Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

1 ΠΥΡΓΕΤΟΣ 0-6 ΑΟΧ: Ξέσπασε στη Λάρισα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, κερδίζοντας εκτός έδρας, τον Πυργετό Λάρισας, με το βαρύ 0-6, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, μέχρι στιγμής. Σε όλο το παιχνίδι, έπαιζε τον Πυργετό μονότερμα, ενώ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και δοκάρια. Είναι η 2η νίκη, πάλι εκτός έδρας (2η συνεχόμενη εκτός έδρας), που την ανεβάζει στη 12η θέση, και πλησιάζει την θέση παραμονής στους 4 βαθμούς. Ο ΑΟΧ έστειλε το μήνυμα, πως δεν θα είναι μια απ' τις ομάδες που έχει σκοπό να υποβιβαστεί.
Στον πολύ κρύο Πυργετό, ο Τσαλμάς φρόντισε να ζεστάνει πολύ νωρίς τους λιγοστούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα, πετυχαίνοντας γκολ στο 2ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια ο Βαλκάνος, που ήταν σε πολύ καλή μέρα, έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες. Στο 15' Ο Κωνσταντάγκας διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα της Χαλκίδας, μετά απο εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου. Ο ΑΟΧ πίεζε για να πετύχει και άλλα γκολ, αλλά το ημίχρονο έληξε με 0-2 υπέρ των νερατζούρρι.
Δυνατά μπήκε η ομάδα της Χαλκίδας και στο 2ο ημίχρονο. Στο 56', ο Βαλκάνος σούταρε έξω απ' την μεγάλη περιοχή, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Από το 70' και μετά, ο ΑΟΧ ξέσπασε για μια θριαμβευτική νίκη. Ο Γκιόκας με σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Βαλκάνος έκανε το 0-3 για τον ΑΟΧ, ενώ ο ίδιος παίχτης, στο 75', πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με λόμπα απ' τα δεξιά. Το λιθαράκι έβαλαν ο Κηρύκος με γκολ στο 85' και ο Τσουπεής με γκολ στο 89' γράφοντας το τελικό 0-6.
Επόμενη αγωνιστική, είναι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει μια ομάδα απ' τον ίδιο νομό, την Κύμη, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Η αήττητη Κύμη, μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, κέρδισε σήμερα εντός έδρας, την πρωτοπόρο Λαμία με 2-0 και είναι ομάδα που μέχρι στιγμής, δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, κατέχοντας έτσι ένα ρεκόρ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά ο ΑΟΧ, θα την αντιμετωπίσει με σκοπό την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος, Περήφανος, Πίρε (55’ Σάββας), Ψωμολιάς, Διβανές, Αργύρης, Νάστας, Καψιώχας (46’ Καρκαντάς), Βελετάνης (41΄’ λ.τρ. Πότσης), Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος,
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σουτζόγλου, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Ναουμίδης, Γκαράνης (44’ Κηρύκος), Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Κωνσταντάγκας (62’ Αυλωνίτης), Γκιόκας, Τσαλμάς (74’ Τσουπέης), Βαλκάνος.

Πέρα από κάποια κακά παιχνίδια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, παράγοντες όπως η κακές διαιτησίες και η ατυχία, έχουν φέρει τον ΑΟΧ σε τόσο χαμηλή βαθμολογική θέση. Η απογοήτευση και οι αποδοκιμασίες του κόσμου ξύπνησαν την ομάδα που φαίνεται πως ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, κάτι που αμφέβαλαν πολλοί τις πρώτες αγωνιστικές. Αν λοιπόν όλα αυτά δεν είχαν γίνει, σίγουρα η ομάδα (βάση και τις δυνατότητες που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια), θα ήταν σίγουρα στις 5 πρώτες θέσεις.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

prwti stin europi i kymi alla 8a xasei apo tin xalkida!