Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

2 ΤΑΡΝΑΝΑΣ: Οι φίλαθλοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα!

Το είχε δηλώσει στη ραδιοφωνική εκπομπή "Η μπάλα στη σέντρα", του Εύριπου 90 fm. Αν και μας πείραξε το αφήσαμε απροσπέραστο. Όμως το ανέφερε ξανά στην συνέλευση της 20ης Μαΐου. Μιλάμε για την επίθεση που έκανε ο Ταρνανάς στους φιλάθλους της Χαλκίδας. Όπως ανέφερε και στην συνέλευση, ενοχλήθηκε πολύ από την ανακοίνωση αποχής που είχε βγάλει ο σύνδεσμος φιλάθλων Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ) και επειδή όπως ανέφερε, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας δεν έχουν κάνει τίποτα και δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ομάδα, ήταν ένας από τους λόγους που όπως είπε παραιτήθηκε. 
Κύριε Ταρνανά, λυπούμαστε πολύ γιατί αντί να τα βάζετε με 100.000 Χαλκιδέους που δεν πατάνε στο γήπεδο, και δεν έχετε κάνει ποτέ τίποτα, ούτε εσείς, ούτε το Δ.Σ. για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, πάτε και τα βάζετε και με αυτούς τους ελάχιστους που έρχονται και στηρίζουν την ομάδα.

Ας αναλύσουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους, απευθυνόμενοι στον κο Ταρνανά:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

Είχαμε βγάλει μια άλλη ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ), που αναφέραμε πως ήταν υπερβολική η ενόχληση για την αποχή. Παρόλα αυτά δεν διαβάσατε τους λόγους αυτής της αντίδρασης μας και συνεχίζατε να το χτυπάτε, στις πρώτες δυσκολίες. Να σας ρωτήσουμε ευθέως, τι κάνατε σε εκείνο το παιχνίδι; Πως τιμωρήσατε τους ποδοσφαιριστές που μάρκαραν με τα μάτια και δεν έτρεξαν ούτε μία φορά στον αγώνα; Δεν σας ενόχλησε που οι ποδοσφαιριστές ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ σε εκείνο το παιχνίδι και σας ενόχλησε που δεν ήρθαμε στο επόμενο εμείς; Να ξέρετε ότι αν ήσασταν σε μια άλλη ομάδα, μπορεί οι φίλαθλοι μπορεί να είχαν επιτεθεί και στους ποδοσφαιριστές (όπως π.χ. στη Λάρισα που υποδέχτηκαν το πούλμαν με πέτρες, όταν η ομάδα έπεσε). Φυσικά επειδή είμαστε λίγοι και γνωστοί, έχετε και το πλεονέκτημα να μας τα χώνετε και αυτό είναι που μας έχει φάει... πάλι εμείς οι λίγοι που στηρίζουμε, πάλι εμείς φταίμε... Επειδή βγάλαμε μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας και δηλώσαμε αποχή, κάτι πολιτισμένο δηλαδή, λόγο του απαράδεχτου θεάματος, που δεν τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές. Κύριε Ταρνανά, μετά από αυτό το παιχνίδι, η απόδοση της ομάδας έπεσε. Και αυτό ήταν αναμενόμενο επειδή δεν τιμωρήθηκαν, οι ποδοσφαιριστές, όπως ήταν αναμενόμενο, θεώρησαν ότι δεν είναι σοβαρή η ομάδα που αγωνίζονται... γι αυτό φτάσαμε σε σημείο να φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό στις τελευταίες αγωνιστικές.... Και μετά βάλτε τα με εμάς που δηλώσαμε αποχή... Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το καλύτερο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, το έκαναν φέτος στον αγώνα με.... τους φίλους του Βαζέχα. Αυτό δείχνει πόσο στα σοβαρά είχαν πάρει την ομάδα, αφού δεν τιμωρήθηκαν στον αγώνα με τα Λουκίσια... ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ήταν το αυτό που αναφέρατε στη συνέλευση, δηλαδή ότι εμείς είχαμε πει πως το παιχνίδι ήταν στημένο.. Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση πριν πετάξετε λάσπη ξανά στους φιλάθλους και στο συγκεκριμένο blog


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το δεύτερο που σας είχε ενοχλήσει ήταν στον τελικό κυπέλλου Ευβοίας. Σταθήκατε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό και στιγματίσατε όλους τους φιλάθλους. Μιλάμε για το σκηνικό όπου ο προπονητής του ΑΟΧ, Μιχάλης Κασάπης, επιτέθηκε φραστικά σε 2 φιλάθλους του ΑΟΧ, που είχαν πάει να εμψυχώσουν την ομάδα πίσω από τον πάγκο της Χαλκίδας. Αναφέρατε στην εκπομπή "Η μπάλα στη σέντρα", του Εύριπου 90 fm, ότι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, παρακάλαγαν να χάσει ο ΑΟΧ και ότι στην απονομή έβριζαν την ομάδα. Προσωπικά αυτό το σχόλιο το θεωρήσαμε σαν ΛΑΣΠΗ προς τους φιλάθλους της Χαλκίδας, καθώς δεν έχει καμία σχέση. Αν εξαιρέσουμε ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ φίλαθλο που τα είχε βάλει με τον Κασάπη, εκατοντάδες άλλοι φίλαθλοι από πίσω, που κρατούσαν (αν θυμάστε) και ένα πανό της Χαλκίδας, φώναζαν συνθήματα για την ομάδα, φώναζαν για κύπελλο και άνοδο στον ΑΟΧ, και χειροκρότησαν τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και για την άνοδο που είχε επιτευχθεί μία εβδομάδα πριν. Μόνο εσείς είδατε μία εξέδρα να βρίζει την ομάδα. Ώρες ώρες, με αυτές τις δηλώσεις θίγεται και ο μέσος φίλαθλος που λέει "κάτσε ρε πρόεδρε, εγώ έσκασα λεφτά, ήρθα στο γήπεδο, φώναξα για την ομάδα, χειροκρότησα κι εσύ μου λες πως ήθελα να το πάρει ο Παντριαδικός;;;;;; Όσο για τον σκηνικό του Κασάπη με τους 2 φιλάθλους, δεν μας αφορά και αποτελεί ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ περιστατικό. 


ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ;

Σοβαρα;;;; Αυτό και αν δεν μπορούμε να ανεχτούμε... ότι δεν προσφέραμε τίποτα...

  • Ποιοι ήταν αυτοί που ακολουθούσαν με δικά τους έξοδα, εντός και εκτός έδρας την ομάδα την σεζόν 2009-10
  • Ποιοι ήταν αυτοί που έτρεχαν σε σχολεία και μοίραζαν φυλλάδια (με δικά τους έξοδα) για να προσελκύσουν τον κόσμο, στα πρώτα παιχνίδι της Δ' Εθνικής (κυρίως με Δήλεσι, που πάνω από 500 άτομα, είχαν έρθει με κινήσεις που είχαν κάνει οι φίλαθλοι... αυτοί που τώρα επιτίθεστε.. )
  • Ποιοι ήταν αυτοί που έδιναν πλήρωναν το λεωφορείο μεταφοράς φιλάθλων σε εκτός έδρας, όταν η διοίκηση έλεγε ότι θα το πληρώσει εκείνη και δεν θέλαμε να την επιβαρύνουμε;;; (π.χ. Κόρινθο) 
  • Ποιοι βοηθούσαν στο επίσημο site της ομάδας;
  • Ποιοι έτρεχαν να πουλήσουν φέτος οικονομικές κάρτες ενίσχυσης;
  • Ποιοι έτρεχαν φέτος να πουλήσουν ημερολόγια;
  • Ποιοι έτρεχαν φέτος να πουλήσουν λαχνούς;
  • Ποιοι διοργάνωσαν την αποκριάτικη εκδήλωση για την ενίσχυση του ΑΟΧ;
  • Ποιοι στην τελική γαμώ την πουτ@να μας, σκάνε εισιτήριο κάθε Κυριακή για να δουν τον ΑΟΧ;;; Αυτοί που δεν έχουν κάνει τίποτα και δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ομάδα;;;;;;
  • ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;;
Κύριε Ταρνανά, απογοητεύσατε και τους λίγους αυτούς φιλάθλους που πατάνε στο γήπεδο... Δεν κρατάμε κακία όμως... και δεν θα αναιρέσουμε όσα έχετε προσφέρει στην ομάδα, εμείς ευχόμαστε, η απόφαση που θα πάρετε να είναι η κατάλληλη τόσο για τον ΑΟΧ, όσο και για την προσωπική σας ζωή. Και ευελπιστούμε να ξανασκεφτείτε όσα είπατε για τους φιλάθλους. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΡΝΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΑΡΝΑΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ....................