Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

0 ΦΙΑΣΚΟ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΩΝ 300000 ΕΥΡΩ;

Μετά το φιάσκο που έγινε με την εγγυητική για τα μπαράζ της ανόδου της Football League, από χθες μία ολόκληρη πόλη βράζει και με το δίκιο της ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς και κυρίως στον πρόεδρο Γιώργο Τσαγκάρη. 
Ο πρόεδρος του ΑΟΧ είχε ανακοινώσει (δείτε ΕΔΩ) πως ο ΑΟ Χαλκίς ήταν η πρώτη ομάδα που έδωσε τα 300000 ευρώ ως εγγύηση για να συμμετάσχει στα μπαράζ που θα διεκδικούσε τη μία θέση για την άνοδο στη Football League. Χθες όμως η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως μόνο 2 από τις 4 ομάδες έδωσαν την εγγυητική, η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της Χαλκίδας να πέσουν από τα σύννεφα. 


Ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τσαγκάρης, εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, για την διασφάλιση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας όσο αφορά την άνοδό μας στη Football League.

Η συμμετοχή στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία άλλωστε, θα κριθεί για όλους μας αρχικά ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ την Τρίτη 22/08 κι εν συνεχεία την Πέμπτη 31/08 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου θα τελεσιδικήσουν οι αδειοδοτήσεις των ομάδων.
Η ομάδα μας με δύο νομικούς συμβούλους έχει σχεδιάσει την στρατηγική στην οποία κινείται και σας διαβεβαιώνω πως οι πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει τους τελευταίους μήνες, είναι περισσότερες από πότε.
Να έχετε εμπιστοσύνη σε εμένα και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, γιατί πολύ σύντομα θα κληθούμε όλοι να αποδείξουμε το πόσο πραγματικά κοντά είμαστε στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Τέλος για ότι έχει συμβεί και θα συμβεί από εδώ και πέρα, να θεωρείτε υπεύθυνο εμένα.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τσαγκάρης

Τι είχε γράψει ο Τσαγκάρης για την εγγυητική
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει το τι έγινε με την εγγυητική. Στην αρχή βγήκαν διοικούντες και είπαν πως είναι διαδικαστικό το θέμα και έγινε λάθος απ' την τράπεζα Πειραιώς. Όμως τίποτα τέτοιο δεν αναφέρει ο κος Τσαγκάρης στην ανακοίνωση. 
Άρα βγάζουμε συμπέρασμα ότι ο κος Τσαγάρης είπε ΨΕΜΜΑΤΑ και εξέθεσε τον ιστορικό ΑΟ Χαλκίς, κοροϊδεύοντας τους φιλάθλους της Χαλκίδας και τώρα ψάχνει άλλες λύσεις ώστε να ανέβει ο ΑΟΧ στη Football League.
Στην τελική αν έχουν βάλει τα 300000 και έχει γίνει μπέρδεμα, να ανεβάσουν την απόδειξη στο ίντερνετ. Αλλιώς ο Τσαγκάρης να μην παραπονιέται που τον αποκαλούμε ψεύτη. Αν όντως έχουν μπει τα 300000 και μας το αποδείξουν έτσι, τότε θα βγούμε και θα ανακαλέσουμε αλλά όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο έχει γίνει μέχρι στιγμής. 
Δεν θα γράψουμε τίποτε άλλο γι αυτό το θέμα. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και αλίμονο αν κάποιοι κορόιδεψαν τους φιλάθλους της Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: