Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

0 ΑΟΧ 2-0 ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Σπουδαία εμφάνιση, αγκαλιάζει τη 2η θέση

Νικητής στο ντέρμπι της για τη 2η θέση ήταν ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 7 Μαΐου, όπου με σπουδαία εμφάνιση, νίκησε τον ΠΑΟ Βάρδας με 2-0 και έφυγε 6 βαθμούς μπροστά από εκείνον και 5 απ' την Ερμιονίδα, η οποία ήρθε ισόπαλη στην έδρα της (1-1) με τη τελευταία Δόξα Μεγαλόπολης. Έτσι η ομάδα της Χαλκίδας, στις 2 τελευταίες αγωνιστικές (εντός με την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή και εκτός με το Λουτράκι), θέλει μόλις 1 βαθμό για να σφραγίσει τη 2η θέση και να ελπίζει μετά σε πιθανή άνοδο και των δευτεραθλητών, καθώς η ΕΠΟ σκέφτεται να κάνει τη Football League με 2 ομίλους.
Ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός που είχε ρίξει μέχρι και τις διαφημιστικές πινακίδες. Ο ΑΟΧ είχε κόντρα άνεμο στο Α' ημίχρονο. Παρόλα αυτά η εμφάνιση που έκανε ήταν καταπληκτική, ενώ πέτυχε 2 πανέμορφα γκολ με τον Πολίτη και το Βεζυρτζόγλου.
Πέρα από τη σπουδαία εμφάνιση του ΑΟΧ, αρκετή ήταν και η προσέλευση του κόσμου που σχεδόν γέμισε το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, ενώ τρομερή παρουσία είχε και η εξέδρα των οργωμένων φιλάθλων της Χαλκίδας, που τραγουδούσαν καθ'όλη τη διάρκεια ου αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 16' - Ο Θωμάς με μπαλιά ακριβείας βρήκε το Λάμπρο Πολίτη, ο οποίος απ' τα δεξιά μπήκε μέσα στην περιοχή και με 2 προσποιήσεις πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Βάρδας, Καπουταγλή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 19' - Ο Λάμπρος Πολίτης ξεχύθηκε στην επίθεση, έκοψε για το Βεζυρτζόγλου, ο οποίος σούταρε έξω απ' την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 21' - Από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Πολίτη, ο αέρας πήγε να παίξει άσχημο παιχνίδι στο Ντουμάνη και χρειάστηκε να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια τη μπάλα. (ΠΑΟ Βάρδας)
  • 22' - Ο Καλογερόπουλος ελίχθηκε διαγώνια και σούταρε από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. (ΠΑΟ Βάρδας)
  • 30' - Ο Λάμπρος Πολίτης μπήκε απ' τα δεξιά, "χόρεψε" 2 αντιπάλους του, αλλά η επικίνδυνη πάσα που έκανε, κατέληξε στα χέρια του Καπουταγλή. (ΑΟΧ)
  • 32' - Μακρινό σουτ του Γιώργου Πολίτη, μπλόκαρε εύκολα ο Ντουμάνης. (ΠΑΟ Βάρδας)
  • 60' - Ψιλοκρεμαστή πάσα του Ντελέκου, ο Θωμάς σούταρε πάνω απ' τα δοκάρια του Καπουταγλή. (ΑΟΧ)
  • 64' - Μακρινό σουτ του Αγουρίδη, η μπάλα πέρασε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Ντουμάνη. (ΠΑΟ Βάρδας)
  • 69' - Ο Ντελέκος με μπαλιά βρήκε το Βαλκάνο απ' τα αριστερά, κι εκείνος έκανε την πάσα στο Βεζυρτζόγλου. Ο Βεζυρτζόγλου, όντας στο κέντρο στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και έχοντας πλάτη τον αμυντικό του ΠΑΟ Βάρδας, γύρισε το σώμα του και με ένα υποδειγματικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο "γάμα" του Καπουταγλή και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 73' - Σουτ του Πολίτη απ' τα πλάγια, ο Καπουταγλής απέκρουσε με δυσκολία. (ΑΟΧ)
  • 85' - Ο Πολίτης "χόρεψε" για άλλη μία φορά τους αμυντικούς της Βάρδας, πάσαρε στον Αντμίρ ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα των αμυντικών. (ΑΟΧ)
Ο ΑΟ Χαλκίς για να σφραγίσει μαθηματικά τη 2η θέση, θέλει 1 βαθμό στα επόμενα 2 παιχνίδια, εντός με Παναχαϊκή και εκτός με Λουτράκι. Την Κυριακή 14 Μαίου, θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο 2ος βαθμολογικά ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Στον πρώτο αγώνα οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 3-3. Ο ΑΟΧ θα είχε πάρει τη νίκη αν δεν δεχόταν 2 γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα της Χαλκίδας θα προσπαθήσει να πάρει έστω και τον 1 βαθμό ώστε να καθαρίσει τη 2η θέση αλλά και για το γόητρο, να μη δεχθεί ήττα από τους πρωταθλητές. Αναμένετε αρκετός κόσμος να παρευρεθεί στο στάδιο της Χαλκίδας, καθώς είναι και ένα μεγάλο παιχνίδι με μία απ' τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης(75΄ Λούκας) , Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (65΄ Βαλκάνος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (84΄ Ζάχι), Πολίτης, Θωμάς
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Φωτόπουλος): Καπουταγλής, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Παλιάτσας (63΄ Βάτσης) , Σιδέρης, Ανδριέλος (52΄ Πατάπης), Γ. Πολίτης, Καρούτης (79΄ Μητρόπουλος), Καλογερόπουλος, Ντόμας, Γούρμος


Α.Ο. Χαλκίδας-ΠΑΟ Βάρδας 2-0 από LAMIASTARGR




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ























ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΞΕΔΡΑΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: