Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

0 ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΟΧ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕ 1-2

Παλικαρίσιο διπλό κατάφερε και πήρε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στην Ελευσίνα. Η ομάδα της Χαλκίδας, κέρδισε χθες τον Πανελευσινιακό, με σκορ 1-2 και μαζί με την ΑΕΕ Ερμιονίδας, βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας.
Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο ΑΟΧ ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 23', με γκολ του Τσομπάνη. Στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν μπροστά στο σκορ, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όμως στο 81' ο Μιχελής ισοφάρισε για τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, είδαν τον Τζαφεράκο να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, κάτι που αναπτέρωσε το ηθικό της Χαλκίδας η οποία έφτασε εν τέλει στην νίκη με γκολ στο 87', με τον Καφαντάρη, μετά από ωραία ασίστ του Γκιόκα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-2.
Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν πολύ καλή στο Α' ημίχρονο όπου θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι με 2-3 γκολ  Στο Β' ημίχρονο πίεσε η Ελευσίνα, ο ΑΟΧ αμύνθηκε και με πολύ μεγάλη αγωνιστικότητα έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις όπως και έγινε.


Το φιλμ του αγώνα:
23' ΓΚΟΛ. Η Χαλκίδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με στρωτό ποδόσφαιρο με συνεχείς εναλλαγές πίεσε την Ελευσίνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσομπάνη με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο γάμμα της εστίας της Ελευσίνας.
34' κίτρινη κάρτα στον Γεωργόπουλο
37' ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Γκιόκα ο οποίος πιέζοντας τον τερματοφύλακα Βασιλείου που πήγε να διώξει την μπάλα, γύρισε την πλάτη του, χτύπησε η μπάλα στην πλάτη και κύλισε στα δίχτυα του Βασιλείου. Κακώς ακυρώθηκε για χέρι από τον διαιτητή.
38' κίτρινη κάρτα στον Ν. Ευσταθίου
39' δοκάρι η Ελευσίνα σε μία φάση που ξεκίνησε από προφανή θέση οφσάιντ
43' κίτρινη κάρτα στον Θωμά για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μαλισιώβα
52' ΔΟΚΑΡΙ σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Θωμά
55' κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη
68' εκπληκτική απόκρουση στο γάμα από τον Μόνο
68' Ζαφειρόπουλος στη θέση του Τσομπάνη
79' κίτρινη κάρτα στον Ζαφειρόπουλο
81' ΓΚΟΛ της Ελευσίνας με τον Μιχελή που εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία του Ευσταθίου και την ασυνεννοησία με τον Μόνο όπου παρεμβλήθηκε και έγινε η ισοφάριση
87' ΓΚΟΛ της Χαλκίδας με τον Καφαντάρη μετά από ασίστ από τα δεξιά του Γκιόκα
89' Γκιτζάλης στη θέση του Καφαντάρη
91' Τσουπεής στη θέση του Γκιόκα
96' Μπλατσέρης κίτρινη κάρτα και ΛΗΞΗ του ΑΓΩΝΑ.

Αρκετοί φίλαθλοι της Χαλκίδας ακολούθησαν την ομάδα στην Ελευσίνα και πανηγύρισαν αυτή την σπουδαία νίκη. 
Την επόμενη αγωνιστική, είναι το ντέρμπι του ομίλου, όπου οι 2 πρωτοπόροι θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την ΑΕΕ Ερμιονίδας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 15:00 και πιθανόν στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Βασιλείου, Μπαρδάτογλου (57' Δελλής), Τζαφεράκος, Τερλελής, Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλος (80' Μίχας), Μιχελής, Τύρπος (67' Δούκας), Κατσικιάς, Μαλισιώβας, Παπανικολάου
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μόνος, Γεωργόπουλος, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης (89' Γκιτζάλης), Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης, Θωμάς, Γκιόκας (91' Τσουπεής), Τσομπάνης (68' Ζαφειρόπουλος) 

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Πανελευσινιακός 1-2 ΑΟ Χαλκίς
Ευβοϊκός 0-3 ΑΕΕ Ερμιονίδας
Πέλοψ Κιάτου 3-1 Λουκίσια
Πορτοχελιακός 0-3 Μανδραϊκός
Παρνασσός 1-3 Παναργειακός
Ρεπό: Πανναυπλιακός

Η βαθμολογίας (3 αγ.)
1. ΑΕΕ Ερμιονίδας 9
2. ΑΟ Χαλκίς 9
3. Μανδραϊκός 6*
4. Πέλοψ Κιάτου 6
5. Πανελευσινιακός 4
6. Παναργειακός 4
7. Πανναυπλιακός 1*
8. Λουκίσια 1
9. Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1
10. Παρνασσός Αράχωβας 1
11. Πορτοχελιακός 0*

* Έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: