Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

0 ΑΟΧ 4-0 ΠΕΛΟΨ: Και επίσημα η άνοδος στη Γ' Εθνική

Και επίσημα στη Γ' Εθνική ο ΑΟ Χαλκίς, από το Σάββατο 16 Μαρτίου, μετά την σπουδαία νίκη του επί του Πέλοπα Κιάτου, με σκορ 4-0. Η ομάδα της Χαλκίδας, μετά από 9 χρόνια, θα επιστρέψει στη Γ' Εθνική και κάνει άλλο ένα βήμα παραπάνω, με τον Βασίλη Ταρνανά στο τιμόνι της προεδρίας.
Σε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια, ο ΑΟΧ ήθελε τη νίκη και την πέτυχε. Παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες, ο ΑΟΧ πήρε τη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, σε σχέση με τις πολλές ευκαιρίες που έχασε. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΧ πέτυχε 4 γκολ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Μόλις στο 10', ο Ευσταθίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Ο Γκιόκας, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες και 2 τετ α τετ στον αγώνα, παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, πέτυχε 2 γκολ, στο 25' και στο 29', σφραγίζοντας τη νίκη για τη Χαλκίδα. Το τελικό 4-0 έκανε ο Τσουπεής στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ κράτησε τη κατοχή μπάλας, πραγματοποίησε λίγες ευκαιρίες σε σχέση με το πρώτο, αλλά η νίκη ήταν στην τσέπη του. Το σφύριγμα της λήξης του Ιωσηφίδη, έστειλε και επίσημα τον ΑΟ Χαλκίς, στην Γ' Εθνική κατηγορία και η χαρά όλων, ήταν μεγάλη. Το ίδιο βράδυ, στον αποκριάτικο χορό του ΑΟΧ, όλοι ήταν χαρούμενη για το επίτευγμα της ανόδου στη Γ' Εθνική.
Αποτελέσματα - Βαθμολογία
Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΟ Χαλκίς έχει ρεπό και την τελευταία, 31 Μαρτίου, φιλοξενεί τον Μανδραϊκό, στις 16:00, στο στάδιο Χαλκίδας. Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, θα αντιμετωπίσει τον Παντριαδικό, στον τελικό Κυπέλλου Ευβοίας, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Μιχάλης Κασάπης): Σαλεμής, Παπακωνσταντίνου, Πέτσης, Καραμπάς (84 Σταματίου), Γκιόκας, Ευσταθίου, Μπλατσέρης, Τσετιροκλής, Θωμάς, Φελέκης, Τσουπεής.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασανμπέλι, Ντερτιλής, Μιχαλόπουλος, Μυργιώτης, Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Λίλιος (72' Συρίγος), Σταύρου, Πράττος (41 λ.τρ. Πετρόπουλος), Λυμπερόπουλος, Γκουγκουλής (46' Σελλάς)


Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:









Δείτε ρεπορτάζ του αγώνα από το Star Λαμίας:

Α.Ο.Χαλκίδας-Πέλοπας Κιάτου 4-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: