Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

0 ΤΡΙΓΛΙΑ 3-2 ΑΟΧ: Αποκλεισμός στην παράταση

Καλή εμφάνηση και άτυχος αποκλεισμός για τον ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα της Χαλκίδας, ηττήθηκε χθες, Τετάρτη 30 Μαρτίου, μέσα στη Ραφήνα, απ' τη Τριγλιά, με σκορ 3-2 στην παράταση και αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Ο ΑΟΧ ισοφάρησε 2 φορές (μία στη κανονική διάρκεια και μία στη παράταση), αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το ματς, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ρεπορτάζ αγώνα: eviagoal

Στο 36΄το σουτ του Μάκο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λέτσο και χάθηκε η ευκαιρία για τους Ευβοιώτες να προηγηθούν. Στο 76΄η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σεχολάρι ο Τσουκαλάς υπέδειξε πέναλτι και ο Σκαφίδας άνοιξε το σκορ. Στο 89΄ο Σπανός που 4 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 94΄χάθηκε η τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει το ματς όταν ο σκόρερ και ο Καραμπάς μπερδεύτηκαν μπροστά σε άδεια εστία και έτσι το ματς πήγε στη παράταση. 
Στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα με 2-1 με τέρμα του Παπαδόπουλου, αλλά 5 λεπτά αργότερα ο ΑΟΧ απάντησε με τον Σταματάκο ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τη πρόκριση στην ομάδα της Ραφήνας έδωσε ο Κότσι στο 103΄με ένα απίστευτο τέρμα. Ο γκολκίπερ της Τριγλίας πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο 115΄ αποκρούοντας κεφαλιά του Τσούπρου, σώζοντας την ομάδα του. 

Tριγλία Ραφήνας (Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Τσαγκάρης (81΄Μανδύλης), Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος, Μάλτσι (Σιάννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος. 
ΑΟ Χαλκίς (Σεροπιάν) : Κουμής, Λ. Στασινόπουλος (85΄Σπανός) ,Δ. Στασινόπουλος, Μπακομήτρος (81΄Σταματάκος), Τσουπρος, Καραμπάς, Μάκο (80΄Ντελέκος), Βαλκάνος, Σεχολάρι, Τσατσαρής, Τσατσαρώνης.


Ο ΑΟ Χαλκίς θα συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει στη συνέχεια, θέλοντας να σφραγίσει την παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία. Την Κυριακή 3 Απριλίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Δόξα Νέας Μανωλάδας, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε ο ΑΟ Χαλκίς να παραμείνει στη Γ' Εθνική κατηγορία. 


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










Δεν υπάρχουν σχόλια: