Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΖΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Μπορεί την άνοδο ο ΝΟΧ

Αναμφίβολα η μεταγραφή του Ζάχου Αναστασιάδη στη Χαλκίδα, τοποθετεί την ομάδα της Εύβοιας σε ρόλο φαβορί για τη φετινή Α2 κατηγορία. Ο έμπειρος περιφερειακός μίλησε στο Waterpolonews.gr για την απόφασή του να παίξει ξανά στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, μετά το μακρινό 1999, όπου έκανε το πρώτο του πέρασμα από τον ΝΟΧ, αποκομίζοντας πανέμορφες αναμνήσεις.
Ο Ζάχος Αναστασιάδης στο Waterpolonews:
«Έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν και έχουν τη διάθεση για να γίνει το βήμα παραπάνω. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να παίξω στη Χαλκίδα είναι ότι στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που είχα συνεργαστεί και το 1999, στο πρώτο μου πέρασμα, έχοντας περάσει έναν πολύ όμορφο χρόνο. Συναντώ λοιπόν γνώριμα πρόσωπα και πιστεύω θα το ευχαριστηθούμε».
Για το αν ο ΝΟΧ μπορεί να πάρει το εισιτήριο της ανόδου:
«Βάσει ρόστερ και βάσει κινήσεων πιστεύω ότι η Χαλκίδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη φετινή Α2. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, από την εμπειρία που αποκόμισα πέρυσι, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχω να πω ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και οι διαφορές θα είναι μικρές. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά και πιστεύω ότι η Χαλκίδα θα είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».
Για την έναρξη του πρωταθλήματος τον Γενάρη:
«Είναι καλύτερο που ξεκινάει Ιανουάριο το πρωτάθλημα, γιατί πέρυσι κάποιες ομάδες περιμέναμε υπομονετικά. Ήταν κουραστικό όλο αυτό, πρέπει να υπάρχει κίνητρο για όλους, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις καθημερινά».

Πηγή: www.waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: