Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

0 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΑΡΝΑΝΑ

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, πάλι δεν βγήκε τίποτα θετικό. Ιστορίες του παρελθόντος, ελάχιστες λύσεις για το μέλλον και πολλές λογομαχίες, δείχνοντας ένα αβέβαιο μέλλον για την ομάδα.
Στην αρχή μίλησε ο Δημήτρης Επισκόπου, κάνοντας τον απολογισμό της ομάδας. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε, ο προϋπολογισμός της ομάδας έφτασε τις 135.000 ευρώ. Απ' αυτά, ποσόν 68.400 καλύφθηκε από εξωδιοικητικούς κυρίως συνεργάτες του προέδρου Βασίλη Ταρνανά (από τα μέλη του Δ.Σ. διέθεσαν 6.000 ευρώ ο Δημήτρης Πίγκος και 1.700 ο Βασίλης Αρμόνης), που ήταν οι Δημήτρης Επισκόπου, Βασίλης Καρλατήρας, Κώστας Σταματίου, Τάσος Καρυστινός, Νίκος Κακαβάς, Γιάννης Τζαφέρος και Άρης Γρύλος. Επίσης, 8.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από εισιτήρια, εκδηλώσεις και Λαχειοφόρο Αγορά και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν κυρίως από τον πρόεδρο Βασίλη Ταρνανά.
Ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Βασίλης Ταρνανάς ανέλαβε τη σκυτάλη και αυτή τη φορά μίλησε έξω από τα δόντια κάνοντας επίθεση στους πάντες. Καταρχήν επιτέθηκε στον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Σκόδρα, για τις απαράδεχτες επιλογές που είχε κάνει τη σεζόν 2011-12 (όπως την πρόσληψη του προπονητή Τασιόπουλου), λέγοντας πως ήταν ο βασικός υπεύθυνος που δεν ανέβηκε η ομάδα. Από εκεί και πέρα οι επιθέσεις του Ταρνανά ήταν γνωστές. Επιτέθηκε στην ΕΠΣΕ και στον Δήμο, καθώς δεν λαμβάνει η ομάδα κάποια βοήθεια από εκεί. Ο Ταρνανάς δεν δίστασε στο τέλος, να επιτεθεί και στους φιλάθλους, καθώς είπε πως δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ομάδα... (θα επανέλθουμε με άρθρο σε αυτό το θέμα τις προσεχές ημέρες). Τέλος, μετά από όλα όσα ανέφερε, συν του ότι έχει καλύψει σχεδόν μόνος του το οικονομικό της ομάδας στα 4 χρόνια προεδρίας, δήλωσε πως θα παραιτηθεί από την ομάδα, όχι όπως πέρσι, αλλά αυτή τη φορά κανονικά.
Στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Πίγκος, σχολιάζοντας καταστάσεις και ο Τάσος Καρυστινός, ο οποίος έβαλε στο τραπέζι ιδέες για τις ακαδημίες.
Η συνέχεια ήταν η ίδια... ιστοριούλες για το παρελθόν, λίγες λύσεις για το μέλλον, αντιπαραθέσεις, λογομαχίες και άλλα πολλά τέτοια, χωρίς ουσία.
Το παρόν έδωσαν περίπου 70 άτομα. Σε αυτούς μέσα ήταν κάποιοι παλαίμαχοι οι οποίοι έχουν χρόνια να πατήσουν στο γήπεδο και κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν πατάνε στο γήπεδο του ΑΟΧ, παρά σχολιάζουν αρνητικά και βρίζουν την ομάδα σε site και ραδιόφωνα. Παρόλα αυτά υπήρχαν παλαίμαχοι, φίλαθλοι και διοικητικά μέλη άλλων μικρών ομάδων της Χαλκίδας, οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και κάποιοι ήθελαν να βοηθήσουν με λύσεις και ιδέες, όπως ο πρόεδρος των Αλατσάτων, Κωνσταντίνου. 
  • Αυτά και άλλα ειπώθηκαν την Δευτέρα στη συνέλευση. Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ένα.. Κάθε χρόνο μαζεύουμε 150 με 200 χιλιάρικα για να κατέβει η ομάδα. Το καλοκαίρι όμως γυρίζουμε στα ίδια. Να βρούμε πάλι τα λεφτά. Κανείς δεν ανέλαβε την πρωτοβουλία να επενδύσει πραγματικά στην ομάδα και να μείνει κάτι. Αυτό θα είναι και το μεγάλο πρόβλημα του ΑΟΧ, αν συνεχίσει από εδώ και πέρα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: