Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

0 ΔΣ ΑΟΧ: Θερμές «ευχαριστίες» στο Θωμά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς ευχαριστεί «θερμά» τον δήμαρχο και ουσιαστικό πρόεδρο του Α.Ο. Κύμης για την αναγνώριση της δυναμικής και της ιστορίας της ομάδας μας. Δυστυχώς για εμάς, τα ευχολόγια του δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Α.Ο. Χαλκίς δεν κατάφερε το θαύμα, για το οποίο ευχήθηκε ο κύριος Θωμάς, αλλά αντιθέτως, έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κατηγορία. 
Ως προς τι, όμως τα μικροπολιτικά ευχολόγια και οι εκφράσεις «συμπάθειας» όταν υπάρχουν, ύβρεις προς παράγοντες της ομάδας μας όπως «λίγδηδες», «φτωχομπινέδες» κλπ, χειρονομίες τύπου «Ρωμαίου Αυτοκράτορα» σε «μονομάχους-δούλους» της Ρωμαϊκής αρένας καθώς και άλλες ακατονόμαστες χειρονομίες από εσάς κύριε Θωμά και τον «για τους τύπους» πρόεδρο και αδερφό σας; 
Φυσικά και είμαστε φτωχοί, κύριε Θωμά, αφού ζούμε σε μία πόλη με ίσως την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα και όχι τσιφλικάδες του κάμπου. Τα χρήματα όμως αυτά που διαθέτουμε, είμαστε πάντα σε θέση να αποδείξουμε από πού προέρχονται όπως και με ποιον τρόπο ξοδεύονται.
Ολοκληρώνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι αφού ο ασήμαντος Α.Ο. Κύμης, κατάφερε να επανακτήσει την κατηγορία μέσα σε ένα χρόνο, να είστε σίγουρος πως ο Α.Ο. Χαλκίς ομοίως θα ανακάμψει πολύ γρήγορα, θα επιστρέψει και τότε θα ξανασυναντηθούμε κύριε Θωμά, εκτός βέβαια αν εσείς δεν «υπάρχετε» τον επόμενο χρόνο.

Δελτίο τύπου ΑΟ Χαλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: