Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

0 ΑΟΧ: 1-5 τον Ελλήσποντο και 0-0 με Αήττητο Σπάτων

2 φιλικά πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 12 Αυγούστου, η ομάδα της Χαλκίδας αντιμετώπισε τον Ελλήσποντο (ομάδα Τοπικού Ευβοίας), μέσα στη Νέα Λάμψακο κερδίζοντας με σκορ 1-5. Αν και ο ΑΟΧ αγωνίστηκε με πιτσιρικάδες και με τη "2η ομάδα", κατάφερε να επικρατήσει εύκολα.
Την Κυριακή 13 Αυγούστου, αντιμετώπισε τον Αήττητο Σπατών (Γ' Εθνική), μέσα στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και ο αγώνας ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Αν και οι κυανόμαυροι δημιούργησαν λίγες φάσεις, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του ΑΟΧ. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟ Χαλκίς είχε 2 καλές φάσεις στο 25΄ με το πλασέ του Κονσταντίνοφ να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μιχελή και στο 36΄ με το πλασέ του Μπουσινάκη από κάθετη μπαλιά του Πολίτη, ο Ευβοιώτης τερματοφύλακας του Αήττητου, απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο δεύτερο ημίχρονο η πιο σημαντική φάση του αγώνα για τον ΑΟΧ ήταν στο 62΄ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού ο Χαρτσιάς έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, σε όλο τον αγώνα προσπάθησαν να απειλήσουν όμως τα σουτ των παιχτών τους δεν ανησύχησαν τον Ντουμάνη.

ΑΟ Χαλκίς: Ντουμάνης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Ανέστης Μπουσινάκης Ντελέκος Κονσταντίνοφ Πολίτης Βαλκάνος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Παλιάτσος Χαρτσιάς Τσατσαρώνης Ταυταρίδης Γεωργίου.  
Αήττητος Σπάτων: Μιχελής Μουστάκης Τσέπας Κωστόπουλος Χριστοφιλέας Τζάκσον Σκαφίδας Γκούμας Λουκάκης Κρητικός Φαρινόλα.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κατσικογιάννης Ηρακλής Βιδάλης Μωυσιάδης Νικλιτσιώτης Αρκουμάνης Λύγκος Σκούμας Σέιτι Λέτσο.

Το παρών στις εξέδρες έδωσε ο ποδοσφαιριστής Σιμόν Ντουάρτε Σόουζα Μιρίμ. Πρόκειται για αμυντικό μέσο γεννημένο στη Μοζαμβίκη που όμως έχει κάνει καριέρα στην Ιβηρική και είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου. Ο Σιμόν Ντουάρτε είναι 31 ετών και σύμφωνα με το βιογραφικό που τον συνοδεύει έχει αγωνισθεί αρκετά χρόνια στη Β΄ κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Χαλκίδας βρέθηκαν επίσης και ο Άντονι Εμέκα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΟΧ και πολύ πιθανόν να συνεχίσει και φέτος (αν και δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του Αντώνη Αυλωνίτη), αλλά και ο Νίκος Σταματάκος που οι συζητήσεις με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς δεν έχουν τελειώσει ακόμα. 
Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Χαλκίς είναι το Σάββατο 19 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό, στο γήπεδο Αλιβερίου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια: