Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

0 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-3 ΑΟΧ: Έχασε "διπλό" μέσα απ' τα χέρια της

Το μεγαλύτερο διπλό της δεκαετίας ίσως, πήγε να πάρει η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και το έχασε μέσα απ' τα χέρια της στις καθυστερήσεις. Χθες, Κυριακή 22 Ιανουαρίου του 2017, στον αγώνα εξ' αναβολής της 14ης αγωνιστικής, ο ΑΟ Χαλκίς αγωνίστηκε μέσα στην Πάτρα, με αντίπαλο την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής Παναχαϊκή κι ενώ μέχρι το 90' κέρδιζε με 1-3, με 2 γκολ στις καθυστερήσεις απ' τους Πατρινούς, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (3-3), μπροστά σε 2000 Πατρινούς.
Ο ΑΟΧ σε 90' λεπτά έβαλε περισσότερα γκολ στην Παναχαϊκή, από όσα είχε δεχθεί η ίδια σε 13 αγώνες (2). Μάλιστα μέσα σε 2 λεπτά, ο ΑΟΧ έβαλε 2 γκολ στην Παναχαϊκή, όσα δηλαδή είχε δεχθεί η ίδια σε 1170 λεπτά.
Η εμφάνιση ήταν καταπληκτική και απέναντι στην πρωτοπόρο και μακράν καλύτερη ομάδα του ομίλου. Θα μπορούσε να είχε φύγει με το μεγάλο διπλό αν στις καθυστερήσεις δεν είχε δεχθεί 2 γκολ. Πάντως και αυτή η ισοπαλία, ήταν μεγάλη, ενώ το παιχνίδι ήταν "ματσάρα".

Το φιλμ του αγώνα (πατώντας στις φάσεις των γκολ, βλέπετε σε βίντεο τα γκολ):
Έκπληξη δεν ήταν μόνο ο αγώνας στην Πάτρα. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Ερμιονίδας και του ΠΑΟ Βάρδας, η Ερμιονίδα κέρδισε άνετα με 5-0 και πέρασε στη 2η θέση, αφήνοντας τον ΠΑΟ Βάρδας στην 3η. 
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Αμαλιάδας, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής. Πριν απ' αυτό το ματς, ο Αστέρας θα αγωνιστεί στη Θήβα, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. 
Ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα Β' γύρου), μεταξύ του Παναρκαδικού και του ΑΟ Χαλκίς στη Τρίπολη, έχει οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου.

Διαιτησία: Δρούζας (Αργολίδα), Λέκκας (Αργολίδα) - Λυκομήτρος (Αργολίδα).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος (77' Μαστραντωνάκης), Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (60' Μωραϊτης), Σιαλμάς.
ΑΟΧΑΛΚΙΣ (ΑντώνηςΑυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Θωμάς, Εμέκα (92' Τσούτης), Ανέστης, Πολίτης (88' Λούκας), Βαλκάνος, Μπαλού, Βεζιρτζόγλου.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ
Μπορεί το ταξίδι να ήταν πολύ κουραστικό... Μπορεί να είμαστε ακόμη σοκαρισμένοι απ' την κατάληξη ενός αγώνας που κρατούσαμε στα χέρια μας μέχρι το 90'... Μπορεί να ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε αγωνιστική ένταση και συναίσθημα... Αλλά σίγουρα, δε μπορεί να κλείσει αυτή η μέρα παραλείποντας να κάνουμε κάτι που νοιώθουμε την ανάγκη να γίνει άμεσα!
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χαλκίς, ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη φιλοξενία που τύχαμε στο θρυλικό γήπεδο της Αγυιάς!
Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα πρότυπο σε όλους τους τομείς και σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία!
Ευχαριστούμε και πάλι όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να μας παρέχουν ότι χρειαστήκαμε κι ευχόμαστε στην διοίκηση και στους αγωνιστικό επιτελείο υγεία, μακριά από τραυματισμούς και φυσικά γρήγορη κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Ελπίζουμε στην επίσκεψή σας στα τέλη του δευτέρου γύρου, να υποδεχθούμε τους πρωταθλητές του τρίτου ομίλου κι επιφυλασσόμαστε για μια ανάλογη φιλοξενία!

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: