Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

0 ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 2-1 ΑΟΧ: Ήττα μετά από 49 μέρες

Με ήττα έκλεισε το 2016 ο ΑΟ Χαλκίς, μία ήττα που ήρθε μετά από 49 μέρες, και 5 αήττητων σερί αγωνιστικών. Η ομάδα της Χαλκίδας, ηττήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας, με 2-1 απ' τον ΠΑΟ Βάρδας, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο ΑΟΧ πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στο Β΄ ημίχρονο όπου δέχθηκε 2 γκολ μέσα σε 5 λεπτά, από στημένες φάσεις.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 4' - Γυριστό σουτ του Πολίτη, εντυπωσιακή απόκρουση του Κωνσταντόπουλου. (ΑΟΧ)
  • 6' - Από μια σέντρα-σουτ του Αγουρίδη από τα αριστερά, ο Ντουμάνης απομάκρυνε σωστά. Από το κόρνερ, ο Καρούτης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Χαλκιδέο πορτιέρο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. (ΠΑΟΒ)
  • 30' - Ο Σαμπανέι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ντουμάνης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. (ΠΑΟΒ)
  • 45'+ - Ο Νικολόπουλος πήρε παράλληλα την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε άστοχα. (ΠΑΟΒ)
  • 47' - Από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαμπανέι σούταρε μέσα στη περιοχή και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ηλείας. (ΠΑΟΒ)
  • 52' - Από ωραία "κομπίνα" σε στημένη μπάλα των γηπεδούχων, ο Π. Πολίτης σέντραρε με ακρίβεια από τα δεξιά κι ο Σαμπανέι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του. (ΠΑΟΒ)
  • 67' -  Ο Σαμπανέι σέντραρε στον Π. Πολίτη, με τον μέσω του ΠΑΟ Βάρδας να πλασάρει και τον Καραμπά να διώχνει τη μπάλα λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος. (ΠΑΟΒ)
  • 76' - Εξ' επαφής κεφαλιά του Εμέκα στο ύψος του πέναλτι, έπειτα από χτύπημα φάουλ του Ντελέκου, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου. (ΑΟΧ)
  • 88' - Ο Βεζιρτζόγλου βρήκε ολομόναχο το Ντελέκο μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα, μειώνοντας σε 2-1, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. (ΑΟΧ)
Λίγο αργότερα στις δηλώσεις του ο Αντώνης Αυλωνίτης στάθηκε στην αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ΑΟΧ, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη κι ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλή χρονιά. Συγχαρητήρια έδωσε στον ΑΟ Χαλκίς για την προσπάθεια της και ο προπονητής της Βάρδας κ. Φωτόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε την ομάδα της Χαλκίδας ως "ποιοτική και δουλεμένη ομάδα".
Την επόμενη αγωνιστική, που είναι με το νέο έτος, ο ΑΟ Χαλκίς θα δώσει έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες για τη φετινή σεζόν. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, θα αγωνιστεί στην Πάτρα, με αντίπαλο την πρωτοπόρο Παναχαϊκή.

ΠΑΟ Βάρδας (Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπολος, Πατάπης, Ανδριέλος, Πολίτης Γ. (87' Παλιάτσας), Καρούτης, Γούρμος (85' Φωτόπουλος), Σαμπανέι (90' Καλογερόπουλος).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (65' Τηλιόπουλος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Κρόλ (87 Λούκας).





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ευχαριστεί τη διοίκηση του Παμβουπρασιακού Α.Ο. Βάρδας για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε στο μεταξύ μας αγώνα, την Κυριακή 20/12.
Οι ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδας μας εξήγησαν πως και οι ίδιοι νοιώθουν «φιλοξενούμενοι» στο γήπεδο της Μανωλάδας, καθώς στην φυσική τους έδρα γίνεται αλλαγή του χλοοτάπητα.
Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, μακριά από τραυματισμούς, καλές γιορτές και δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Μετά τιμής,
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: