Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΧ 2013-14

Πραγματοποιήθηκε η φετινή μας ψηφοφορία, όπως και κάθε χρόνο, από τους φιλάθλους της Χαλκίδας και τη σελίδα μας (chalkidafans3.blogspot.gr), για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου (2013-14). Με μεγάλη διαφορά, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και πρώτος σε συμμετοχές, Αλέξανδρος Βαλκάνος, ανακηρύχθηκε φέτος ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς με ποσοστό 31%, το μεγαλύτερο που έχει λάβει ποδοσφαιριστής στις ετήσιες ψηφοφορίες μας. Ακολουθεί 2ος με διαφορά ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Ντουμάνης με 21%. Από εκεί και πέρα οι ψήφοι των άλλων παιχτών ήταν πολύ κοντά με 3ο να βγαίνει ο Θανάσης Τσατσαρώνης με 9%.

1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΚΑΝΟΣ 31%
Πρώτος σκόρερ με 8 γκολ, πρώτος σε συμμετοχές (αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια) και αναμφισβήτητα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Βαλκάνος. Ο 20χρονος ταλαντούχος Ευβοιώτης ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν πέρσι στους νέους του Αστέρα Τρίπολης και φέτος ήταν ο πιο σημαντικός παίχτης στην επίθεση της ομάδας της Χαλκίδας.

2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ 21%
Αν και στην αρχή της σεζόν δεν αγωνιζόταν βασικός, αλλά υπό τη σκιά του Σουτζόγλου ο οποίος έφυγε απ' τον ΑΟΧ το Δεκέμβριο, ο νεαρός τερματοφύλακας που πήρε δανικό η ομάδα της Χαλκίδας απ' τη συμπολίτισσα Προποντίδα, σύντομα εδραιώθηκε ως βασικός κάτω από τα δοκάρια και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με σωτήριες επεμβάσεις, ο ταλαντούχος Ευβοιώτης τερματοφύλακας, εντυπωσίασε φέτος με την παρουσία του, τους φιλάθλους της Χαλκίδας.


3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ 9%
Ο 26χρονος Ευβοιώτης αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, έκλεισε τη 2η σεζόν στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, ερχόμενος από τα Λουκίσια, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Θήβα, Βύζα και Δάφνη Ερυθρών. Η παρουσία του στην αριστερή πλευρά της Χαλκίδας ήταν σημαντική και στα 24 παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος. Ο Τσατσαρώνης σκόραρε μία φορά φέτος, αλλά με το γκολ του έσπασε το ρεκόρ της Κύμης, που είχε να δεχθεί γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος.

4. Γιώργος Ναουμίδης 7%
». Κώστας Καραμπάς 7%
». Παναγιώτης Ταυταρίδης 7%
7. Νίκος Ευσταθίου 6%
». Αποστόλης Τσαλμάς 6%
9. Γιάννης Γκαράνης 2%
». Γιώργος Κωνσταντάγκας 2%
11. Βασίλης Πέτσης 1%
». Άγγελος Γκιόκας 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια: