Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

0 ΑΟΧ 1-0 ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ποδαρικό με νίκη για το 2017

Ποδαρικό με νίκη πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίδας για το 2017, όπου χθες, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, για τη 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, νίκησε τον ΠΑΟ Λουτρακίου, με 1-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν η ομάδα της Κορινθίας, είχε άλλον τερματοφύλακα κάτω απ' τα δοκάρια και όχι το Διαμαντή, ο οποίος πραγματοποίησε αποκρούσεις επιπέδου Α' Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις. Στο δεύτερο ο ΑΟΧ πραγματοποίησε πολλές ευκαιρίες και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το Λουτράκι δεν υπήρχε στο γήπεδο και είχε έρθει με 11 παίχτες στην άμυνα να πάρει την ισοπαλία. Το μοναδικό γκολ για τον ΑΟΧ πέτυχε ο Βεζυρτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83'.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 6΄ - Mετά από ωραίο συνδυασμό Βεζιρτζόγλου και Βαλκάνου το σουτ του δεύτερου κόντραρε και έφυγε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 7' - O Θωμάς εκτέλεσε το κόρνερ, η δυνατή κεφαλιά του Κρολ υποχρέωσε τον Διαμαντή σε εντυπωσιακή επέμβαση. (ΑΟΧ)
  • 52' - Ο Στεργιανός εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Κρολ πέρασε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 53' - Ο Βαλκάνος μετά από εξαιρετική ενέργεια εξαπέλυσε δυνατό διαγώνιο σουτ ο Διαμαντής απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Ντελέκος έκανε το σουτ αλλά πάλι ο γκολκίπερ του Λουτρακίου είπε όχι διώχνοντας σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 54΄ - Επικίνδυνη σέντρα του Ντελέκου ο Μάγγος στη προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με τη μπάλα να περνάει τελικά κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 55' - Ο Θωμάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καραμπάς έπιασε τη κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι στου Διαμαντή. (ΑΟΧ)
  • 59΄ - Ο Κωβαίος βγήκε απέναντι στον Ντουμάνη, αλλά ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας βγήκε γρήγορα και καθάρισε τη φάση. (ΠΑΟΛ)
  • 67΄ - Μετά το κόρνερ του Ζερβού η κεφαλιά του Νικολάου έφυγε εκτός εστίας. (ΠΑΟΛ)
  • 76' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Διαμαντή και πέρασε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 80΄ - Σουτ του Μπαλού η μπάλα πέρασε πάνω απ' τα δοκάρια του Διαμαντή. (ΑΟΧ)
  • 82΄ - Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο Διαμαντής απέκρουσε την κεφαλιά του Κρολ. (ΑΟΧ)
  • 83΄- Ο ΑΟΧ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σιώκου μέσα στη περιοχή μετά από κεφαλιά του Καραμπά και ο Βεζιρτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. (ΑΟΧ)
  • 92΄ - Σουτ του Εμέκα, έδιωξε ο Διαμαντής και στη συνέχεια της φάσης ο Βεζιρτζόγλου απέτυχε να σκοράρει. (ΑΟΧ)

Μετά το γκολ ένας φίλαθλος του Λουτρακίου, σε μία φάση διαμαρτυρήθηκε έντονα και προκάλεσε, με αποτέλεσμα να εξοργίσει φιλάθλους της Χαλκίδας και να κινηθούν απειλητικά πάνω τους, αλλά οι ψύχραιμοι, ηρέμησαν τα πνεύματα. Ήταν ο ίδιος ο οποίος πέρσι για 90' λεπτά στο Λουτράκι, πάνω απ' τον πάγκο του ΑΟΧ, έβριζε χυδαία τους ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πρόεδρος της ομάδας. Αν αυτό ισχύει είναι ντροπή και πρέπει κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι παράγοντες να απομακρύνονται απ' το ποδόσφαιρο. 
Ο διαιτητής Αριστείδης Γαλάνης, πρέπει να ξέχασε τις κάρτες στο σπίτι του. Σε αρκετές φάσεις οι παίχτες του Λουτρακίου έκαναν επανειλημμένα επικίνδυνα μαρκαρίσματα και σε κάποιες περιπτώσεις έπρεπε να δουν και κόκκινη κάρτα, όμως ο Γαλάνης σφύριζε απλά φάουλ.   
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, στις 15:00, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

ΑΟ Χαλκίς: (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Βαλκάνος, Ντελέκος, Κρολ (95΄ Τσούτης), Βεζιρτζόγλου, Ανέστης (73΄ Μπαλού)
ΠΑΟ Λουτρακίου (Β. Κούβαλης): Διαμαντής, Νικολάου, Αναστασίου, Σιώκος, Χουστουλάκης, Τσώκος, Γούλας (81΄ Βάχος), Μάγγος, Κωβαίος, Ζέρβος, Πουλάκος

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος ΟΜΙΛΟΣ-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Α.Ο. Ζευγολατιού-Αχαϊκή 0-4
Θήβα-Αστέρας Αμαλιάδας (αναβλήθηκε)
Δόξα Μεγαλόπολης-Αιολικός 0-0
Φωστήρας-Παναρκαδικός 1-0
ΠΑΟ Βάρδας-Παναργειακός 7-0
Α.Ο. Χαλκίδας-Λουτράκι 1-0
Παναχαϊκή-Α.Ε. Ερμιονίδας 2-0
Ρεπό: Τσικλητήρας Πύλου




Α.Ο. Χαλκίς-Λουτράκι 1-0 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια: