Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κυριακή 3/12, φιλοξενεί τη Κηφισιά

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο Ηρακλής Χαλκίδας, θα φιλοξενήσει τη Κηφισιά, στις 18:00, στο κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Volley League (Α1).
Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS, Σπύρος Γκολίτσης. απογοητευμένος απ' την εμφάνιση της ομάδας μέσα στη Κυψέλη, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως στα επόμενα 5 παιχνίδια, η ομάδα θα διεκδικίσει σε κάθε αγώνα τη νίκη.
Αναλυτικά είπε: «Ήμασταν ανεξήγητα πολύ κακοί. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε τις ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, Από εδώ και πέρα τέλος τα ψέμματα. Έχουμε μπροστά μας πέντε ματς φωτιά. Με Κηφισιά, Φοίνικα και Παναχαϊκή στη Χαλκίδα και εκτός Κύζικο και Ηρακλή. Είναι πέντε ματς που θα διεκδικήσουμε τις νίκες.»Δυστυχώς ο αγώνας συμπίπτει την ίδια μέρα με τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαλκίς, στο Ζευγολατιό κι έτσι αρκετοί φίλαθλοι, κυρίως οι οργανωμένοι, δεν θα δώσουν το παρόν στο κλειστό Κανήθου, καθώς έχουν οργανώσει εκδρομή και θα ακολουθήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Χαλκίδας, σε αυτό τον εκτός έδρας αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: