Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

0 ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ Ο ΑΟΧ

Απαράδεχτη εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στα Λουκίσια, χάνοντας με σκορ 1-0. Η ομάδα της Χαλκίδας, εμφανίστηκε αποδιοργανωμένη, βρέθηκε σε μία παθιασμένη ομάδα με δυνατή άμυνα και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να χάσει βαθμούς που θα τον άφηναν μόνο στην πρώτη θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τα Λουκίσια να χάνουν μία συμαντική ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντική την εκτέλεση φάουλ του Θωμά, όπου ο Ευσταθίου απέκρουσε θεαματικά και στην επαναφορά Καφαντάρης και Τσομπάνης, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και κανείς από τους 2 δεν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Λουκίσια ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στο 3' λεπτά μετά την έναρξη (48'), ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0, με τους ποδοσφαιριστές και την εξέδρα να το πανηγυρίζουν έξαλλα. Στην συνέχεια ο ΑΟΧ προσπάθησε αλλά το αποδιοργανωμένο κέντρο και η αναποτελεσματική επίθεση, δεν έκαναν την ομάδα της Χαλκίδας επικίνδυνη. Από την άλλη τα Λουκίσια, παίζανε παθιασμένα και πιέζαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν μια πολύ γερή άμυνα, ενώ μετά την επίτευξη του τέρματος, κλείστηκαν πίσω και έβγαιναν με αντεπιθέσεις φωτιά. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους πορτοκαλί σε ξέφρενα πανηγύρια, με "όλε" στην εξέδρα, που θύμιζε κάτι σαν κατάκτηση κυπέλλου. Από την άλλη απογοήτευση επικράτησε στην κυανόμαυρη εξέδρα, που έδωσε για άλλη μια φορά βροντερό παρόν στα Λουκίσια, με μεμονωμένες περιπτώσεις φιλάθλων να αποδοκιμάζουν την ομάδα.
Ο ΑΟΧ μπορεί να έχασε, αλλά σε συνδυασμό με την ισοπαλία μεταξύ του Μανδραϊκού και της Ερμιονίδας, αλλά και την ήττα του Πέλοπα μέσα στο Ναύπλιο, παρέμεινε πρώτος, αυτή την φορά μαζί με Ερμιονίδα και Μανδραϊκό, όμως δεν έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του, κάτι που έχουν κάνει οι άλλοι 2 συγκάτοικοι της πρώτης θέσης.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Παρνασσό Αράχωβας, στις 15:00. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, καθώς το στάδιο θα είναι έτοιμο, πιθανόν από το νέο έτος.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιώργος Λάμπρου): Ευσταθίου, Ντοβίνος (66' Κωνσταντάκας), Κοροβέσης, Ζαχαριάς, Καρύδης, Γκίκας, Κουτσαυλής, Καλοχωρίδης, Ντούμος (88' Σπυρόπουλος), Ευσταθίου Α. (90' Προβής), Νταφόπουλος
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γιάννης Καραμπάς): Μόνος, Πέτσης (65' Τσουπεής), Τούρλας, Καραμπάς, Καφαντάρης, Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης (75' Γεωργόπουλος), Θωμάς, Τσοπάνης, Ζαφειρόπουλος (59' Τσαλμάς)

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:










Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Λουκίσια 1-0 ΑΟ Χαλκίς

Παρνασσός 1-0 Ευβοϊκός
Μανδραϊκός 1-1 Ερμιονίδα
Πανναυπλιακός 2-0 Πέλοψ
Πορτοχελιακός 0-1 Πανελευσινιακός
Ρεπό: Παναργειακός

Η βαθμολογία (6 αγ.)
1. ΑΕΕ Ερμιονίδας 11*
2. Μανδραϊκός 11*
3. ΑΟ Χαλκίς 11
4. Πέλοψ Κιάτου 10
5. Παναργειακός 8*
6. Πανελευσινιακός 8*
7. Πανναυπλιακός 7*
8. Λουκίσια 6
9. Παρνασσός Αράχωβας 6
10. Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2
11. Πορτοχελιακός 0*

* Έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΛΟΥΚΙΣΕΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ

Για 3η συνεχόμενη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στα Λουκίσια, οι γηπεδούχοι φίλαθλοι ήταν εριστικοί και προκλητικοί  Και φέτος στο παρά 5 γλίτωσαν οι συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων της Χαλκίδας και των Λουκισίων. 
Να ξεκινήσουμε βέβαια από την ατμόσφαιρα που για άλλη μια φορά ΜΟΝΟ στον αγώνα με την Χαλκίδα, ανάψανε αρκετούς πυρσούς, πετάξανε αρκετές κορδέλες και κατά την διάρκεια του αγώνα, πετάγανε δυναμίτες (με μεγάλη ισχύ έκρηξης, που σήκωναν σύννεφο πάνω από 4 μέτρα). Φυσικά δεν μας απασχολεί το πως και το γιατί δημιούργησαν την ατμόσφαιρα (αν και με τους δυναμίτες τους έσκασαν 3-4 φορές δίπλα σε ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική τους ακεραιότητα), αλλά μας απασχόλησε πως μόνο με την "γειτονική" Χαλκίδα, δημιουργείτε εδώ και 3 χρόνια αυτή η ατμόσφαιρα. Σε κανένα άλλο παιχνίδι οι φίλαθλοι των Λουκισίων (τα τελευταία 3 χρόνια) δεν ανάβουν πυρσούς και δυναμιτάκια. Αυτό δείχνει το μεγάλο βαθμό αντιπαλότητας, απέναντι στην Χαλκίδα. Όταν παρακάλαγαν για βαθμούς σωτηρίας τότε ξαφνικά γινόμασταν ομάδες του ιδίου δήμου και νομού. 
Συνεχίζουμε με την εξέδρα. Φέτος ομολογούμε πως τα πράγματα ήταν ήρεμα. Όμως στα τελευταία λεπτά, για άγνωστο λόγο, φίλαθλοι των Λουκισίων, έβρισαν φίλαθλο του ΑΟΧ, επειδή τα είχε βάλει με τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην εξέδρα και παρολίγον συμπλοκές. 2 φορές στα Λουκισια την αφιλοξενία τους την κάναμε γαργάρα. Ήρθαν στο Ενωσιακό, πέρσι στον τελικό Κυπέλλου Ευβοίας και τους φερθήκαμε άψογα. Το ίδιο και στον αγώνα πρωταθλήματος. Φέτος θα κανονίσουμε να έχουμε μια ανάλογη συμπεριφορά φιλοξενίας και να δούμε ποιοι από αυτούς (οι οποίοι ήταν ελάχιστοι και δεν αναφερόμαστε στην πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου των Λουκισίων) θα έρθουν στο στάδιο της Χαλκίδας, να προκαλέσουν...  Να σημειώσουμε ακόμα ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Λουκισέοι έφτυναν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ που ερχόντουσαν κοντά στην εξέδρα και κανένας από την διοίκηση του ΑΟΛ, δεν το σταμάτησε, όπως επίσης κανένας δεν μίλησε για τα δυναμιτάκια, ούτε ακόμα και η αστυνομία που βρισκόταν στο γήπεδο.... Οργανωμένο το έγκλημα... 
Τέλος για τα καθιερωμένα ξέφρενα πανηγύρια των ποδοσφαιριστών των Λουκισίων, είναι δικαιολογημένα καθώς από ότι έδειξε η ιστορία, με καλές εμφανίσεις  οι ποδοσφαιριστές έχουν ελπίδες να αγωνιστούν στον ιστορικό ΑΟ Χαλκίς. Μόνο που η απορία είναι το γιατί όταν έρχονται στον ΑΟΧ, δεν παίζουν τόσο παθιασμένα όσο έπαιζαν στα Λουκίσια....;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: