Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

0 ΑΟΧ: Συνεχίζει την προετοιμασία πριν το Super Cup

Μετά το πρώτο φιλικό στο Αλιβέρι και την ήττα με 1-0 από τον Ταμυναϊκό, για τον ΑΟ Χαλκίς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο ματς, που δεν είναι άλλο από τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευβοίας με την Ιστιαία (την Κυριακή 28 Αυγούστου στο στάδιο Ψαχνών).
Ο Τίμος Καβακάς ...πονοκεφαλιάζει για τον Άντονι Εμέκα (φωτό), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ταμυναϊκό, ωστόσο ο Νιγηριανός άσος έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Δευτέρας (22/8), ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα (όπως κι ο Σκαθαρούδης, όπου αμφότεροι έκαναν ελαφρύ τρέξιμο).
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται πλέον στο γήπεδο Αλεξάνδρου (τη Δευτέρα δοκιμάστηκε ακόμη ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής με θητεία στον Φωκικό), ενώ ...προσεχώς αναμένονται άλλοι δύο παίκτες, που επιθυμία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να κάνουν τη ...διαφορά.
Ο ΑΟ Χαλκίς "έψαξε" και αντίπαλο για να δώσει φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 24/8, το ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρει ότι έγιναν κρούσεις σε Καλλιθέα και Ελευσίνα (ακούστηκε μέχρι και η Καστέλλα), αλλά απ' ότι φαίνεται δύσκολα οι "κυανόμαυροι" θα πάνε σε φιλικό ματς μέχρι το ραντεβού με την Ιστιαία στον τελικό του Σούπερ Καπ. Εκτός αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες...
Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Porto Rio - λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου) θα γίνει και η κλήρωση της Γ' Εθνικής στην οποία θα συμμετάσχουν 61 ομάδες (θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους). Ίσως ο καταρτισμός των ομίλων να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ και λίγες ώρες πριν την κλήρωση.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: