Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

0 ΑΟΧ 2-0 ΜΑΛΕΣΙΝΑ: Πανάξια άνοδος στη Γ' Εθνική

Οι μεγάλες ομάδες έχουν ψυχή, έχουν έδρα, έχουν κόσμο, δεν λένε φανφάρες και με σωστή δουλειά κερδίζουν την άνοδο! Αυτό κατάφερε ο ΑΟ Χαλκίς και έκανε στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία, τελειώνοντας το χθες, Κυριακή 31 Μαΐου 2015, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, όπου νίκησε τη Μαλεσίνα με 2-0, μπροστά σε 2500 Χαλκιδέους φιλάθλους και κατέκτησε την άνοδο στη Γ' Εθνική ΑΗΤΤΗΤΟΣ!

Ρεπορτάζ: eviagoal.blogspot.gr
Μέσα σε 2 λεπτά, ο ΑΟΧ έβαλε τις βάσεις για την άνοδο. Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό το σουτ του Βαλκάνου πέρασε λίγο άουτ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μετά την ασίστ του Τσιβίκα ο Φιλιππίδης ξετίναξε τα δίχτυα του Κοκονδύνη γράφοντας το 1-0 μόλις στο 2. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι «νερατζούροι» έπαιζαν με μόνο αντίπαλο τον γκολκίπερ των Φθιωτών ο οποίος κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στο 9΄μετά την πολύ ωραία ενέργεια του Τσομπάνη έδιωξε ενστικτωδώς τη μπάλα με τα πόδια, στο 30΄απόκρουσε δύσκολα το μακρινό σουτ του Τσομπάνη και στο 46΄με ωραία επέμβαση πέταξε σε κόρνερ τη κεφαλιά του Καραμπά. Στο 51΄με διπλή εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε Βαλκάνο και Φιίππίδη και στο 64΄ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Τσομπάνη. Δεν ήταν μόνο αυτές όμως οι ευκαιρίες του ΑΟΧ που έπαιξε σχεδόν μονότερμα τη Μαλεσίνα. Στο 17΄το σουτ του Τσιβίκα πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσομπάνη στο 22΄. Στο 45΄το σουτ του Δήμου σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Λέντας.
Στο 51' διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΧ, όταν το σουτ του Βαλκάνου, απέκρουσε ο Κοκονδύλης και στην επαναφορά ο Φιλιππίδης πιάνει μια κεφαλιά, αλλά ο πορτιέρο της Μαλεσίνας θα αποκρούσει ξανά σε κόρνερ. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο 15λεπτο όταν μίλησε η κλάση του Γιώργου Μόνου. Στο 77΄απογειώθηκε στο δεξί του παραθυράκι και σταμάτησε το φάουλ του σπεσιαλίστα Ρούσση, και στο 88΄όταν όλο το γήπεδο πάγωσε βλέποντας το εξαιρετικό πλασέ του Σέττου να έχει κατεύθυνση προς το δεξί του «γάμα» είχε την συγκέντρωση και την ικανότητα να πει όχι βάζοντας τις καρδιές φιλάθλων και συμπαικτών στη θέση τους. Στην αντεπίθεση ο Βαλκάνος έκανε την ασίστ και ο Ανέστης έκανε το 2-0 δίνοντας τέλος στην υπόθεση της ανόδου, βάζοντας φωτιά στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι στιγμές ήταν μαγικές! Παίχτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγύρισαν έξαλλα, επιδεικνύοντας και το τρόπαιο της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, που είχαν κατακτήσει πριν περίπου 1 μήνα. Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και έξω με εκατοντάδες φιλάθλους να πανηγυρίζουν, μέχρι 1μιση ώρα μετά το παιχνίδι και να κλείνουν την οδό Χαϊνά, έξω από το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Ήταν ακριβώς 23 χρόνια μετά την επέτειο με τον Περαμαϊκό. 31 Μαΐου του 1992, ο ΑΟΧ είχε κερδίσει τον Περαμαϊκό με 3-0, ενώ στο γήπεδο είχαν παρευρεθεί 12000 φίλαθλοι. Χθες 31 Μαΐου, έκαναν το ίδιο απέναντι στη Μαλεσίνα, μπροστά σε 2500 φιλάθλους. Και στις 2 περιπτώσεις ο ΑΟΧ ήθελε νίκη για να ανέβει στη Γ' Εθνική. Η διαφορά ότι τότε το γήπεδο είχε και τη μεγάλη εξέδρα και είχε χωρητικότητα πάνω από 10000 φιλάθλους. Χθες το γήπεδο δεν χωρούσε τους φιλάθλους!

Αρκετοί οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν από άλλες ομάδες της Εύβοιας, ενώ τα ανάλογα πανό κρέμασαν οι φίλαθλοι της Μακρυκάπας και του Ηρακλή Ψαχνών!

Συγχαρητήρια στους παίχτες, στους προπονητές και στη διοίκηση του ΑΟΧ! Ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς πολλά λόγια με τον πρόεδρο, Τάσο Καρυστινό, να λέει ότι ξεκινάνε και όπου φτάσουν. Κατέκτησαν άνετα το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και στα μπαράζ γνωρίζανε ότι Θήβα και Μαλεσίνα τους έδιναν περισσότερες ελπίδες. Απλά γιατί στη Χαλκίδα κράταγαν χαμηλούς τόνους. Χθες κατέκτησαν επάξια την άνοδο και έστειλαν τα ψευτοφαβορί ξανά στο τοπικό. Η επιτυχία ήταν τεράστια και όλοι τους έκλεισαν ΣΤΟΜΑΤΑ! Ένα μπράβο είναι λίγο για να τους πούμε! 2500 φίλαθλοι που παρευρέθηκαν, είναι απλά η απάντηση στην επιτυχία τους!!!

Ευελπιστούμε να μη βρεθούμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ! Ελπίζουμε τα βήματα να είναι σταθερά ανοδικά, να βοηθήσει ο δήμος και ο ΑΟΧ να φτάσει εκεί που αξίζει!
Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΗ!  

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Θωμάς, Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (90΄ Τσεκούρας), Βαλκάνος, Φιλιππίδης (66΄Ανέστης), Δήμου, Τσιβίκας (90΄Αυλωνίτης).
Μαλεσίνα (Σ.Λέντας): Κοκονδύνης, Πάππος (15΄χαραλάμπους), Πίσκοπος (86΄Παπαλουκάς), Λελούδας, Μπέσσας, Δέδες, Γκανάς (52΄Πέππας), Ζησόπουλος, Ρούσσης, Λέντας, Σέττος.

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής μπαράζ
Χαλκίδα 2-0 Μαλεσίνα
Αίολος Κ. 1-2 Θήβα

Βαθμολογία
1. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 12 (11-4) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
---------------------------------------------------------------------------
2. ΑΟ Θήβας 11 (11-6)
3. ΑΕ Μαλεσίνας 8 (9-9)
4. Αίολος Καρπενησίου 1 (3-15)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:




Α.Ο.Χαλκίδας-Μαλεσίνα 2-0 από LAMIASTARGR






ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
























 

Δεν υπάρχουν σχόλια: