Κυριακή 7 Μαΐου 2017

0 Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΟΔΟΥ

Από την αρχή της σεζόν είναι γνωστό ότι μόνο οι πρωταθλητές των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής θα ανέβουν στη Β' Εθνική. Τον τελευταίο καιρό, όμως, ακούγεται ολοένα και πιο έντονα ότι το μονοπάτι της ανόδου θα βαδίσουν και οι δευτεραθλητές. Ένα σενάριο που βασίζεται στη σκέψη για τη δημιουργία δύο ομίλων στη Football League και για το οποίο θα πρέπει να υπάρξει υπουργική τροπολογία προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά.
Παρόλ' αυτά ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τσαγκάρης δεν κρατιέται και εμφανίζεται βέβαιος ότι ο ΑΟΧ (με την προϋπόθεση να τερματίσει 2ος), σε λίγους μήνες θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική.
Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Την Κυριακή (σ.σ. σήμερα στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας) ο ΑΟΧ, η ομάδα της πόλης και του νομού μας, δίνει μεγάλη μάχη για να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας στον όμιλό της, που την οδηγεί στη Β' Εθνική».
Άρα, για τον Γιώργο Τσαγκάρη είναι δεδομένο ότι η 2η θέση την τρέχουσα σεζόν εξασφαλίζει στον ΑΟΧ την προαγωγή του στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.
Υπερβολική σιγουριά, υπέρμετρη αισιοδοξία ή ξέρει κάτι παραπάνω; Θα ...δείξει όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και τα γεγονότα αντικαταστήσουν την παραφιλολογία.
Ο Τσαγκάρης μάλιστα, φανερά ενθουσιασμένος από την πορεία της Χαλκίδας στο β' γύρο, τονίζει ότι όλη η Ελλάδα θαυμάζει τα ...κατορθώματα του ΑΟ Χαλκίς, γράφοντας: «Για όσους δεν γνωρίζουν, όλη η Ελλάδα μιλάει γι' αυτά τα παιδιά, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη».
Να σημειώσουμε ότι το ντέρμπι ΑΟΧ - Βάρδα την Κυριακή θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και ο κόουτς Αντώνης Αυλωνίτης αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Ο ΑΟΧ έχει 45 βαθμούς και ακολουθούν η Βάρδα και η Ερμιονίδα που έχουν από 42. Η Ερμιονίδα την Κυριακή θα φιλοξενήσει την ουραγό Δόξα Μεγαλόπολης.
Άρα, για τη Χαλκίδα η νίκη με τον ΠΑΟ Βάρδας είναι επιτακτική για να διατηρηθεί σε θέση ισχύος έναντι της Βάρδας και της Ερμιονίδας που την έχουν πάρει στο κατόπι. Ή καλύτερα η Χαλκίδα τους πήρε στο κατόπι και τους προσπέρασε.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: