Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

0 ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE

Αρκετός ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την πιθανή άνοδο των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής στη Β' Εθνική (τη Δευτέρα θα επικυρωθεί η βαθμολογία).
Και μολονότι το θέμα δεν συζητήθηκε καν στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΟ (παρά τις αντίθετες προβλέψεις) και επί της ουσίας απορρίφθηκε, στη διοίκηση του ΑΟΧ, δια στόματος Κώστα Αναγνωστάκη (μέλος του ΔΣ και αντιπρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ), εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν στο τέλος να δικαιωθούν.
Όπως είπε ο κ. Αναγνωστάκης στο egnomi.gr, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μία νέα συνάντηση των τεσσάρων ενδιαφερόμενων ομάδων (ΑΟΧ, Ιωνικός, ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας), ενώ θα παραστούν εκ νέου στην ΕΠΟ για να πιέσουν την κατάσταση, όσο φυσικά ακόμη το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια.
Ο κ. Αναγνωστάκης δεν άνοιξε τα χαρτιά του (από που πηγάζει η αισιοδοξία του), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΟΧ αφού ...είδε και αποείδε με τα χρέη της Παναχαϊκής (απαλλάχθηκε τελικά), αλλά και τη δημιουργία δύο ομίλων στη FL, πλέον, ποντάρει στη ...μη αδειοδότηση αρκετών ομάδων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και η παρουσία τους στην FL είναι εξαιρετικά επισφαλής.
Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε δηλώσει πριν αρκετό καιρό στην έντπυη Γνώμη και ο πρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης, ότι δηλαδή «δεν συζητάμε τόσο για τους δύο ομίλους, όσο το να εφαρμοστούν οι νόμοι με τις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στη Football League».
Πάντως, σ' αυτό το θέμα με τις αδειοδοτήσεις, πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη στην υπόθεση του Ηρακλή Θεσασαλονίκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στη Γ' Εθνική, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Μπορεί, δηλαδή, η κατάληξη του Ηρακλή να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: