Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

0 ΑΟΧ: Επιστρέφουν Ταυταρίδης και Τσατσαρώνης

Στον ΑΟ Χαλκίς επιστρέφει ο Παναγιώτης Ταυταρίδης και ο Θανάσης Τσατσαρώνης. Οι 2 ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τη διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας και τη νέα σεζόν θα φορέσουν ξανά την κυανόμαυρη φανέλα. 
Ο Παναγιώτης Ταυταρίδης πέρσι αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ ο Θανάσης Τσατσαρώνης στον ΑΟ Θήβας.
Ο 23χρονος κεντροαμυντικός και ο 29χρονος αμυντικός, αυξάνουν ακόμα παραπάνω την ποιότητα του ΑΟΧ και θα αποτελούν σημαντικά γρανάζια για την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Ταυταρίδη στην ομάδα μας!
Ο 23χρονος επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε, καθώς μετά από το πέρασμά του μεταξύ άλλων από την Κ20 του Άρη, τον Α.Ο. Θήβας και την Ζάκυνθο, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα ενισχύσει την ομάδα μας.
Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής μας, αγωνίζεται κυρίως στον άξονα του κέντρου αλλά και στο κέντρο της άμυνας.
Ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Το γραφείο Τύπου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια επιστροφή. Ο Θανάσης Τσατσαρώνης θα είναι και φέτος μαζί μας!
Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και σαν μπακ χαφ πλευράς σε σύστημα με 3 κεντρικούς αμυντικούς…
Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Α.Ο. Θήβας, ενώ παλαιοτέρα έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Δάφνη Ερέτριας, Α.Ο. Κύμης και φυσικά για τρία χρόνια στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς ευχόμαστε στον 29χρονο αμυντικό μας υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Το γραφείο Τύπου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: