Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

0 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΑΟΧ 2013-14

Η σελίδα μας chalkidafans3.blogspot.gr, έπειτα από ψηφοφορία φιλάθλων, σας παρουσιάζει την καλύτερη εξέδρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας σε εκτός έδρας αγώνα, για την φετινή αγωνιστική περίοδο (2013-14). 
Με μεγάλη διαφορά (54%), στο Δομοκό Φθιώτιδας δημιούργησαν την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εξέδρα οι φίλαθλοι της Χαλκίδας. Εκεί όπου βρέθηκαν 200 φίλαθλοι της Χαλκίδας και έκαναν έδρα το γήπεδο του Δομοκού.
Τη 2η καλύτερη εξέδρα με 21%, δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, μέσα στη Λαμία, όπου 60 φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα, ενώ πολλές φορές ακουγόντουσαν πιο πολύ από τους εκατοντάδες φιλάθλους της γηπεδούχο ομάδας. 

1. Δομοκός Φθιώτιδας (Αχιλλέας Δ. 0-0 ΑΟ Χαλκίς) 06/04/14 (54%)
2 πούλμαν οργανωμένων φιλάθλων και πολλά αυτοκίνητα, ταξίδεψαν στο Δομοκό για να στηρίξουν τον ΑΟ Χαλκίς σε ένα κρίσιμο αγώνα. 200 φίλαθλοι της Χαλκίδας έκαναν το Δομοκό έδρα, αλλά το 0-0 απογοήτευσε τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας ήταν πιο πολλοί από τους φιλάθλους του Δομοκού ενώ τις αρχικές τους προκλήσεις δε συνέχισαν οι γηπεδούχοι, διότι κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τους Χαλκιδέους φιλάθλους.

2. Λαμία Φθιώτιδας (ΠΑΣ Λαμίας 3-0 ΑΟ Χαλκίς) 11/05/14 (21%)

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στη Γ' Εθνική, με τις ελπίδες να μην είναι με το μέρος του, έπαιζε ο ΑΟ Χαλκίς, απέναντι στον πρωτοπόρο και φετινό πρωταθλητή του ομίλου, ΠΑΣ Λαμίας. Περίπου 60 φίλαθλοι της Χαλκίδας, ακολούθησαν την ομάδα στη Λαμία, να είναι δίπλα τόσο σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι των 2 πόλεων, όσο και να στηρίξουν την τελευταία ελπίδα της ομάδας. Μέσα στον ήλιο, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας δεν τα παράτησαν. Τραγουδούσαν για αρκετή ώρα, ενώ πολλές φορές ακουγόντουσαν πιο δυνατά, από τους εκατοντάδες Λαμιώτες φιλάθλους, που προσπαθούσαν να φωνάξουν πιο δυνατά. Λόγω του υποβιβασμού, αρκετός ήταν ο κόσμος που δεν ακολούθησε την ομάδα για να μην τη δει να υποβιβάζεται μέσα στη Λαμία. 

3. Αμπελώνας Λάρισας (Αμπελωνιακός 1-2 ΑΟ Χαλκίς) 24/11/13 (17%)
Στην πρώτη νίκη και συγκεκριμένα εκτός έδρας νίκη, βρέθηκαν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας. 50 άτομα ταξίδεψαν 4μισι ώρες και βρέθηκαν στον Αμπελώνα Λάρισας. Τα τσίπουρα ήταν πολλά ενώ στο γήπεδο παρευρέθηκαν και φίλαθλοι της Χαλκίδας από τη Λάρισα. Οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους ακολούθησε, χαρίζοντας τους την πρώτη τους νίκη.

4. Κύμη Ευβοίας (ΑΟ Κύμης 1-0 ΑΟ Χαλκίς) 27/04/14 (8%)
Οι 50 φίλαθλοι που ακολούθησαν τον ΑΟΧ, γνωρίζανε πως δεν ήταν ένας αγώνας "φιλικός". Ήξεραν ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας από τον ίδιο νομό, όχι μόνο δεν θα ήταν ελαστικοί, αλλά θα προσπαθούσαν αν και αδιάφοροι να κερδίζαν τον ΑΟΧ ώστε η ομάδα να πέσει τοπικό. Έτσι κι έγινε. Αν και οι φίλαθλοι του ΑΟΧ δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε, έχοντας σε απόσταση αναπνοής τους ανθρώπους των ΜΑΤ που ήταν κολλημένοι πάνω τους, ο ΑΟΧ ηττήθηκε με 1-0, οι διοικούντες της διοίκησης της Κύμης να προκαλούν πίσω από την αστυνομία κάνοντας χειρονομίες και οι φίλαθλοι του ΑΟΧ, παραλίγο να δημιουργήσουν φασαρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: