σε αυτή την ιστορική ομάδα. 
Ο Πρόεδρος της ξαφνικά άρχισε να πληρώνει πολλά χρήματα για προηγούμενες όφειλες της ομάδος του και για την δημιουργία καινούργιου ρόστερ, αφού έχουν φύγει όλοι οι παίκτες.
Να σημειώσω εδώ ότι τα μισά χρήματα από αυτά, αν τα έδινε πριν λίγες μέρες, ο Ηρακλής θα έμενε στην Α' Εθνική (Superleague), αφού φυσικά δεν θα έκανε και άλλες σκόπιμες παραλείψεις, προκείμενου να φαίνεται η ομάδα ως διαλυμένη. Και επιπλέον όταν βγήκε η καταδικαστική απόφαση, απέφυγε να πάει την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, κάνοντας έτσι μια προσπάθεια για την παραμονή της. 
Πρώην παράγοντες της ομάδος τον κατηγορούν ότι ήταν σε εντεταλμένη αποστολή, προκείμενου να σωθεί ο Λεβαδειακός. 
Αυτά είναι σε όλους γνωστά γι αυτό οι οπαδοί του Ηρακλή θα του μπουν εμπόδιο σε περίπτωση που την κατεβάσει στη Β' Εθνική. Η μόνη διέξοδος που έχει ο πρόεδρος να πάει την ομάδα σε άλλη έδρα. 
Αυτά η Ε.Ε.Α τα γνωρίζει; Τι θα αποφασίσει; Εδώ βέβαια μπαίνει και θέμα για τη Διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, η οποία έχει έννομο συμφέρον για το τι τελικά θα κάνει. Είδαμε τι έγινε με την αδειοδότηση της Παναχαϊκής που λόγω Βασιλειάδη, την πλήρωσε ο ΑΟΧ. 
Λέτε φίλοι μου να την ξαναπληρώσει ο ΑΟΧ και στη περίπτωση αυτή λόγω Ε.Ε.Α; Θα δούμε...

Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ Ο ΠΑΡΑΓΩΝΤΙΣΜΟΣ.

Κώστας Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: