Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

0 ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ

Αναβάλλονται οι αγώνες ποδοσφαίρου αυτού του Σαββατοκύριακου στην Εύβοια (μαζί και ο αγώνας του ΑΟ Χαλκίς με τον Παντριαδικό), λόγω ενός τραγικού θανάτου, ενός ποδοσφαιριστή της ΑΕ Κηρίνθου, του 30χρονου Γιάννη Συκιώτη.
Γύρω στις 17:45 χθες το απόγευμα, έπιασε δυνατή βροχή στο γήπεδο που συνοδεύτηκε από κεραυνούς και χαλάζι. Οι παίκτες της Κηρίνθου που εκείνη την στιγμή έκαναν προπόνηση κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια να προφυλαχθούν. Ένας όμως κεραυνός έπεσε πολύ κοντά και 8-9 παίκτες έπεσαν στο χόρτο. Ο Γιάννης Συκιώτης δυστυχώς χτυπήθηκε από τον κεραυνό λίγο πάνω από το στήθος και σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας που εκεί διαπιστώθηκε ο Θάνατος του. 5 ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται προληπτικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 15χρονος Παναγιώτης Σταματέλος νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Είναι τραγικό το πως έφυγε απ' τη ζωή ο Γιάννης Συκιώτης.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» και η σελίδα μας chalkidafans3.blogspot.gr, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Συκιώτη...
Καλό παράδεισο Γιάννη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ύστερα απο τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. ΚΗΡΙΝΘΟΥ, ΣΥΚΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ από κεραυνό που τον χτύπησε την ώρα της προπόνησης, αποφάσισε σε ένδειξη πένθους την αναβολή των αγώνων όλων των κατηγοριών (ΑΝΔΡΩΝ και ΥΠΟΔΟΜΗΣ) που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου του 2014.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ
Η οικογένεια του Α.Ο. Χαλκίς, συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Συκιώτη, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και φίλους του νεαρού ποδοσφαιριστή καθώς και στην ομάδα της Α.Ε. Κηρίνθου.
Δ.Σ. ΑΟ Χαλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια: