Σάββατο 15 Απριλίου 2017

0 ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Ο ΑΟ Χαλκίς έπρεπε να είναι τουλάχιστον στη Β' Εθνική

Συνέντευξη στο Χαλκιδέικο περιοδικό OFF MAGAZINE, έδωσε ο ποδοσφαιριστής της Hearts, Τάσος Αυλωνίτης, γιος του προπονητή του ΑΟ Χαλκίς, Αντώνη Αυλωνίτη. Ο 27χρονος Χαλκιδέος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε στο Αιγάλεω και στον Ηλυσιακό, αγωνίστηκε στη Super League με την Καβάλα και τον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Μετά τον Ολυμπιακό ξεκίνησε η καριέρα του στο εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε στην Αυστριακή Sturm Graz, ενώ τώρα αγωνίζεται στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τη Hearts.
Στη συνέντευξη του, εκτός απ' τον Ολυμπιακό, το εξωτερικό και την Εθνική Ελλάδος, μίλησε και για τον ΑΟ Χαλκίς. Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα απ' τη συνέντευξη του:

- Μαθαίνεις καθόλου για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Εύβοιας;
Ναι ενημερώνομαι. Και για την ομάδα της Χαλκίδας που κάνει πολύ καλή πορεία και για ομάδες του τοπικού. Έχω φίλους που αγωνίζονται εκεί.

- Ο πατέρας σου (σ.σ. Αντώνης Αυλωνίτης) κοουτσάρει την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, εν μέσω χιλιάδων προβλημάτων οικονομικών και διοικητικών... Τι σου μεταφέρει γι αυτό; Ποια είναι η γνώμη σου;
Φέτος η ομάδα κάνει τεράστια προσπάθεια και τα έχει καταφέρει εξαιρετικά. Αξίζει συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως τα προβλήματα να λυθούν. Είναι γνωστές οι δυσκολίες και το προβλήματα σε όλους στη Χαλκίδα. Δεν χρειάζεται να τα τονίσω εγώ,

- Η Εύβοια δεν έχει ομάδα στη Super League. Η Χαλκίδα δεν θα μπορούσε να είναι μία πόλη με ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια»;
Η ομάδα της Χαλκίδας πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στη Β' Εθνική. Η ομάδα και ο κόσμος να γίνουν ένα. Μόνο έτσι θα προχωρήσει η ομάδα προς τα πάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: