Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

1 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Αποκλεισμός με επεισόδια και ξύλο

Την ήττα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος γυναικείου ποδοσφαίρου, γνώρισαν οι Αβαντίδες χθες στο γήπεδο Κανήθου, από τον Ατρόμητο Αθηνών, με σκορ 0-1. Η ομάδα της Χαλκίδας το πάλεψε μέχρι το τέλος του αγώνα, και έχασε καλές ευκαιρίες, κοιτάζοντας στα μάτια, έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας (Α' Εθνική). Το γκολ για την ομάδα του Περιστερίου, ήρθε στο 43' με καρφωτή κεφαλιά στο γάμα της εστίας της Εβίτα Στεφανοπούλου. Μέτρια η διαιτησία του αγώνα με πολλά λάθη. Ντεπούτο έκανε και ο προπονητής Σταύρος Σταθαράς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Χαλκίδας. 

Επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο.
Χαμός στο Κανήθου.
Δυστυχώς με επεισόδια στιγματίστηκε αυτός ο αγώνας και για άλλη μια φορά βλέπουμε την προκλητική συμπεριφορά των παικτριών του Ατρόμητου, τόσο προς τις παίκτριες των Αβαντίδων, όσο και τις εξέδρας.
Προκλητικός ήταν ο προπονητής του Ατρόμητου που σε κάποια φάση κινήθηκε (άθελα του) απειλητικά προς την παίχτρια των Αβαντίδων, Μικελίνα Στεφανοπούλου, κάνοντας παρατήρηση επειδή συνέχισε να παίζει την ώρα που ήταν στο έδαφος παίχτρια του Ατρομήτου. Αυτό φυσικά εξαγρίωσε την εξέδρα και τον προπονητή των Αβαντίδων, Σταθαρά.
Δεν πέρασαν λίγα λεπτά, οι κόντρες δυνατές και τα μαρκαρίσματα σκληρά, με αποτέλεσμα σε ένα σκληρό φάουλ που έγινε από μεριάς Ατρόμητου, να πιαστούν στα χέρια οι παίκτριες και να επικρατήσει ένας χαμός στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί λογομάχησαν οι 2 προπονητές, ενώ ο διαιτητής, εκτός από 2 παίχτριες (1 στην Θεοδώρου και 1 σε παίχτρια του Ατρομήτου), απέβαλε και τον βοηθό προπονητή του Ατρόμητου.
Παραλίγο επεισόδια στην εξέδρα.
Πιάστηκαν στα χέρια παίκτριες, ενώ οι 2
προπονητές μπαίνουν προκλητικά στον καυγά
Αν και οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, έβραζαν πάνω στην εξέδρα τόσο με τα λάθος σφυρίγματα του διαιτητή, όσο και με τις απαράδεχτες συμπεριφορές του προπονητή του Ατρομήτου και των παικτριών, βρέθηκε κάποιος ανεγκέφαλος από την αποστολή του Ατρομήτου να επιτεθεί φραστικά στον προπονητή των Αβαντίδων. Εκεί άναψε το φιτίλι, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις σε αυτόν και σε όσους απ' την αποστολή του Ατρομήτου βρισκόντουσαν στην εξέδρα και παραλίγο να είχαμε επεισόδια και στην εξέδρα, με ευτυχώς τους πιο ψύχραιμους να ηρεμούν τα πνεύματα.
Εγγληματίας βοηθός προπονητή και επεισόδια έξω απ' τα αποδυτήρια.
Υπερασπιστής ο Σταθαράς, που προσπαθεί να
σώσει την κατάσταση, με αφορμή την χειροδικία
του βοηθού προπονητή του Ατρομήτου,
σε βάρος της Θεοδώρου.
Και ενώ τα πράγματα όπως φαινόντουσαν είχαν ηρεμήσει και ενώ όλοι οι αποβλημένοι όδευαν προς τα αποδυτήρια, η παίχτρια του Ατρομήτου που πήρε την κόκκινη, έφτυσε την Θεοδώρου κατά την πορεία στα αποδυτήρια  ενώ ο βοηθός προπονητής του Ατρομήτου, κινήθηκε απειλητικά προς την παίκτρια της Χαλκίδας, την έπιασε απ' το λαιμό, την έβρισε και την χτύπησε. Εκεί έγινε και ένας δεύτερος χαμός, με τον Σταύρο Σταθαρά να ορμάει ως υπερασπιστής στον απαράδεχτο βοηθό προπονητή του Περιστερίου με σκοπό να τον απομακρύνει από την παίχτρια του. Εκεί ακολούθησαν μπουλούκι οι παίχτριες των 2 ομάδων και το ρινγκ μετακόμισε από τον αγωνιστικό χώρο, στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια, με τις παίκτριες του Ατρομήτου να βαράνε και να βρίζουν, όποιους και όποιες βρουν. Έξαλλος με αυτή την κίνηση του βοηθού προπονητή του Ατρομήτου, ήταν ο πρώην προπονητής των Αβαντίδων, Θανάσης Πύθουλας, ο οποίος βρέθηκε στην εξέδρα και παρακολούθησε τον αγώνα.
Με αστυνομία στην λήξη του αγώνα και κυνηγητό.
Μετά την λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, εξαγριωμένοι, περίμεναν με άγριες διαθέσεις στην έξοδο του γηπέδου της Κανήθου, τον βοηθό προπονητή που χειροδίκησε σε βάρος παίκτριας των Αβαντίδων, Θεοδώρου. Η ομάδα του Ατρομήτου, έφερε αστυνομική δύναμη, αλλά και πάλι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, δεν το κούνησαν από την πόρτα, με αποτέλεσμα να έχουμε και φραστικά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και ανθρώπων και παικτριών του Ατρομήτου. Έξαλλοι από το γήπεδο βγήκε η Πρόεδρος των Αβαντίδων, κα Στεφανοπούλου και ο πρώην προπονητής των Αβαντίδων, Θανάσης Πύθουλας.
Τελικά ο απαράδεχτος βοηθός προπονητή που χτύπησε την Θεοδώρου, "πήδηξε(!!!)" από το ύψωμα του γηπέδου Κανήθου (μεταξύ του κλειστού Κανήθου) και έφυγε μεταφορικά από την πίσω πόρτα. Όταν έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους, ότι το είχε σκάσει, τον βρήκαν αργότερα, τον κυνήγησαν στα στενά της Κανήθου, αλλά εκείνος επιβιβάστηκε σε αμάξι που τον περίμενε και την "γλίτωσε"... Όμως η διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας, πρέπει να κινηθεί έτσι ώστε να μην μείνει ατιμώρητος.

Τέλος θέλαμε να εκφράσουμε το παράπονο μας, στο γεγονός ότι καμία Ευβοϊκή αθλητική εφημερίδα δεν ανέφερε έστω κι ένα κείμενο του αγώνα. Κανένας εκπρόσωπος από Μ.Μ.Ε. δεν ήταν στο γήπεδο, πέρα από το chalkidafans3.blogspot.gr, ενώ η μόνη αναφορά που έγινε είναι στο ραδιόφωνο του Εύριπου 90fm. Είναι κρίμα να υποτιμούν τόσο το γυναικείο ποδόσφαιρο. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα


















Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών:
Μαγνησιακός 0-5 Γλυφάδα ΑΕ
Πανσερραϊκή ΑΕ 2-5 (Παρ.) ΑΣ Βόλος 2004
Πιερίδες Μούσες ΑΟ 0-3 Κρήσσες Ρεθύμνου
Ολυμπιακός Καμινίων ΠΟ 0-9 ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Λαύρα ΑΟ 1-5 Αμαζόνες Δράμας
Μέντεκας Καλαμαριάς ΑΓΠΣ 1-1 (Παρ.) 3-4 (Πέν.) Καβάλα 86
Χανιά ΑΟ 0-3 Νέοι Εργοτέλη
Άβαντίδες Χαλκίδας 0-1 Ατρόμητος Αθηνών  
Ήφαιστος Περιστερίου ΑΠΟ 4-3 (Παρ.) Αρης Θεσσαλονίκης
Τρίκαλα 2011 ΑΟΓΠ 0-5 Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ Π... ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ..