Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

0 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-0 ΑΟΧ: Το χειρότερο φετινό παιχνίδι

Μια εικόνα που δεν έχουμε ξαναδεί από τη φετινή ομάδα της Χαλκίδας, είδαμε στο Άργος, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 19 Μαρτίου, ηττήθηκε στο Άργος, απ' τον Παναργειακό με 4-0, παρουσιάζοντας τη χειρότερη εικόνα, ίσως των τελευταίων ετών.
Ο ΑΟΧ που είχε 4 σερί νίκες και 8 σερί αήττητα παιχνίδια, γκρεμίστηκε από μία ομάδα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ φορμαρισμένη. Η ομάδα της Χαλκίδας, έκανε την πρώτη ήττα της για το 2017, αφού είχε να χάσει από πέρσι το Δεκέμβρη, στο τελευταίο ματς του 2016 (2-1 στη Βάρδα).

Το φιλμ του αγώνα:
  • 3' - Εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, άουτ. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 18' - Σουτ του Αμπντέλ Ραχίλ, μπλόκαρε ο Ντουμάνης. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 27' - Από σέντρα, ο Αμπντέλ Ραχίλ πήρε τη μπάλα και με σουτ, άνοιξε το σκορ για τους Αργίτες. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 35' - Σουτ του Θωμά, η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι του Τσέλιου. (ΑΟΧ)
  • 47' - Απ' το ύψος της περιοχής, ο Αμπντέλ Ραχίλ με ψιλοκρεμμαστό σουτ, κάνει το 2-0. (ΠΑΝΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 55' - Σουτ του Ντελέκου, απόκρουση του Τσέλιου και στη συνέχεια ο Μπαλού υπό πίεση, δεν καταφέρνει να σκοράρει. (ΑΟΧ)
  • 62' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα απ' την εστία του Τσέλιου. (ΑΟΧ)
  • 73' - Σκαφτό σουτ του Παπουτσή, η μπάλα στο παραθυράκι του Ντουμάνη. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
  • 76' - Κεφαλιά του Σάμαρη, η μπάλα λίγο πάνω απ' την εστία του Τσέλιου. (ΑΟΧ)
  • 85' - Δυνατό σουτ του Καλογέρη απ' το ύψος της περιοχής, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. (ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ)
70 φίλαθλοι της Χαλκίδας ταξίδεψαν στο Άργος, αλλά έφυγαν απογοητευμένοι απ' την εμφάνιση της ομάδας.
Παρολίγον να γίνουν και επεισόδια μεταξύ των 2 φιλάθλων. Οι Αργίτες κινήθηκαν απειλητικά στην πλευρά των φιλάθλων της Χαλκίδας, με την αστυνομία να συγκρατεί τους Χαλκιδέους να μην επιτεθούν στους Αργίτες και να απομακρύνει παράλληλα τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Αντώνης Αυλωνίτης δήλωσε στο egnomi.gr: «Ήμασταν κακοί, χωρίς κανέναν διακριθέντα. Ουδείς έπιασε έστω το 50% των δυνατοτήτων του. Κάναμε μία φάση σε 90 λεπτά. Αναλαμβάνω την ευθύνη της βαριάς ήττας. Μπήκαμε στο γήπεδο χαλαροί και νωθροί και καθόλου μα καθόλου υποψιασμένοι. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κακά απογεύματα, αλλά σήμερα δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, όσα δεν είχαμε φάει σε έναν ολόκληρο γύρο. Κάναμε και ατομικά λάθη. Τα τρία από τα τέσσερα γκολ τα δώσαμε στον αντίπαλο στο ...πιάτο με λάθος πάσες έξω από την περιοχή. Θα πρέπει η σημερινή ήττα να μας γίνει μάθημα, να διαχειριστούμε όπως πρέπει αυτό το βαρύ σκορ, να σηκώσουμε κεφάλι και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αιολικό σε 15 μέρες. Η Θήβα την περ. αγωνιστική έχασε με 3-0 στην έδρα της από τον Αιολικό και σήμερα νίκησε με 1-0 μέσα στην Αχαϊκή».

Επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 2 Απριλίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Αιολικό Μυτιλήνης, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Παναργειακός: Τσέλιος Καστρίτης Ραχημ( 86΄ Βαρότσης) Στασινόπουλος Φίλης Ζαχαράκης Παππουτσής (82΄ Κατσίρης) Καλύβας Καρέλης Καλογέρης Παναγιωτόπουλος. 
ΑΟ Χαλκίς: Ντουμάνης Θωμάς (73΄Αγγελάτος) Καραμπάς Μπακομήτρος Στεργιανός Εμέκα Ντελέκος Πολίτης (65΄Χατζηστάμου) Βαλκάνος Μπαλού Ανέστης (65΄Σάμαρης).



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ












ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: