Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Φιλική νίκη, 0-3 τη Νίκη Αιγινίου

Στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο Αιγίνιο ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε τη Νίκη Αιγινίου με 0-3 σετ. Αν και υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων διαφορά μιας κατηγορίας το βόλλευ που παίχτηκε ήταν ποιοτικό κατά διαστήματα και βοήθησε τους τεχνικούς των δύο ομάδων Στράντζαλη και Γκολίτση να βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους. Για την ΝΙΚΗ δεν αγωνίστηκε για άλλη μια φορά ( όπως και στο φιλικό με τον Ηρακλή) ο αρχηγός της ομάδας Γκορίδης Χρήστος και ο ακραίος Αντωνίου Παυσανίας ενω για τον Ηρακλή Χαλκίδας δεν αγωνίστηκε ο Γκόρτσανιουκ. 

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 0-3 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Τα σετ: 21-25, 22-25, 20-25.
Κλειστό Αιγινίου
Φιλικός αγώνας
Διακύμανση:
1ο ΣΕΤ: 0-6, 10-15, 14-20, 20-23, 21-25
2ο ΣΕΤ: 3-2, 6-4, 10-10, 18-23, 22-25
3ο ΣΕΤ: 3-2, 10-10, 13-17, 20-23, 20-25

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Κιοσσές Α., Βουλκίδης Θ., Χασιαπέτης Β., Παπαλεξίου Γ., Μαυροβουνιώτης Α., Μίλης Ν., Αντωνιάδης Α.(λ.) / Γκιτέρσος Χ., Μουράτης Δ., Ιμβριώτης Μ., Ματσκίδης Θ.(λ), Κιοσσές Δ. 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Αδαμόπουλος, Κανέλλος, Κλόχκο, Κολτσιάκης Μ./ Παπαδημητρίου (λ), Φέρρελ, Αντιφάκος, Μάρκου, Μπερμπέρογλου(λ), Κολτσιάκης Γ.

Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΤΑΠΙΑ
Την πρώτη του φωτογραφία με την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS έβγαλε ο νέος διαγώνιος των "κυανόμαυρων" Ένρυ Σαντάνα Ομάρ Τάπια (Henry Santana Omar Tapia). Ο Δομινικανός παίκτης της Χαλκίδας προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά από πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με το νέο του προπονητή Σπύρο Γκολίτση και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Σταύρο Σφυρίδη. Στη συνέχεια γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του, το δεύτερο προπονητή Χρήστο Μπουκουβάλα και ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα έδειξε παρά την κούραση του ταξιδιού ευδιάθετος και συμμετείχε στην προθέρμανση της ομάδας στο δεύτερο φιλικό με το Αιγίνειο. 
Σήμερα αναμένεται έστω και για λίγο να κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Με την επιστροφή της ομάδας στη Χαλκίδα και υπό την εποπτεία του επικεφαλή του ιατρικού τιμ ιατρού Διαμαντή Θωμά θα μεταβεί στο Metropolitan Hospital στο Νέο Φάληρο, όπου θα υποβληθεί στα προβλεπόμενα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: