Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

0 ΑΟΧ: Αύριο, 28/8, με την Ιστιαία στα Ψαχνά για το Super Cup

Στο γήπεδο Ψαχνών, όπου θα γίνει ο τελικός του Super Cup, αύριο, Κυριακή 28 Αυγούστου του 2016, στις 20:00, ανάμεσα στον ΑΟ Χαλκίς και την Ενωση Ιστιαίας, διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου και βοηθοί οι Περιβολάρης, Τσιφλάκος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δ. Χουλιαράς.
Οι 2 ομάδες θα εκπροσωπήσουν φέτος την Εύβοια στη Γ' Εθνική κατηγορία, με τον ΑΟ Χαλκίς να τοποθετείται στον 3ο όμιλο και την Ένωση Ιστιαίας στο 2ο.
Το φετινό Super Cup είναι το 2ο που πραγματοποιείται στην Εύβοια και ο ΑΟ Χαλκίς θέλει να κάνει το 2 στα 2, καθώς πέρσι, ως πρωταθλητής ΕΠΣ Ευβοίας της σεζόν 2014-15, είχε κερδίσει τον κυπελλούχο Ολυμπιακό Χαλκίδας με 3-0. Φέτος θέλει να κάνει το ίδιο ως κυπελλούχος, απέναντι στην πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ευβοίας, Ένωση Ιστιαίας.
Υπενθυμίζουμε πως οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», έχουν δώσει ραντεβού έξω από το στάδιο της Χαλκίδας στις 19:10, ώστε να φύγουν μαζικά με αυτοκίνητα για τα Ψαχνά και να εξυπηρετηθούν φίλαθλοι χωρίς μεταφορικό μέσο. Αναμένετε να δώσουν βροντερό παρόν στο πρώτο επίσημο αγώνα του ΑΟ Χαλκίς, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: