Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

1 ΑΟΧ 0-2 ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: 20 "μπράβο" για το ξύλο

Ζούμε στο 2013 και η τρομοκρατία δεν έχει φύγει από τα γήπεδα. Ποιος όμως θα πει στους "ξερόλες" της ΕΠΟ, ότι η τρομοκρατία δεν γεννιέται μέσα από αγνούς οπαδούς. Ναι τους αγνούς αυτούς που τους θεωρείται τον φόβο και τον τρόμο, όταν συγκρούονται στα γήπεδα. Στην Χαλκίδα χθες ζήσαμε την τρομοκρατία που πηγάζει από το ίδιο το ποδόσφαιρο και τους "εκπροσώπους" του. Διότι σε κάθε παιχνίδι, μην συγκρουστούν οπαδοί, η αστυνομία κάνει συλλήψεις και τους συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα. Όταν όμως βλέπουμε να αναλαμβάνουν δουλειά οι.. "μπράβοι" των Προέδρων, ναι αυτών των προέδρων που έχουν μια ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε τι γίνεται με την τρομοκρατία στα γήπεδα; Τι κάνει η αστυνομία; Μάλλον τρέχει να σώσει τον εαυτό της. 
Χθες σε ένα πραγματικά ΑΔΙΑΦΟΡΟ παιχνίδι, με την Χαλκίδα να έχει κλειδώσει την άνοδο και την 5η θέση και ας έτρωγε και 20 γκολ, σε ένα παιχνίδι που ήταν ευκαιρία να πάνε γονείς και παιδιά, σε αυτό το παιχνίδι που ήταν αδιάφορος ο κόσμος στην Χαλκίδα και παρευρέθηκαν ελάχιστοι, σε αυτό το παιχνίδι ο κος Γυαλιάς, πρόεδρος του Μανδραϊκού, θεώρησε σωστό για την προσωπική του ασφάλεια, να φέρει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 20 (Είκοσι παρακαλώ) άτομα προσωπικό ασφαλείας, η όπως αλλιώς τους λέμε... "φουσκωτούς" η "σωματοφύλακες".
Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και μάλιστα όταν μπήκε ο γιος του Γυαλιά, δεν δέχτηκε να πληρώσει, διότι είπε ότι είναι ο γιος του προέδρου του Μανδραϊκού που μάλλον δεν έχει ούτε 5 ευρώ να δώσει για το γιο του να μπει μέσα.
Για 20 λεπτά οι "φουσκωτοί", χλεύαζαν κάποιον στα δημοσιογραφικά, για άγνωστο λόγο. Όταν στο 20λεπτο ο συγκεκριμένος αναρωτήθηκε για τον χλευασμό, οι "φουσκωτοί" του προέδρου, σηκώθηκαν από την εξέδρα των επισήμων και όρμησαν κατά πάνω του με βωμολοχίες, μπουκάλια και έτοιμοι να τον γρονθοκοπήσουν. Στην συνέχεια ανέλαβαν σαν "χουλιγκάνοι". Με επικεφαλή έναν από αυτούς, τους φώναξε όλοι όρθιοι και επιτέθηκαν σε όποιον φίλαθλο έβρισκαν. Μάλιστα κατάφεραν να τραυματίσουν 3 φιλάθλους, (ο ένας πάνω από 60 χρονών), φίλαθλοι οι οποίοι ποτέ δεν έχουν προκαλέσει. Στην συνέχεια ανέλαβαν τον άνθρωπο που καθόταν στα δημοσιογραφικά, ο οποίος είχε φύγει να μιλήσει στους αστυνόμους. Εκεί όμως δεν σταμάτησαν οι "φουσκωτοί". Μπροστά από τους αστυνομικούς, τον έριξαν κάτω και οι 20 και τον χτυπούσαν με κλωτσιές στο πρόσωπο  ενώ οι αστυνομία, ήταν απλώς θεατής. Αφού λοιπόν χτύπησαν τους φιλάθλους, θέλησαν να χτυπήσουν και ποδοσφαιριστές. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την βοήθεια των ψυχραιμότερων, βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Και όλα αυτά τα προκάλεσαν ΟΧΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ, αλλά Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΑ.
Από τους τραυματίες, ένας φίλαθλος πήγε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, ενώ στον άλλον παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο άνθρωπος που καθόταν στα δημοσιογραφικά, παραμορφώθηκε το πρόσωπο του. Από τους "φουσκωτούς", τραυματίστηκε ένας στο πόδι, από συμπλοκή με φιλάθλους της Χαλκίδας. Μετά από αυτά τα επεισόδια, οι μισοί "φουσκωτοί", αποχώρησαν από το γήπεδο, γιατί πιθανόν δεν ήθελαν να βρουν μπροστά τους την αστυνομία. Ποιος ξέρει γιατί... 

Έπειτα από ώρα ήρθαν ενισχύσεις της αστυνομίας στο γήπεδο, αλλά παρόλα αυτά, στο τέλος δεν έγινε καμία σύλληψη. Ακόμα και όταν κατά την αποχώρηση τους ήταν προκλητική, με τον Γυαλιά να δηλώνει πως αν δεν ήταν η αστυνομία.... τα πράγματα θα ήταν αλλιώς...
Να επισημάνουμε πως ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Βασίλης Ταρνανάς, ζήτησε βοήθεια πριν τον αγώνα από το αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας, κι εκείνη είπαν πως δεν θα φέρουν αστυνομική δύναμη για τόσα λίγα άτομα. 

ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΗΤΑΝ 0-0;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
(Σε περίπτωση νίκης του Παναργειακού και του Μανδραϊκού, ο Μανδραϊκός έπαιρνε και το πρωτάθλημα)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟΧ ήταν πολύ καλύτερος, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στο 20' τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Σαλεμής και την θέση του πήρε ο Μόνος. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τον ΑΟΧ να είναι καλύτερος και να έχει βάλει πείσμα τη νίκη, αφού στα επεισόδια, ξυλοκοπήθηκε και ένας γονιός ενός ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ.

Ο φόβος του Γυαλιά ήταν όμως διπλός. Εκτός από την πολυάριθμη προστασία του, θέλησε να σφραγίσει και την νίκη με άλλον τρόπο. Δεν εξηγείται αλλιώς η απαράδεχτη διαιτησία. Ιδιαίτερα στο πρώτο γκολ, στο 61', όπου όχι μόνο δεν έδωσε καθαρό οφσάιντ υπέρ της Χαλκίδας, έδωσε και ψεύτικο φάουλ, έβγαλε και κόκκινη κάρτα στον Τσατσαρώνη. Έτσι από αυτή την φάση που "χάρισε" ο διαιτητής στον Μανδραϊκό, μετά από εκτέλεση πάσα, ο Θάνος σούταρε και άνοιξε το σκορ. Ο ΑΟΧ όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο 81' ο ΑΟΧ είχε δοκάρι αλλά επειδή ισχύει ο νόμος του ποδοσφαίρου, στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ξύδης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Όλα όσα γράψαμε αφορούν μόνο τον πρόεδρο του Μανδραϊκού και τους σωματοφύλακες του. Στο παιχνίδι δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλαθλος του Μανδραϊκού (πέρα από γονείς ποδοσφαιριστών), ενώ στο τέλος κανένας φίλαθλος δεν πείραξε ποδοσφαιριστή του Μανδραϊκού και γονέα. Μάλιστα στήθηκε ένα "πηγαδάκι" με συμμετοχή και ανθρώπων του Μανδραϊκού, που χλεύαζαν τον ίδιο. Φανταζόμαστε σε τι υπόληψη τον έχουν. 

Με αυτό τον τρόπο τέλειωσε το πρωτάθλημα. Στο τέλος οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, δίνοντας απάντηση σε όσους ανεγκέφαλους δημοσιογράφους λένε πως στον τελικό κυπέλλου Ευβοίας, αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές. 
Ο ΑΟ Χαλκίς, του χρόνου θα είναι στη Γ' Εθνική και ελπίζουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Σαλεμής (20' λ.τρ. Μόνος), Νικολάου, Μπλατσιέρης (85' Σταματίου), Τσατσαρώνης, Γκιόκας, Ευσταθίου, Ζαφειρόπουλος, Τσετιροκλής, Θωμάς, Φελέκης, Τσιαλμάς

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Βουτσινάς, Δημητριάδης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Ευθυμ'ιου, Μαρρής, Ζουραβλιόβ (70' Δήμου), Ξύδης, Κουσκουνάς, Θάνος (82' Στρατάκης), Αλεξανδρόπουλος

Ρεπορτάζ του αγώνα από το Star Λαμίας:

Χαλκίδα-Μανδραϊκός 0-2 από LAMIASTARGR

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι "φουσκωτοί" της Μάνδρας:

Αριστερά: Στα επεισόδια και ο Γυαλιάς
Δεξιά: ο "φουσκωτός", έχει ρίξει έναν μεγάλης ηλικίας (με τη μοβ) κάτω.

 Δεξιά: Ο Γυαλιάς άνετος με το τσιγάρο "κατευθείνει" τους φουσκωτούς

 Οι "φουσκωτοί", μαζί με τον Γυαλιά, σπάνε την πόρτα του Σταδίου



 Αριστερά: Μέχρι και οι ποδοσφαιριστές του Μανδραϊκού, "αηδίασαν" με τα όργια του προέδρου τους
Δεξιά: Επεισόδια και στο τέλος 

Δείτε βίντεο απ' τα επεισόδια:

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου, τερμάτισε η Ένωση Ερμή Ερμιονίδας, με 47 βαθμούς. Στην Γ' Εθνική, την ακολουθούν ο Μανδραϊκός, ο Πανελευσινιακός, ο Παναργειακός, η Χαλκίδα, ο Πέλοπας και ο Πανναυπλιακός που κέρδισε στο ντέρμπι ανόδου - υποβιβασμού, τον Παρνασσό με 4-0. Στα τοπικά πρωταθλήματα επιστρέφουν ο Παρνασσός, τα Λουκίσια, ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου και ο Πορτοχελιακός. Συγχαρητήρια στην Ένωση Ερμιονίδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΑΟΧ τερμάτισε 5ος με 29 βαθμούς και του χρόνου θα αγωνιστεί μετά από 9 χρόνια στη Γ' Εθνική. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΥΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΡΟΥΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΙ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.