Τρίτη 23 Μαΐου 2017

0 ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-2 ΑΟΧ: Έκλεισε τη σεζόν με νίκη

Με νίκη έκλεισε ο ΑΟ Χαλκίς τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Χαλκίδας, επικράτησε την Κυριακή 21 Μαΐου, μέσα στο Λουτράκι της τοπικής ομάδας, με σκορ 1-2 και έκλεισε μία επιτυχημένη σεζόν, τερματίζοντας στη 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 13' - Ο Βεζυρτζόγλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. (ΑΟΧ)
  • 16' - Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βεζυρτζόγλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βανδόρος. (ΑΟΧ)
  • 21' - Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βανδόρος. (ΑΟΧ)
  • 38' - Από ασίστ του Μπακομήτρου, ο Βεζυρτζόγλου με ωραίο πλασέ στο παραθυράκι του Βανδόρου, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 43' - Σουτ του Μάγγου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Κακαβάς. (ΑΟΛ)
  • 47' - Ο Γούλας "κρέμασε" τον Κακαβά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. (ΑΟΛ)
  • 48' - Σέντρα του Γούλα, κεφαλιά του Κωβαίου και η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. (ΑΟΛ)
  • 60' - Ο Βεζυρτζόγλου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχο συρτό πλασέ έκανε το 0-2. (ΑΟΧ)
  • 78' - Ο Κωβαίος εκμεταλλεύτηκε μία στιγμή αδράνειας στην περιοχή του ΑΟΧ και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κακαβά και μείωσε σε 1-2.
  • 85' - Πρώτο κόρνερ για το Λουτράκι, με τον Γεωργούλια να μην μπορεί να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση. (ΑΟΛ)
  • 87' - Φανταστική κούρσα απ' το Λουκά από δεξιά, πέρασε 3 αντιπάλους αλλά το σπάσιμο που έκανε στην περιοχή, σταμάτησε ο Παπαναστασίου. (ΑΟΧ)
  • 92' - Καλό σουτ του Μανωλιά, η μπάκα κατέληξε στα χέρια του Βανδόρου. (ΑΟΧ)
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Αντώνης Αυλωνίτης και ο Πέτρος Μυστριώτης τίμησαν με τιμητική πλακέτα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς, Δημήτρη Μπεκιάρη, ο οποίος ζει στο Λουτράκι και ήρθε και είδε τον αγώνα. Ο Μπεκιαρης έπαιξε στην ομάδα της Χαλκίδας την περίοδο 1986 - 1987 στην θέση του σέντερ φορ.
Για άλλη μία φορά οι φίλαθλοι της Χαλκίδας και σε αυτό το τελευταίο και βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του ΑΟΧ, ακολούθησαν την ομάδα οργανωμένα. Είναι η 6η φετινή φορά που περνάνε τον ισθμό της Κορίνθου και ακολουθούν την ομάδα σε αγώνα μέσα στην Πελοπόννησο. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, ταξίδεψαν φέτος και σε άλλους αγώνες του ΑΟΧ που δεν ήταν στην Πελοπόννησο.
Η σεζόν έληξε, ο ΑΟΧ κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω απ' την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή, ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι άλλες ομάδες εκτός της Παναχαϊκής που κατέκτησαν το πρωτάθλημα των ομίλων και την άνοδο στη Football League, είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς (1ος όμιλος), ο Απόλλων Λάρισας (2ος όμιλος) και ο Εργοτέλης (4ος όμιλος). 
Το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε τι απόφαση θα παρθεί σχετικά με το αν ανέβουν και οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, είτε λόγω του ότι να γίνουν οι 2 οι όμιλοι της Football League, είτε να δηλώσουν αδυναμία κάποιες ομάδες να συμμετάσχουν με τη νέα σεζόν. Αυτά είναι τα επικρατέστερα σενάρια ανόδου των 4 ομάδων που τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των 4ων ομίλων της φετινής Γ' Εθνικής. Οι 4 ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση είναι η Δόξα Δράμας (1ος όμιλος), η ΑΕ Καραϊσκάκης (2ος όμιλος), ο ΑΟ Χαλκίς (3ος όμιλος) και ο Ιωνικός Νίκαιας (4ος όμιλος). 
Αναμένουμε για τις αποφάσεις που μπορεί να στείλουν τον ΑΟΧ, μετά από 29 χρόνια στη Β' Εθνική κατηγορία (Football League).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βανδόρος (46' Διάσινος), Κουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Νικολάου, Βοϊδήλας (58' Γκιζαριώτης), Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός και Γεωργούλιας. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Κακαβάς, Μπακομήτρος, Τσούτης, Καραμπάς, Στεργιανός, Ανέστης, Λούκας, Πολίτης (72' Χατζηστάμου), Βαλκάνος, Αγγελάτος (81' Μανωλιάς), Βεζυρτζόγλου.




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










Δεν υπάρχουν σχόλια: