Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

0 ΑΟΧ 1-1 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κλείδωσε τη 2η θέση

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο παιχνίδι της κατηγορίας, με αντίπαλες τις 2 καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή, την Κυριακή 14 Μαΐου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και με το ισόπαλο 1-1, κλείδωσε και μαθηματικά τη 2η θέση. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να δούμε αν τελικά θα αποφασίσει η ΕΠΟ, να ανεβάσει και τους δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, ώστε του χρόνου η Football League, να έχει 2 ομίλους όπως θέλουν.
Η ομάδα της Χαλκίδας, μπροστά σε πάνω από 1000 φιλάθλους της, δεν κέρδισε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Άλλωστε απ' την Παναχαϊκή, δεν κατάφερε ούτε να κερδίσει, ούτε να χάσει στα 2 αυτά παιχνίδια του πρωταθλήματος (το σκορ στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΟΧ, είχε έρθει ισόπαλο με 3-3, με 2 γκολ που δέχθηκαν οι Χαλκιδέοι στις καθυστερήσεις). Επίσης, ο ΑΟ Χαλκίς, στο φετινό πρωτάθλημα, κράτησε το αήττητο στην έδρα του, έχοντας 8 νίκες και 6 ισοπαλίες.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΧ δεν μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν δημιούργησε αρκετές φάσεις. Στο 2ο ημίχρονο όμως, μπήκε δυνατά, ισοφάρισε και πήρε την ισοπαλία που του εξασφάλισε τη 2η θέση,
Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, τίμησε τον Κώστα Κατσουράνη και τον Κώστα Χαλκιά, απ΄ τη διοίκηση της Παναχαϊκής, για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατσουράνης και Χαλκιάς ήταν και στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος που το 2004 κατέκτησε το Euro. Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο Νίκος Σαργκάνης, παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που καθόταν μαζί με τον παλαίμαχο του ΑΟΧ, Βλάση Ταβλαρίδη. Επίσης το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 41' - Ο Πολίμος μπήκε στην περιοχή απ' τα αριστερά, έκοψε στον αμαρκάριστο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή μεριά του Ντουμάνη και άνοιξε το σκορ για τους Πατρινούς. (ΠΓΕ)
  • 43' - Ο Βεζυρτζόγλου έκανε περίτεχνη ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Σούλης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 46' - Εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού, οι αμυντικοί της Παναχαϊκής έδιωξαν σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 48' - Ο Βαλκάνος άδειασε 2 αμυντικούς της Παναχαϊκής, το σουτ που έκανε κόντραρε και στην επαναφορά, η μπάλα στρώθηκε στον Βεζιρτζόγλου που πλάσσαρε μπροστά στον Σούλη, αλλά ο πορτιέρο των Πατρινών με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 50' - Σουτ του Σπανού, άουτ. (ΠΓΕ)
  • 53' - Μπαλιά του Ντελέκου στον Πολίτη, ο οποίος πλάσαρε απέναντι στον Σούλη, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 58' - Εκτέλεση φάουλ του Πολίτη, βρήκε το Βεζυρτζόγλου, αλλά εκείνος με πλασέ στη κίνηση, έστειλε τη μπάλα δίπλα απ' το δοκάρι του Σούλη. (ΑΟΧ) 
  • 63' - Ο Βεζυρτζόγλου έβγαλε μπαλιά στο Βαλκάνο, εκείνος πλάσαρε αλλά ο Σούλης επενέβη και μπλόκαρε τη μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 73' - Από ελεύθερο που εκτέλεσε ο Ντουμάνης και με κεφαλιά του Πολίτη, ο Βεζυρτζόγλου πήρε τη μπάλα και με μακρινο σουτ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς ο Σούλης επενέβη εντυπωσιακά για άλλη μία φορά, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 83' - Μακρινό σουτ του Αδαμόπουλου, εντυπωσιακή απόκρουση του Ντουμανη. (ΠΓΕ)
  • 84' - Νέο μακρινό σουτ του Αδαμόπουλου, άλλη μία εντυπωσιακή απόκουρη απ΄ τον Ντουμάνη. (ΠΓΕ)
  • 87' - Πάσα του Βεζυρτζόγλου στον Ντελέκο, εκείνος πέρασε 3 αμυντικούς της Παναχαϊκής και μπροστα στον Σούλη, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Χαλκίδας, ένα γκολ που κλείδωνε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα τη 2η θέση. (ΑΟΧ)
  • 94΄ - Ο Ντελέκος επιδίωξε τη 2η κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε και δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, στο Λουτράκι.
Στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟ Χαλκίς (σε παίκτες και Αυλωνίτη) για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ενώ τόνισε για την ομάδα της Χαλκίδας, ότι έχει ενδοποιότητα της ομάδας, που αποτελεί θετικό για το Ελληνικό ποδόσφαρο. Από την Άλλη ο Αυλωνίτης δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος για 4 πράγματα. Πρώτον ότι η πρωταθλήτρια Παναχαϊκή δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΑΟΧ σε αυτά τα 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεύτερον ότι κράτησαν το αήττητο στην έδρα τους, τρίτον ότι κατέλαβαν τη 2η θέση που θα δείξει που μπορεί και αν θα οδηγήσει κάπου και τέταρτον ότι είδαν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 21 Μαΐου, που είναι και η τελευταία, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Πελοπόννησο, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Λουτρακίου, σε ένα παιχνίδια αδιάφορο, καθώς η 2η θέση κλείδωσε μία αγωνιστική πριν το τέλος. Η Διοίκηση θα διοργανώσει άλλη μία εκδρομή για τους φιλάθλους, ώστε να βρεθούν και στο Λουτράκι, στον τελευταίο φετινό αγώνα του ΑΟΧ. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός (88' λ.τρ. Ζυγογιάννης), Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Λούκας (68' Ανέστης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Βαλκάνος (81' Χατζηστάμου).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βασ. Σούλης, Βλάχος (46' Αδαμόπουλος), Πολίμος, Στ. Σούλης, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Στεργίδης, Μπιτσάκος (65' Κωνσταντακόπουλος), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σπανός (65' Μωραϊτης).


ΑΟ Χαλκίς-Παναχαϊκή 1-1 από LAMIASTARGR



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Η Παναχαϊκή Συμμαχία σας ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική διάθεση φιλοξενίας που ήδη έχετε επιδείξει στην Παναχαϊκή 1891, στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των δυο ιστορικών σωματείων. Στην φετινή μας πορεία στην Γ’ Εθνική οι περισσότερες ομάδες, μας αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και σεβασμό. Στη διάρκεια του φετινού μαραθωνίου ωστόσο, ξεχωρίσαμε την ανακοίνωση του Α.Ο. Χαλκίδας μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο, όπου παρά την πικρία σας για την έκβαση του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις του αγώνα, μας συγχαρήκατε για την ποιότητα της φιλοξενίας μας. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε και εργαζόμαστε σκληρά γι αυτό, απαιτεί καθαρότητα, υγεία και πάνω απ’ όλα αλληλοσεβασμό! Αυτή ακριβώς η αντίληψη είναι ο στόχος της νέας Παναχαϊκής με ηγέτη και μπροστάρη τον Κώστα Κατσουράνη τον οποίο εσείς μαζί με τον επίσης Πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Χαλκιά, επιλέξατε να τιμήσετε στον σημερινό αγώνα. Με τις πράξεις σας επιβεβαιώνετε ότι αυτήν τη νέα νοοτροπία την υπηρετείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους σας. 





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ










 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΙΛΑΘΛΩΝ









Δεν υπάρχουν σχόλια: