Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

0 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΘΩΜΑ ΣΤΟ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ"

To "Κοντά στα Σπορ" (kontastaspor.blogspot.gr), συνάντησε τον 30χρόνο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννη Θωμά και είχε μια ωραία συζήτηση με τον Απόστολο Αβερκιάδη, για την ομάδα και την καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Με πολλές συμμέτοχες σε Εθνικές κατηγορίες και με μπόλικη εμπειρία Ο Γιάννης είναι ο κατάλληλος να πει τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ομάδα της Χαλκίδας.
Που οφείλεται αυτή η καταπληκτική πορεία της ομάδας με το τελευταίο και καλύτερο διάστημα , τα τρία διπλά εκτός έδρας και την νίκη εντός με Ερμιονίδα.
Μεγάλο και σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία Ευβοέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες.Επίσης ένα δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η Χημεία, Ταιριάξαμε όλοι οι παίκτες και με τον προπονητή μας τον Αντώνη Αυλωνίτη να έχει παίξει ρόλο σε αυτό κρατώντας ισορροπίες και μας έχει κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ομάδα!
Να ξεκινήσω λίγο από τις πρώτες μέρες που βρέθηκα στην ομάδα όταν είδα 25 ποδοσφαιριστές που δεν ήθελαν να κάνουν προπόνηση με τα διοικητικά προβλήματα να είναι πολλά και με την διοίκηση Ελευθεριάδη να έχει αναλάβει λίγες ώρες πριν. Η εικόνα πραγματικά ήταν άσχημη και η πρώτη σκέψη μου ήταν να αποχωρίσω από την ομάδα , όμως ο Αντώνης Αυλωνίτης μας μάζεψε, μας μίλησε και μας έδωσε να καταλάβουμε τον ρόλο μας και τους στόχους. Οι παλιοί παίκτες και αυτοί που μόλις είχαμε έρθει από την ΑΕΚ Χαλκίδας είχαμε πλέον έναν σκοπό, να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση ( Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ) , κάτι που καταφέραμε μέσα από πολύ δουλειά , υπομονή και όλα πήραν τον δρόμο τους. Το άγχος έφυγε κάτι που μας έλυσε τα πόδια, κάθε αγωνιστική γινόμασταν καλύτεροι και με τον κόσμο που σιγά - σιγά μας στήριξε και στα εντός και στα εκτός ματς, όλα ήρθαν με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που μας δείχνει την αγάπη του και την στήριξη του σε κάθε ματς.
Πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή σας όσων ποδοσφαιριστών ήρθαν από την ΑΕΚ Χαλκίδας που είχε άλλους στόχους στον ΑΟ Χαλκίς.
Είχαμε ενδοιασμούς γιατί η Γ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία , όμως η προσαρμογή μας ήταν εύκολη αφού και στην ΑΕΚ κάναμε πρωταθλητισμό και θέλαμε και το κύπελλο . Κάτι που πιστεύω ότι τελικά θα το καταφέρναμε , να κάνουμε δηλαδή το νταμπλ. Βρεθήκαμε λοιπόν σε μια κατηγορία παραπάνω και προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατηγορία , όλη αυτή η κατάσταση δεν σου κρύβω ήταν παράξενη και κάτι που δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά αλλά όλα ευτυχώς πήγαν καλά.
Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχε διοικητική αναταραχή με τον κύριο Ελευθεριάδη να αποχωρεί τελικά από την προεδρία , και όμως είδαμε την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι να συνεχίζει με ρυθμούς τρελούς. Πως το ζήσατε εσείς όλο αυτό.
Θέλω να πω κάτι για τον κύριο Ελευθεριάδη, Ήταν ο άνθρωπος που κράτησε την Χαλκίδα σε μια δύσκολη στιγμή , μπήκε μπροστά και σήμερα όλη η Εύβοια και όχι μόνο μιλάει για την πορεία αυτής της ομάδας. Εμείς σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν κοιτάξαμε και δεν ασχοληθήκαμε με το όσα γινόντουσαν στην διοίκηση . Εμείς κοιτάξαμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και τίποτα άλλο.
Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ηρεμία στην ομάδα και όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά , πως το έχετε εισπράξει εσείς.
Στην θέση του πρόεδρου αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος οποίος ήταν από την αρχή αυτής της προσπάθειας. Ο κύριος Τσαγκάρης είναι αξιόλογος άνθρωπος σοβαρός επιχειρηματίας και μας εμπνέει μια σιγουριά, όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ. Μάλιστα η διοίκηση προχώρησε σε μια κίνηση που για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι πρωτόγνωρη .Σε μια δύσκολη εποχή κρίσης η διοίκηση προχώρησε σε άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων μας κρατώντας την υπόσχεση της με το παραπάνω. Από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι σχέσεις των παικτών και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια πώς είναι.
Δεν θέλω να πω το κλισέ ( μια οικογένεια ), είμαστε μια πολύ καλή και δυνατή παρέα. Περνάμε καλά, απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Βέβαια σημαντική είναι και η παρουσία του προπονητή μας του τεχνικού τιμ καθώς και του Γεν αρχηγού κυρίου Πέτρου Μυστριώτη.
Τι θα ήθελες να πεις και να ζητήσεις από τον κόσμο της Χαλκίδας.
Να συνεχίσει να μας στηρίζει σε αυτή μας την προσπάθεια όπως και την προσπάθεια της διοίκησης . Θέλω πολύ και περιμένω να ξαναδώ το γήπεδο γεμάτο όπως δυο χρονιά πριν τότε με τα μπαράζ. Ο κόσμος για εμάς είναι ο δωδέκατος παίκτης στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας ματς.


ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ: Ευχαριστούμε τον Γιάννη Θωμά για την συζήτηση που είχαμε και να του ευχηθούμε να είναι πάντα γερός και δυνατός με πολλές - πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: