Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

0 ΑΟΧ: 11 ανανεώσεις και 5 συζητήσεις νέων παιχτών

Σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς με ποδοσφαιριστές. Πέρα από ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα της Χαλκίδας, η διοίκηση έχει αρχίσει τις επαφές, τόσο με τις ανανεώσεις των παιχτών, όσο και για καινούριες μεταγραφές. 
Οι 11 που έχουν ανανεώσει με τον ΑΟ Χαλκίς είναι οι Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Ντουμάνης, Κακαβάς, Ανέστης, Λουκάς, Αγγελάτος, Χατζηστάμου, Θωμάς και Βαλκάνος. 
Η διοίκηση του ΑΟΧ συζητάει με τους Τσατσαρώνη (ΑΟ Θήβας), Ατματζίδη (ΑΟ Ζευγολατιού), Αμπντούλ Ραχίμ (Παναργειακός), Καλογέρη (Παναργειακό) και Σταυριανό (Καλλιθέα) για να φορέσουν με τη νέα σεζόν, την κυανόμαυρη φανέλα. 
Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να τελειώσουν και οι συζητήσεις με τους άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν με τον ΑΟ Χαλκίς, μεταξύ αυτών και μεγάλα ονόματα, όπως ο Βεζιρτζόγλου, ο Στεργιανός και ο Πολίτης. 
Στα διοικητικά πάντως, φήμες θέλουν να πλαισιώνουν το ΔΣ, 2 μεγάλοι επιχειρηματίες της πόλης. 
Όπως και να έχει η ομάδα της Χαλκίδας, οργανώνεται και δυναμώνει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να κατέβει ανταγωνιστική, σε οποιοδήποτε κατηγορία και να αγωνιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: